Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Stan Van Samang, In 't groot Live Entertainment Sportpaleis Antwerpen in verkoop
Samson & Gert Kerstshow Studio 100 Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop
Nekka Nacht 2016 Nekka vzw Lotto Arena Antwerpen in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
MentTV Vlaamse Top 10 tele ticket easy Plopsa Theater in verkoop

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Stan Van Samang LIVE Live Entertainment Lotto Arena Antwerpen in verkoop
U2 Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop
Rob De Nijs, GROOTS Benelive - Rob De Nijs Lotto Arena Antwerpen in verkoop
Glenn Miller Memory tele ticket easy Concertgebouw Brugge in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

Tourist LeMC opent voor Oscar And The Wolf

vr 25 september 2015 - 10:09

Nog maar een dikke maand voor Oscar And The Wolf voor de allerlaatste keer zijn debuutplaat 'Entity' live brengt, op 31 oktober in het Sportpaleis. Terwijl we aftellen, maakt Max Colombie bekend dat hij vergezeld zal worden van een special guest. De immens populaire Antwerpenaar Tourist LeMC zal het podium met hem delen!

Hoewel Johannes Faes, zoals Tourist LeMC echt heet, zijn eerste album al in 2010 op de markt brengt, verwerft hij vooral bekendheid bij het grote publiek met opvolger 'En Route'. Met die tweede plaat ontpopt hij zich als meesterlijk verteller-causeur en houdt hij zijn titel van officieus Antwerps stadstroubadour mooi in ere. Met zijn straffe en beklijvende songs, niet in het minst om de rake lyrics en herkenbare thematieken, slaat hij een brug tussen Nederlandstalige folk en hip hop. Een uniek recept dat erg wordt gesmaakt door zowel critici als publiek, alsook door heel wat collega's in het vak. 'En Route' bevat dan ook een aantal mooie samenwerkingen met o.a. Flip Kowlier ("Troubadours") en Bart Peeters (in onvervalst Boechouts op "Meester Kunstenaar").

Ook electropop-fenomeen Oscar And The Wolf is fan van Tourist. Reden te meer om hem als special guest uit te nodigen in het Sportpaleis, voor wat de ultieme live-finale van 'Entity' moet worden. De laatste tickets zijn nu beschikbaar!


Clouseau en Jonas Van Geel voor het goede doel

vr 18 september 2015 - 08:09

Op 25 november kleurt de Lotto Arena rood voor een uniek optreden van Clouseau en Jonas Van Geel. De opbrengst van dit éénmalig benefietconcert gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds. Rode Neuzen Dag is de nieuwe goede doel campagne van VTM, Qmusic en Belfius die inzet op meer hulp voor jongeren met psychische problemen. Tickets zijn meteen beschikbaar.


Extra tickets voor Stan Van Samang in Lotto Arena

vr 4 september 2015 - 11:09

Voor de vier concerten in de Lotto Arena waren er al weken geen tickets in de beste categorie meer beschikbaar. Maar nu het zaalplan definitief klaar is, zijn er voor elke datum 100 extra zitplaatsen bij gekomen. Voor wie nog geen ticket kon bemachtigen is dat dus goed nieuws. Wie snel is kan dus alnsog een ticket bemachtigen voor een van de concerten van Vlaanderens publiekslieveling Stan Van Samang. En snel zijn is echter wel degelijk de boodschap, want deze laatste tickets zullen vermoedelijk aan een razend tempo de deur uitgaan.


Kevin Hart op 31 januari in Lotto Arena

di 1 september 2015 - 12:09

Kevin Hart, dé rockster uit het comedy circuit komt op 31 januari 2016 naar de Lotto Arena in Antwerpen. Hart is er helemaal klaar voor om zijn vaak persoonlijke en steeds hilarische on-point humor te showen in zijn nieuwste “What Now” tour.

Meer dan 20 millioen volgers op Facebook, Instagram of Twitter. Comedian. Acteur. Producer. Host van o.a. Comedy Central’s Justin Bieber Roast en cameospecialist in menig hiphop videoclip.

Los van podium of set: Kevin Hart steelt altijd de show. In zijn vorige comedyshows zocht hij een antwoord op vragen over zijn hoogte (Grown Little Man), zijn kinderen, huwelijk en scheiding (Laugh at My Pain). He explained it all…

Nu blijft echter dé hamvraag nog over: “What Now?”. Volgens dit huidige comedy-icoon is het antwoord “To Be Continued”. Mis zijn doortocht in de Antwerpse Lotto Arena dan ook zeker niet! De ticketverkoop start op vrijdag 4 september om 10 uur.


Clouseau op 16 april in Ethias Theater

wo 26 augustus 2015 - 16:08

Koen en Kris Wauters van Clouseau puzzelen op dit moment een nieuw album in elkaar en dan weet je hoe laat het is: een tour door Vlaanderen komt eraan!

Na een eerste single in oktober 2015 en een tweede single rond nieuwjaar, wordt in het voorjaar van 2016 een nieuw album uitgebracht. Aansluitend zal Clouseau dat voorjaar meteen ook de Vlaamse podia onveilig maken met hun grote “Clouseau-Tour 2016”!

Clouseau live voorstellen hoeft nog nauwelijks: al sinds mensenheugenis is Clouseau live in Vlaanderen met niets te vergelijken. De kwaliteit van hun shows is altijd absolute top qua geluid én licht, en Koen Wauters is nog altijd de gedroomde frontman die het publiek op sleeptouw neemt. En dat publiek blijft Clouseau al al die jaren trouw, omdat ze méér dan tevreden huiswaarts keren! In Antwerpen, Gent en Hasselt wordt het niet anders.


Natalie Imbruglia maakt muzikale waaier Night of the Proms compleet

wo 26 augustus 2015 - 10:08

Met de toevoeging van Natalie Imbruglia is het programma van de 31e editie van Night of the Proms compleet. De Brits-Australische zangeres is bekend van haar debuut ‘Torn’ (1997), meteen goed voor een van de grootste hits van de jaren 90. Ook officieel bevestigd zijn de backing vocals The Pretty Vanillas en de Britse rocker John Miles, al jaren een vaste waarde op Night of the Proms.

Na een korte periode als actrice in de Australische soap Neighbours bracht Natalie Imbruglia haar eerste internationale single ‘Torn’ (1997) uit. Het nummer veroverde de nummer 1-positie, werd een van de bestverkopende singles van de jaren 90 en nestelde zich heel snel in het collectieve geheugen. De single en het bijbehorende debuutalbum ‘Left Of The Middle’ werden op twee jaar tijd bekroond met meerdere MTV Awards, Brit Awards, een Billboard Music Award en maar liefst drie Grammy Award-nominaties. De jaren nadien bewees Natalie met onder meer ‘Big Mistake’ (1998), ‘Wrong Impression’ (2002) en ‘Shiver’ (2005) geen ‘one-hit-wonder’ te zijn. Als actrice schitterde ze dan weer aan de zijde van Rowan Atkinson in de film ‘Johnny English’ (2003).

Op Night of the Proms zal Natalie Imbruglia – dankzij haar modellenwerk in 2004 verkozen tot de zesde mooiste vrouw aller tijden – zorgen voor enkele muzikale hoogtepunten. Eerder dit jaar verraste ze nog met ‘Male’, een album waarop ze op een originele manier nummers van mannelijke artiesten zoals Neil Young, Daft Punk, The Cure en Damien Rice in een nieuw jasje steekt.


Nickelback annuleert concert op 11 november

vr 14 augustus 2015 - 12:08

Multi-platina rockband Nickelback ziet zich genoodzaakt alle geplande data van hun No Fixed Address Tour te annuleren. Dit bericht komt er nadat Chad Kroeger een lange periode van verplichte rust voor zijn stem voorgeschreven kreeg. De frontman onderging recent een chirurgische ingreep om een cyste op zijn stembanden te verwijderen. Hoewel de dokters erg tevreden zijn met de resultaten van de operatie, dringen ze er op aan dat hij zijn stem nog zes tot negen maanden rust gunt om volledig te kunnen herstellen. Nadat Nickelback in juni alle Noord-Amerikaanse concerten afgelastte, annuleert de band nu ook alle Europese data.

"Most of all, we are sorry to miss our fans out on the road this fall, but Chad's health, healing and full recovery are what is most important right now. With the proper amount of time, we hope to have him back stronger and better than ever before. We thank everyone for their support and understanding during this time and look forward to getting back out on the road and playing music for everyone again real soon."

Het concert in de Lotto Arena, voorzien op woensdag 11 november, wordt eveneens afgelast. Ticketkopers kunnen uiteraard rekenen op een volledige terugbetaling en worden daarvoor vriendelijk verzocht om vòòr 31 december 2015 contact op te nemen met hun verkooppunt.


Dimitri Vegas & Like Mike op 18 en 19 december

wo 8 juli 2015 - 09:07

Het blijft ongelooflijk hard gaan voor Dimitri Vegas & Like Mike. De broers staan momenteel op de tweede plaats in de DJ MAG TOP 100, sleepten in april vier prijzen in de wacht op de prestigieuze EMPO Awards in Mexico en hun nummer "The Hum" scheert al wekenlang hoge toppen in de muzieklijsten. Naar intussen jaarlijkse gewoonte, zetten Dimitri Vegas & Like Mike op vrijdag 18 en zaterdag 19 december het Sportpaleis op zijn kop. De kaartverkoop start op dinsdag 8 september om 10 uur.


Thunder opent voor Scorpions in het Sportpaleis

wo 1 juli 2015 - 09:07

Toen de 11-jarige Danny Bowes en Luke Morley elkaar in 1971 ontmoetten, hadden ze niet gedacht dat hun gezamenlijk interesse in muziek zou uitgroeien tot de band Thunder. Ze begonnen al snel samen te spelen en dat leidde hen uiteindelijk tot bij Andy Taylor (Duran Duran), die hen als producer bijstond. De groep werd vervolledigd door Harry James als drummer, Ben Matthews als gitarist/keyboardspeler en Mark “Snake” Luckhurst als bassist. Even later konden ze hun handtekening onder een contract van EMI zetten. Hun debuutplaat ‘Backstreet Symphony’ (1989) verzekerde een gouden toekomst, met muziek die geïnspireerd was door hun helden Aerosmith, Van Halen, Queen, Deep Purple en The Who.

Ondanks het commerciële succes van hun studioplaten was de weg voor Thunder niet altijd even makkelijk. De jaren ’90 bleek een moeilijke periode om te doorworstelen als hardrock band, met het grote succes van grunge muziek. Ze bleven verder spelen, maar toch kwam het in 2000 tot een split.

Twee jaar laten kwamen ze weer samen, ondertussen met bassist Chris Childs, en brachten ‘Shooting At the Sun’ uit. De plaat ‘Robert Johnson’s Tombstone’ uit 2009 bracht weer commercieel succes, maar toch kwam er nog een pauze van vier jaar. Nu staat Thunder er weer, met een nieuwe adem en een nieuwe plaat ‘Wonder Years.’ De perfecte opener voor het optreden van Scorpions op 22 november in het Sportpaleis.


Joe Jackson, Basement Jaxx en Scala op Night of the Proms 2015

do 18 juni 2015 - 08:06

Night of the Proms vult zijn affiche aan met kleppers van formaat. Met het electrohouse-duo Basement Jaxx en singer-songwriter Joe Jackson proeven de bezoekers in november van een heel breed muzikaal pallet. Het internationaal geroemde vrouwenkoor Scala tekent op zijn beurt onder leiding van Steven en Stijn Kolacny voor een intieme sound en adembenemende hitbewerkingen.

Eerder bekendgemaakte artiesten voor de 31e Night of the Proms zijn de 38-jarige singer-songwriter Gavin DeGraw en het Puerto Ricaanse tenortalent Fernando Varela. Het symfonische huisorkest Il Novecento staat dit jaar voor het eerst onder de leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. Tickets zijn meteen beschikbaar.