Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Night of the Proms Rotterdam 2016 PSE Holland Ahoy Rotterdam in verkoop
The Cure, Tour 2016 Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop
Nikon 3D World, Magic & Fun Brussel tele ticket easy Cinema Galeries in verkoop
Clouseau - Tour 2016 PSE Belgium Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Geen evenementen

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Texas Live Nation Lotto Arena Antwerpen in verkoop
Jacques Vermeire, Veel Vijven en Zessen Koekstraat bvba Concertgebouw Brugge in verkoop
De Grote Sinterklaasshow 2015 Studio 100 Sportpaleis Antwerpen in verkoop
Het Festival van de Ambiance Benelive Entertainment Kuipke - Gent in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

Concert André Rieu van vanavond 21 november verplaatst naar 27 februari

za 21 november 2015 - 10:11

Wegens de verhoogde alarmfase in België wordt het concert van André Rieu vanavond in Ethias Arena Hasselt uitgesteld naar zaterdag 27 februari 2016. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. De ticketbestellers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Alle andere activiteiten in de andere zalen van de Sportpaleis Group vinden plaats zoals gepland. De Sportpaleis Group heeft de waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen verhoogd en krijgt daarbij de steun van de lokale overheden. De bezoekers worden gevraagd om geen bagage of zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de security. Dank voor je begrip en medewerking.


Céline Dion op 20 en 21 juni in België

wo 11 november 2015 - 10:11

Céline Dion keert op maandag 20 en dinsdag 21 juni terug naar België! Céline Dion is een van de meest (h)erkende, wereldwijd gerespecteerde en succesvolle performers in de geschiedenis van de popmuziek. Ze verkocht tijdens haar ruim 30-jarige carrière bijna 250 miljoen albums. Volgend jaar bereikt ze eveneens de magische grens van 1.000 voorstellingen in ‘The Colosseum’ in Las Vegas! Laat deze kans om haar live aan het werk te zien niet door je handen glippen. De ticketverkoop voor beide shows start op donderdag 19 november om 10 uur.


Rod Stewart op 15 mei in het Sportpaleis

ma 2 november 2015 - 10:11

Rod Stewart is met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd één van de best verkopende artiesten aller tijden. Om de release van de nieuwe langspeler ‘Another Country’ in stijl te vieren, plant Rod Stewart een nieuwe tournee die hem op 15 mei naar het Sportpaleis brengt. De ticketverkoop start op vrijdag 6 november om 10 uur.


Mumford & Sons op 24 mei in het Sportpaleis

vr 30 oktober 2015 - 10:10

Mumford & Sons is verheugd verdere details aan te kondigen over hun terugkeer naar Europa. Ze bevestigen dertien live data in de lente van volgend jaar, waaronder een concert in het Sportpaleis!

De Londense groep rond Marcus Mumford palmt met de vrolijke folkrock van hun debuutalbum ‘Sigh No More’ (2009) de hele wereld in. De plaat staat bol van accordeons, banjo’s en contrabassen, een geluid waar de wereld duidelijk op zat te wachten. Volgend op het overweldigende succes van de eerste plaat, trekken Mumford & Sons maandenlang de hele wereld rond. Hun muziek wordt overal op groot enthousiasme onthaald en bekroond met prestigieuze nominaties en awards. Het duurt even voor Marcus Mumford, Ben Lovett, Winston Marshall en Ted Dwane tijd vinden om opnieuw de studio in te duiken. In het najaar van 2012 stellen ze uiteindelijk hun langverwachte tweede album ‘Babel’ voor, een parel die ze in 2013 live brengen in een compleet uitverkocht Sportpaleis. Tijdens een lange rustpauze hebben ze een derde plaat gemaakt met James Ford, bekend van Arctic Monkeys en Haim. ‘Wilder Mind’, de plaat waarop de banjo werd ingeruild voor elektrische gitaren, is beschikbaar sinds 4 mei en bracht de Britten dit jaar naar heel wat klinkende zomerfestivals, waaronder Rock Werchter.

Op 24 mei 2016 houdt hun splinternieuwe en grootse Europese tournee halt in ons land. Zowel de grootste hits als nieuwe songs passeren de revue in het Sportpaleis. Tickets kosten 39, 43 en 49 euro en zijn beschikbaar vanaf dinsdag 3 november om 10 uur.


5 Seconds of Summer op 20 mei

ma 19 oktober 2015 - 10:10

Liefdevol tot ‘5SOS’ gedoopt door hun enorme fanbase zijn Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin wereldwijd HET muziekfenomeen van het moment! In oktober brengen de Australiërs met ‘Sounds Good Feels Good’ een tweede album op de markt en onmiddellijk erna trekken ze er weer op uit! De Sounds Live Feels Live Tour brengt 5 Seconds Of Summer op vrijdag 20 mei naar het Sportpaleis. De kaartverkoop start vrijdag 23 oktober om 10 uur.


Bryan Adams op 25 mei in het Sportpaleis

vr 16 oktober 2015 - 09:10

In 2014 was rockheld Bryan Adams te gast in het Sportpaleis, waar hij naar aanleiding van de dertigste verjaardag van zijn meest succesvolle en beroemde plaat ‘Reckless’ alle toppers uit zijn indrukwekkend palmares bracht. Nogmaals werd duidelijk hoe eindeloos die lijst wel is. Het is altijd één groot meezingfeest wanneer de Canadese rocker op het podium staat. Daarom wordt het uitkijken naar zijn splinternieuwe Get Up!-tournee, die op woensdag 25 mei halt houdt in het Sportpaleis. De kaartverkoop start vrijdag 23 oktober om 10 uur.


Janet Jackson op 3 mei in het Sportpaleis

wo 14 oktober 2015 - 18:10

Janet Jackson, muziekicoon en winnares van meerdere Grammy Awards, kondigt verdere details van het Europese luik van haar internationale tournee aan. Eén van de meest invloedrijke entertainers keert eindelijk terug naar het podium, om haar nieuwe album ‘Unbreakable’ live voor te stellen. En dat doet ze ook in ons land, op dinsdag 3 mei in het Sportpaleis! De ticketverkoop start vrijdag 16 oktober om 10 uur.


Tourist LeMC opent voor Oscar And The Wolf

vr 25 september 2015 - 10:09

Nog maar een dikke maand voor Oscar And The Wolf voor de allerlaatste keer zijn debuutplaat 'Entity' live brengt, op 31 oktober in het Sportpaleis. Terwijl we aftellen, maakt Max Colombie bekend dat hij vergezeld zal worden van een special guest. De immens populaire Antwerpenaar Tourist LeMC zal het podium met hem delen!

Hoewel Johannes Faes, zoals Tourist LeMC echt heet, zijn eerste album al in 2010 op de markt brengt, verwerft hij vooral bekendheid bij het grote publiek met opvolger 'En Route'. Met die tweede plaat ontpopt hij zich als meesterlijk verteller-causeur en houdt hij zijn titel van officieus Antwerps stadstroubadour mooi in ere. Met zijn straffe en beklijvende songs, niet in het minst om de rake lyrics en herkenbare thematieken, slaat hij een brug tussen Nederlandstalige folk en hip hop. Een uniek recept dat erg wordt gesmaakt door zowel critici als publiek, alsook door heel wat collega's in het vak. 'En Route' bevat dan ook een aantal mooie samenwerkingen met o.a. Flip Kowlier ("Troubadours") en Bart Peeters (in onvervalst Boechouts op "Meester Kunstenaar").

Ook electropop-fenomeen Oscar And The Wolf is fan van Tourist. Reden te meer om hem als special guest uit te nodigen in het Sportpaleis, voor wat de ultieme live-finale van 'Entity' moet worden. De laatste tickets zijn nu beschikbaar!


Clouseau en Jonas Van Geel voor het goede doel

vr 18 september 2015 - 08:09

Op 25 november kleurt de Lotto Arena rood voor een uniek optreden van Clouseau en Jonas Van Geel. De opbrengst van dit éénmalig benefietconcert gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds. Rode Neuzen Dag is de nieuwe goede doel campagne van VTM, Qmusic en Belfius die inzet op meer hulp voor jongeren met psychische problemen. Tickets zijn meteen beschikbaar.


Extra tickets voor Stan Van Samang in Lotto Arena

vr 4 september 2015 - 11:09

Voor de vier concerten in de Lotto Arena waren er al weken geen tickets in de beste categorie meer beschikbaar. Maar nu het zaalplan definitief klaar is, zijn er voor elke datum 100 extra zitplaatsen bij gekomen. Voor wie nog geen ticket kon bemachtigen is dat dus goed nieuws. Wie snel is kan dus alnsog een ticket bemachtigen voor een van de concerten van Vlaanderens publiekslieveling Stan Van Samang. En snel zijn is echter wel degelijk de boodschap, want deze laatste tickets zullen vermoedelijk aan een razend tempo de deur uitgaan.