Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Lord of the Dance (Lotto Arena) Gracia Live Lotto Arena Antwerpen in verkoop
Lord of the Dance (Ethias Theater) Gracia Live Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop
Het Grootste Café TTT / promotie: Upstars Lotto Arena Antwerpen in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Nekka Nacht 2014 Nekka vzw Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
WithinTemptation Live Nation Lotto Arena Antwerpen in verkoop
Justin Timberlake, The 20/20 Experience Tour Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop
Clouseau in Concert PSE Belgium Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop
Miley Cyrus, Bangerz Tour 2014 Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

OneRepublic op 25 oktober in de Lotto Arena

di 22 april 2014 - 16:04

OneRepublic brengt een repack uit van zijn derde album ‘Native’. Om deze release te vieren komt OneRepublic naar ons land! Afspraak op zaterdag 25 oktober in de Lotto Arena. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 april om 11 uur.

Als grote fans van onder anderen Peter Gabriel, U2 en Fiona Apple, richten Ryan Tedder en Zach Filkins in 2002 OneRepublic op. De mannen uit Colorado Springs kennen een instant succes en bouwen onmiddellijk een omvangrijke fanbase uit. Hun pagina wordt dan ook een enorme hype op MySpace. Dankzij het succes kan OneRepublic zich in 2006 als eerste rockgroep aansluiten bij Mosley Music Group van Timbaland. Onder dat label brengt de band een jaar later een eerste album ‘Dreaming Out Loud’ uit. Met “Apologize”, de eerste single van de debuutplaat, maken ze meteen brokken in de VS. Met meer dan 10.300 programmaties op de Amerikaanse radiozenders in de week van de release, breekt de song direct een eerste record. Timbaland neemt het nummer niet veel later onder handen en wanneer zijn remix op de markt komt, betekent dat de wereldwijde doorbraak voor OneRepublic. De Timbaland-versie behaalt een nummer 1 positie in maar liefst zestien landen en met meer dan 10 miljoen downloads slepen de groentjes uiteindelijk zelfs een Grammy Award nominatie in de wacht! Mede dankzij deze wereldhit, behaalt de eerste langspeler van de band een platina statuut in de States en een gouden bekroning in Canada en Australië. Met het tweede album breidt OneRepublic hun succes op de Europese markt uit. Ook Ierland, Zwitserland en Oostenrijk zwichten voor hun talent.

In de lente van vorig jaar verscheen ‘Native’, een derde meesterwerk. Met de medewerking van enkele gerenommeerde producers, zoals Philippe Zdar (Phoenix, Depeche Mode), Jeff Bhasker (Kanye West, Jay Z, Fun) en Benny Blanco (Maroon5, Rihanna), verfijnen de heren van OneRepublic hun energieke en hybridische muziek en voegen ze blues, folk, gospel en electro elementen toe. Dat leidt tot pareltjes als “Feel Again’, “If I Lose Myself” - ook bekend in de EDM remix van Alesso- en “Counting Stars”. Een jaar na datum brengt de band een repack van ‘Native’ uit, met twee onuitgegeven bonustracks, waaronder de nieuwe single “Love Runs Out”. Om deze release te vieren komt OneRepublic naar ons land!


Marco Borsato brengt 3JS mee naar Antwerps Sportpaleis

ma 7 april 2014 - 14:04

Over anderhalve maand strijkt Marco Borsato met zijn gloednieuwe concertreeks ‘Duizend Spiegels’ neer in het Antwerps Sportpaleis. Op 21, 23 en 24 mei speelt Marco met z’n band zijn grootste hits en – voor het eerst – nieuw werk dat afkomstig is van zijn platina album ‘Duizend Spiegels’. Om het publiek al in de juiste sfeer te brengen, zullen de 3JS het voorprogramma verzorgen. Zowel in Nederland als in Vlaanderen slaan de Nederlandstalige liedjes van de 3JS bijzonder goed aan. Na een succesvol theaterconcert in de Arenbergschouwburg een paar jaar geleden, staan de 3JS dus over enkele weken in het grote Sportpaleis bij Marco Borsato.

Het is algemeen geweten dat 3JS zanger Jan Dulles over een uniek stemgeluid beschikt . Jan Dulles: “Ik vind het altijd fijn wanneer men het heeft over onze klankkleur. Ik heb naar het schijnt ook een melancholische stem, wat ik beschouw als een absoluut compliment. Ik probeer altijd mijn best te doen en mijn stem zo goed mogelijk te verzorgen. Elke optreden moet het ook goed klinken, ongeacht waar we staan en waar we zingen.”

Uiteraard kijken de 3JS nu al uit naar de Borsato concerten in Antwerpen: “Voor ons wordt dit toch wederom een nieuw hoogtepunt in onze carrière in Vlaanderen. Simultaan met Nederland, blijven we ook keihard timmeren aan de weg bij onze Zuiderburen. Het is fijn dat we nu echt eens de kans krijgen om ons voor te stellen aan het Vlaamse publiek. We gaan met onze live band spelen en ik weet zeker dat heel wat mensen in het publiek een aantal van onze liedjes zullen herkennen. We hebben er enorm veel zin in,” zegt Jan De Witte van de 3JS.


Tele Ticket Service communiceert voortaan all-in ticketprijzen

vr 4 april 2014 - 18:04

Tele Ticket Service neemt het voortouw en zal voor evenementen die nieuw in verkoop gaan enkel nog all-in ticketprijzen communiceren. Dit betekent dat bijkomende servicekosten niet langer bovenop de vermelde ticketprijs in rekening zullen gebracht worden.

“We zijn ons bewust van de problematiek rond de extra kosten bij het bestellen van tickets. We namen daarom eind maart al de beslissing de meest strenge interpretatie van de wetgever te volgen”, zegt Stefan Esselens van Tele Ticket Service.

Voor de evenementen die na 24 maart 2014 in verkoop gingen, communiceert Tele Ticket Service de all-in prijzen. “Onze klanten zullen altijd een ticket kunnen kopen aan de geafficheerde prijs zonder nog extra kosten te moeten betalen”, legt Stefan Esselens uit. “De klant zal bijvoorbeeld wel nog een duurdere betaalmethode of aflevermethode kunnen kiezen. Echter minstens één gebruikelijke betaalwijze zoals overschrijving of debet kaart en het thuis printen van tickets zal altijd inbegrepen zijn in de gecommuniceerde ticketprijs. Ook de vroegere apart te betalen kosten voor mobiliteit, service, administratie enzovoort zullen vervat zijn in de ticketprijs die op de website aangegeven wordt en ook op het ticket zal gedrukt staan.”

Wat de evenementen betreft die al in verkoop waren voor 24 maart bestaat de kans dat bijkomende kosten nog apart worden aangerekend. Als dat het geval is, dan worden deze kosten bij een online bestelling altijd duidelijk vermeld nog voor de reservering of de betaling dient bevestigd te worden. Tele Ticket Service komt met het communiceren van all-in ticketprijzen tegemoet aan de vraag van klanten die vooraf de totaalprijs van een ticket willen kennen.


Thijs Maas uit Nederland wint achtste Nekka-wedstrijd

ma 10 februari 2014 - 07:02

De Nederlandse groep rond zanger Thijs Maas won op zondag 9 februari de finale van de achtste editie van de Nekka-wedstrijd. Zeven finalisten uit Vlaanderen en Nederland dongen naar de titel van laureaat en naar een plaats op de affiche van Nekka Nacht op 25 april in het Sportpaleis. Thijs Maas zingt eigen liedjes en liedjes die hij geschreven had willen hebben. Begeleid door een energiek en fijnzinnig jazz-trio vertelt hij muzikale verhalen: expressief en ingetogen, romantisch en met beide benen op de grond, universeel en in zijn eigen taal. De publieksprijs ging naar de immer charmante Wally & De Technisch Werklozen.


Ook Damon Albarn op Rock Werchter 2014

wo 29 januari 2014 - 17:01

Damon Albarn is de muzikale superman van de 21ste eeuw. Al valt dat misschien niet zo hard op. De reden daarvoor is zijn hoge productiviteit wellicht. De Brit doet zoveel dat het nog nauwelijks te volgen valt: rock, opera, Afrikaanse muziek… Het is altijd interessant en straf. Plus: Albarn wordt beter met de jaren. Hij is in de eerste plaats bekend als frontman van Blur, de groep die vorig jaar nog zo fantastisch tot ontlading kwam in Werchter. Hij was hier trouwens ook al met The Good, The Bad and The Queen (2007). Zijn grootste commerciële successen behaalt hij echter met Gorillaz. Het tweede album ‘Demon Days’ (2005) is een hoogvlieger langs beide kanten van de Atlantische Oceaan. Na meer dan 20 jaar in de frontlijn brengt Albarn nu een eerste album uit onder eigen naam. ‘Everyday Robots’ (2014) is, zegt hij, een mengeling van folk en soul. Damon Albarn treedt op donderdag 3 juli aan als hoofdact in KluB C.


Lady Gaga op 23 september in het Sportpaleis

wo 29 januari 2014 - 09:01

Lady Gaga, één van 's werelds beste acts van het moment, kondigt vandaag aan dat haar 'artRAVE: The ARTPOP Ball' tour een Europees staartje krijgt. Het startschot van de tour wordt in Antwerpen gegeven, op dinsdag 23 september in het Sportpaleis!

De Europese data werden aan het tourschema toegevoegd na het overweldigende succes in Noord-Amerika, met maar liefst zeven uitverkochte shows in de Roseland Ballroom in New York. Dat heeft geen enkele artiest haar ooit voorgedaan!

Tickets voor het Antwerpse concert zijn te koop vanaf zaterdag 8 februari om 10 uur.


Hardwell op 16 mei in het Sportpaleis

di 28 januari 2014 - 13:01

De Nederlandse dj en producer Hardwell, in oktober verkozen tot de nr.1 dj wereldwijd, zal tijdens zijn wereldtournee ook België veroveren. Na steden als Singapore, Mumbai, Mexico City, Sao Paulo en Londen, krijgt ook Antwerpen de eer om de talentvolle dj voor de eerste keer te ontvangen in het Sportpaleis, en dit op vrijdag 16 mei 2014. De kaartverkoop start vrijdag 31 januari om 10.00 uur


Marco Borsato voegt derde en laatste concert toe

vr 20 december 2013 - 08:12

Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar concertkaarten, voegt Marco Borsato nog een derde en laatste Duizend Spiegels-concert toe aan de agenda. Marco speelt met zijn band niet alleen op woensdag 21 en vrijdag 23 mei maar ook op zaterdag 24 mei in het Sportpaleis. Samen met dochter Jada heeft Marco momenteel de koppositie te pakken in de Ultratop 50 in Vlaanderen met het prachtige ‘Samen voor altijd’. De single is tevens uitgeroepen tot de themasingle van de grote Meneer Konijn-goeddoelactie, wat wil zeggen dat de inkomsten van het nummer worden doorgestort naar dit mooie initiatief. Ook het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ doet het bijzonder goed, want in een recordtempo zijn er ondertussen al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht. De cd is hiermee al goed voor de gouden status in Vlaanderen.


Arcade Fire op 10 juni in het Sportpaleis

do 12 december 2013 - 09:12

Minder dan drie weken geleden stelde Arcade Fire zijn nieuw album voor aan beperkt aantal Belgische fans. Het concert was hopeloos uitverkocht, met heel wat teleurgestelde fans tot gevolg. Vandaag is er echter goed nieuws, want Arcade Fire kondigt aan op dinsdag 10 juni in het Antwerpse Sportpaleis te spelen. Tickets vanaf 16 december om 14 uur.


Extra staanplaatsen voor Dimitri Vegas & Like Mike

ma 9 december 2013 - 09:12

Goed nieuws voor de fans van Dimitri Vegas & Like Mike die naast een felbegeerde staanplaats in het Sportpaleis grepen. Door enkele productionele wijzigingen komt er op het middenplein extra ruimte voor 250 feestvierders, zowel voor het concert op vrijdag 20 december als voor het al uitverkochte concert op zaterdag 21 december. De allerlaatste staanplaatsen zijn vanaf nu verkrijgbaar!