Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Marco Borsato, Duizend Spiegels Tour Live Nation Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop
Wickie De Musical Studio 100 Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Geen evenementen

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
(Ge)Varenwinkel Festival tele ticket easy Varenwinkel - Herselt in verkoop
Disneyland Paris Sand Magic Oostende tele ticket easy Zeeheldenplein - Oostende in verkoop
Het Witte Paard tele ticket easy Het Witte Paard in verkoop
The Very Best of the Bee Gees tele ticket easy Het Witte Paard in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

CeeLo Green op 30ste Night of the Proms

vr 1 augustus 2014 - 10:08

De Amerikaanse hiphop- en soulsensatie CeeLo Green (40) en de jonge accordeoniste Ksenija Sidorova (26) zijn de eerste namen die bekend worden gemaakt voor Night of the Proms. Het grote feest van klassiek en pop is dit jaar in het Antwerpse Sportpaleis aan zijn dertigste editie toe. CeeLo Green is met vijf Grammy Awards op zijn schouw en platen die vlot de gouden en platina status behaalden een wereldster van formaat. Zijn hit ‘Crazy’ (2006), uitgebracht onder de naam Gnarls Barkley, stond weken in de hitlijsten. Het aanstekelijke ‘Forget You’, ook gekend als ‘F**ck You’ (2010), ging eveneens miljoenen keren over de toonbank. CeeLo Green toert momenteel met Lionel Richie. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album ‘Girl Power’. CeeLo is ook te zien in films als ‘Sparkle’ (met Whitney Houston in haar laatste rol) en het zopas uitgebrachte ‘Begin Again’ met Keira Knightley. De feestelijke dertigste editie zet een opmerkelijk instrument in de kijker. De klassieke artieste Ksenija Sidorova, een rijzende ster in Europa, vertolkt op een frisse en eigentijdse manier klassieke werken op... het accordeon. Night of the Proms vindt plaats op vrijdag 7, zaterdag 8, vrijdag 14 en zaterdag 15 november om 20.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis.


De Lijn trakteert fans Rode Duivels met Supportersbus

ma 2 juni 2014 - 16:06

De Supportersbus is een gezamenlijk initiatief van de KBVB, Studio Brussel en De Lijn. Via een quiz op Studio Brussel kunnen telkens 50 Rode Duivelssupporters een busrit winnen naar Dance with the Devils in het Sportpaleis. Ze worden opgehaald in hun woonplaats en met de bus in Rode Duivels-‘look’ naar Antwerpen gebracht, waar ze als echte VIP’s ontvangen worden en op groot scherm genieten van de groepsmatchen van de Rode Duivels en van optredens.

De eerste quiz vindt plaats op 13 juni, de tweede op 20 juni. De busritten voor de eerste twee matchen zijn voorbehouden voor de luisteraars van Studio Brussel. De Supportersbus voor de laatste groepsmatch is exclusief voorbehouden aan 1895-supportersclubs, die quizzen op 25 juni. Inschrijven voor de quiz kan op www.stubru.be.


Katy Perry op 4 maart in het Sportpaleis

zo 1 juni 2014 - 18:06

Superster Katy Perry kondigt – volgend op het enorme succes van haar huidige UK shows, die door zowel fans als critici de hemel in geprezen worden – haar terugkeer naar Europa aan. Volgend jaar brengt ze haar verbluffende ‘Prismatic World Tour’ naar 18 Europese landen, waaronder België!

2013 was een topjaar voor de Amerikaanse artieste. Zo werd Katy Perry ‘s werelds meest gevolgde Twitter-persoonlijkheid, werd ze benoemd tot UNICEF’s Global Ambassador en werd ze genomineerd voor twee Grammy Awards (Song of the Year en Best Pop Solo Performance). Ze bereikte ook nog eens een absoluut hoogtepunt in haar carrière met haar derde studioalbum ‘Prism’, dat verscheen in oktober. De plaat klom bij de release regelrecht naar de top van de iTunes charts in 97 landen en ging ondertussen meer dan 6 miljoen keer over toonbanken in alle uithoeken van de planeet. Met sterke singles als ‘Roar’, ‘Dark Horse’ en ‘Birthday’ toont Katy Perry zich meer dan ooit als één van de grootste popsterren van dit moment.

Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar de Belgische doortocht van haar ‘Prismatic World Tour’. De zangeres van een resem onvergetelijke hits, waaronder ‘I Kissed A Girl’, ‘Hot N Cold’, ‘Last Friday Night’ en ‘Firework’, om er slechts enkele op te noemen, komt op woensdag 4 maart 2015 naar het Sportpaleis!


Grote belangstelling voor uitzending WK-wedstrijden in Sportpaleis

ma 19 mei 2014 - 09:05

Dance With The Devils, het huwelijk tussen Studio Brussel, de Koninklijke Belgische Voetbalbond en het Sportpaleis, stevent af op een groot succes. Vele duizenden komen in groep naar deze veelbelovende ontmoeting tussen het beste van de Belgische muziek en de Belgische voetbalsport.

De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Algerije op dinsdag 17 juni krijgt in het Sportpaleis de support van Coely en Triggerfinger en wordt gevolgd door een party met Netsky en Gunther D, met 2 Fabiola als special guest. De Antwerpse evenementenhal is hiervoor al voor de helft volgeboekt. Als dit tempo blijft aanhouden (de Rode Duivels-gekte moet haar hoogtepunt nog bereiken!), dan is de kans groot dat het Sportpaleis helemaal vol zal lopen.

Inmiddels is ook de affiche bekend geraakt voor de twee andere Rode Duivels-wedstrijden. Zondag 22 juni bij de wedstrijd tegen Rusland komen Admiral Freebee en Daan in het Sportpaleis langs en volgt een party met The Subs, Dr Lektroluv, Slongs & Halve Neuro en opnieuw Gunther D, met als special guest de Pita Boys. Donderdag 26 juni tegen Zuid-Korea komen The Sore Losers en Selah Sue mee supporteren voor onze Rode Duivels en is er na de match een party met DJ Fresh, Klangkarussell en Gunther D, met als special guest Sam Gooris. Ook voor deze wedstrijden zijn er al aardig wat kaarten verkocht (de plaatsen voor 22 juni zijn al voor 20% gevuld), terwijl de abonnementenverkoop ook een grote vaart begint te nemen.

Een unieke ervaring

Dance With The Devils belooft op meerdere vlakken een unieke belevenis te worden. De supporters maken de wedstrijden mee op een megascherm in full-HD: de gehanteerde projectietechnologie toont de wedstrijden vanuit Brazilië alsof men in een bioscoop zit. Ongeacht de weeromstandigheden genieten de aanwezigen in de volledig overdekte evenementenhal van comfortabele zit- en staanplaatsen. De gecontroleerde en veilige omgeving van het Sportpaleis maakt het bovendien mogelijk om met de hele familie en alle vrienden naar de wedstrijden van de Rode Duivels te komen kijken. Dance With The Devils is ook het enige evenement in Vlaanderen dat de volle steun geniet van de KBVB. In de lage ticketprijs (vanaf 7,50 euro) zijn niet alleen een plaats in de zaal begrepen, maar ook een gratis drankconsumptie en gratis openbaar vervoer met De Lijn naar en van het Sportpaleis. 


Backstreet Boys speelt exclusief concert op strand Oostende

wo 14 mei 2014 - 11:05

In 2013 markeerde het nieuwe album ‘In A World Like This’ van Backstreet Boys twee mijlpalen: het twintigjarige bestaan van de populaire groep én de terugkeer van Kevin Richardson na zeven jaar. Door het blijde weerzien met Richardson is de oorspronkelijke bezetting met de vijf jongens, zoals deze in 1993 ontstond, weer hersteld.

Nadat de “beste boy band aller tijden” (titel uitgereikt door het Amerikaanse Entertainment Weekly) in 2011 de succesvolle tournee met New Kids On The Block afwerkte en in maart het Sportpaleis al deed daveren op zijn grondvesten, zal het Klein Strand in Oostende nu ook de storm van de geliefde ninetiesgroep ervaren. Hits als ‘Everybody (Backstreet’s Back)’, ‘As Long As You Love Me’ en ‘I Want It That Way’ worden steevast woord voor woord meegezongen door het enthousiaste publiek, terwijl er met nieuwe nummers wordt uitgekeken naar de toekomst. Elk optreden is een plezier en een totaalervaring, waarbij herinneringen worden opgehaald en de muziek op de eerste plaats staat.

Backstreet Boys komen terug naar België voor een exclusief concert in de Benelux, op 20 juli, een dag na Woosha Festival! Op het Strand - Oostende zullen ze hun grootste hits en nieuw materiaal spelen.


Technische problemen van de baan

wo 7 mei 2014 - 13:05

Vannacht om 5 uur is het netwerk van de Sportpaleis en Tele Ticket Service groep uitgevallen. Hierdoor waren geen zaalwebsites bereikbaar en kon Tele Ticket Service geen ticketverkopen (waaronder de verkoop van het concert van Prince) noteren. Sinds vanmorgen hebben IT-specialisten alles in het werk gezet om de systemen opnieuw in werking te krijgen. Gezien de enorme complexiteit en de cascade van oorzaken heeft het tot 13.30 uur geduurd vooraleer alles genormaliseerd was. Het is niet uit te sluiten dat de werking van de diverse sites nog wat stroef verloopt.

Wij wensen ons te verontschuldigen voor dit ongemak en hopen dat u nu vlotjes wel aan uw informatie geraakt of tickets kan boeken.

De ticketverkoop voor het concert van Prince start vanavond om 20.00 uur. Muzikale groeten,
Het Sportpaleis en Tele Ticket Service team


Prince speelt op 27 mei in het Antwerps Sportpaleis

do 1 mei 2014 - 11:05

Prince dook de afgelopen weken onverwacht op in de UK voor enkele intieme shows in kleine zalen, en kondigde eerder deze week ook enkele arena shows aan samen met 3RDEYEGIRL in Birmingham, Manchester, Glasgow en Leeds in het Verenigd Koninkrijk.

Goed nieuws! Deze concertreeks in grote zaal zet hij ook over het Kanaal verder met een concert in Sportpaleis op dinsdag 27 mei.

Wie er bij was in november 2010 herinnert het zich wellicht nog levendig dat Prince Rogers Nelson onder het blauwe dak van het Antwerpse Sportpaleis toen één van de meest memorabele Princeconcerten op Belgische bodem ooit gaf. Prince hield toen een uitzinnige menigte meer dan drie uur in de ban met zijn tijdloze klassiekers en een aantal waanzinnige jamsessies. Journalisten en fans waren het unaniem eens: "Dit was een 5-sterren concert!".

Dat Prince nog steeds de beste entertainer ter wereld is, die naast begenadigd componist en excentriek gitaarwonder, ook een schitterende zanger en verbluffend danser is, kwam hij opnieuw in de verf zetten met twee magische concerten in het magistrale kader van het Gentse Sint-Pietersplein in juni 2011.

Maar nu keert Prince, samen met 3RDEYEGIRL, opnieuw terug naar het Sportpaleis in Antwerpen op 27 mei. Tickets vanaf woensdag 7 mei om 10 uur.


Miley Cyrus' Bangerz Tour concert uitgesteld

wo 30 april 2014 - 23:04

De Bangerz Tour concerten op 2 mei in Amsterdam en op 4 mei in Antwerpen worden uitgesteld! Het concert in Antwerpen wordt verplaatst naar vrijdag 20 juni 2014.

Miley Cyrus recupereert nog steeds van een ernstige allergische reactie waardoor ze werd getroffen op 15 april. Na een periode van duidelijke beterschap zijn de symptomen opnieuw opgedoken, waardoor Miley’s dokter haar verbiedt te reizen. Dit soort allergische reactie kan tot 27 dagen aanhouden en gedurende deze periode blijft Miley onder het toezicht van haar dokter. Om deze reden zal het Europese luik van haar tournee pas van start gaan op 6 mei in de Londense O2 arena.

Tickets voor het Antwerpse concert blijven geldig voor de nieuwe datum! Tickethouders die hun gegevens ter beschikking stelden bij de aankoop van hun ticket(s) worden persoonlijk gecontacteerd. Tickethouders die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum worden verzocht zich te wenden tot hun aankooppunt. Wie tickets kocht via Tele Ticket Service wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Miley dankt de fans voor hun begrip en kijkt uit naar de show op vrijdag 20 juni in Antwerpen! Tickets voor het concert van 20 juni in het Sportpaleis zijn nog steeds beschikbaar.


OneRepublic op 25 oktober in de Lotto Arena

di 22 april 2014 - 16:04

OneRepublic brengt een repack uit van zijn derde album ‘Native’. Om deze release te vieren komt OneRepublic naar ons land! Afspraak op zaterdag 25 oktober in de Lotto Arena. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 april om 11 uur.

Als grote fans van onder anderen Peter Gabriel, U2 en Fiona Apple, richten Ryan Tedder en Zach Filkins in 2002 OneRepublic op. De mannen uit Colorado Springs kennen een instant succes en bouwen onmiddellijk een omvangrijke fanbase uit. Hun pagina wordt dan ook een enorme hype op MySpace. Dankzij het succes kan OneRepublic zich in 2006 als eerste rockgroep aansluiten bij Mosley Music Group van Timbaland. Onder dat label brengt de band een jaar later een eerste album ‘Dreaming Out Loud’ uit. Met “Apologize”, de eerste single van de debuutplaat, maken ze meteen brokken in de VS. Met meer dan 10.300 programmaties op de Amerikaanse radiozenders in de week van de release, breekt de song direct een eerste record. Timbaland neemt het nummer niet veel later onder handen en wanneer zijn remix op de markt komt, betekent dat de wereldwijde doorbraak voor OneRepublic. De Timbaland-versie behaalt een nummer 1 positie in maar liefst zestien landen en met meer dan 10 miljoen downloads slepen de groentjes uiteindelijk zelfs een Grammy Award nominatie in de wacht! Mede dankzij deze wereldhit, behaalt de eerste langspeler van de band een platina statuut in de States en een gouden bekroning in Canada en Australië. Met het tweede album breidt OneRepublic hun succes op de Europese markt uit. Ook Ierland, Zwitserland en Oostenrijk zwichten voor hun talent.

In de lente van vorig jaar verscheen ‘Native’, een derde meesterwerk. Met de medewerking van enkele gerenommeerde producers, zoals Philippe Zdar (Phoenix, Depeche Mode), Jeff Bhasker (Kanye West, Jay Z, Fun) en Benny Blanco (Maroon5, Rihanna), verfijnen de heren van OneRepublic hun energieke en hybridische muziek en voegen ze blues, folk, gospel en electro elementen toe. Dat leidt tot pareltjes als “Feel Again’, “If I Lose Myself” - ook bekend in de EDM remix van Alesso- en “Counting Stars”. Een jaar na datum brengt de band een repack van ‘Native’ uit, met twee onuitgegeven bonustracks, waaronder de nieuwe single “Love Runs Out”. Om deze release te vieren komt OneRepublic naar ons land!


Marco Borsato brengt 3JS mee naar Antwerps Sportpaleis

ma 7 april 2014 - 14:04

Over anderhalve maand strijkt Marco Borsato met zijn gloednieuwe concertreeks ‘Duizend Spiegels’ neer in het Antwerps Sportpaleis. Op 21, 23 en 24 mei speelt Marco met z’n band zijn grootste hits en – voor het eerst – nieuw werk dat afkomstig is van zijn platina album ‘Duizend Spiegels’. Om het publiek al in de juiste sfeer te brengen, zullen de 3JS het voorprogramma verzorgen. Zowel in Nederland als in Vlaanderen slaan de Nederlandstalige liedjes van de 3JS bijzonder goed aan. Na een succesvol theaterconcert in de Arenbergschouwburg een paar jaar geleden, staan de 3JS dus over enkele weken in het grote Sportpaleis bij Marco Borsato.

Het is algemeen geweten dat 3JS zanger Jan Dulles over een uniek stemgeluid beschikt . Jan Dulles: “Ik vind het altijd fijn wanneer men het heeft over onze klankkleur. Ik heb naar het schijnt ook een melancholische stem, wat ik beschouw als een absoluut compliment. Ik probeer altijd mijn best te doen en mijn stem zo goed mogelijk te verzorgen. Elke optreden moet het ook goed klinken, ongeacht waar we staan en waar we zingen.”

Uiteraard kijken de 3JS nu al uit naar de Borsato concerten in Antwerpen: “Voor ons wordt dit toch wederom een nieuw hoogtepunt in onze carrière in Vlaanderen. Simultaan met Nederland, blijven we ook keihard timmeren aan de weg bij onze Zuiderburen. Het is fijn dat we nu echt eens de kans krijgen om ons voor te stellen aan het Vlaamse publiek. We gaan met onze live band spelen en ik weet zeker dat heel wat mensen in het publiek een aantal van onze liedjes zullen herkennen. We hebben er enorm veel zin in,” zegt Jan De Witte van de 3JS.