Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
ROTSPALEIS vzw Secondroom Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Ladies of Soul PSE Belgium Lotto Arena Antwerpen in verkoop

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
The Scabs, Ways of a wild heart Sportpaleis Groep Theaters Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop
Reverze, Illumination Bass Events Sportpaleis & Lotto Arena - Antwerpen in verkoop
Dubbelconcert Will Tura & Christoff BMB Agency ism Benelive Ethias Theater (naast Ethias Arena) – Hasselt in verkoop
Usher, The UR Experience Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

I Love the 90’s maakt eerste namen bekend

wo 18 februari 2015 - 13:02

Zaterdag 11 april gaan de deuren van de Ethias Arena in Hasselt open voor de grootste 90’s party van Europa. Met de aankondiging van Urban Cookie Collective, Twenty 4 Seven, hardcore formatie Human Resource en 2 Fabiola lost de organisatie de eerste namen. Zoals de traditie het wil is dj Ward ook nu weer de muzikaal gastheer en zorgt hij voor stevige 90’s mixes tijdens z’n dj-sets. Wie zeker wil zijn van een ticket – en dus niet het risico wil lopen te laat te zijn – reserveert best vandaag nog.


Teen Hoot annuleert concert op 9 mei in Trix Club

wo 4 februari 2015 - 15:02

Tot hun grote teleurstelling zien de jonge sterren van Teen Hoot zich genoodzaakt hun Europese tournee in mei te annuleren. Door de gebeurtenissen in oktober en andere actuele kwesties, kan het management van Teen Hoot onvoldoende talent bij mekaar brengen om een onvergetelijke show te kunnen garanderen. Teen Hoot, dé social media hype van het moment, verontschuldigt zich uitvoerig tegenover alle fans die hen altijd gesteund hebben en hoopt het snel goed te kunnen maken met een nieuwe spectaculaire Europese tour.
Ticketkopers kunnen rekenen op een volledige terugbetaling. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht.


Legendarisch nachtclub Zillion keert terug!

do 15 januari 2015 - 08:01

Ruim 14 jaar geleden sloot de legendarische Antwerpse nachtclub Zillion noodgedwongen de deuren en liet daarbij het Belgische nachtleven verweesd achter. In de vier jaar dat de discotheek open is geweest, heeft ze het Belgische nacht- en muziekleven voorgoed veranderd. Een bezoek aan Zillion was een totaalervaring met een overweldigend spektakel dat niemand onverschillig liet. En nu komt Zillion heel even terug. Op vrijdag 13 maart organiseert de originele cast een uniek reüniefeest onder de noemer ‘Zillion, relive the vibe with the original cast’.

Het Antwerps Sportpaleis zal voor één nacht worden omgetoverd tot een gigantische Zillion. De gasten mogen zich verwachten aan een totaalspektakel met tal van special effects en live optredens van dance groepen en dj’s van toen. Alles overgoten met een modern sausje. Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn om je nog één keer die unieke Zillion ervaring te doen beleven.


Het Grootste Café kan niet zonder Clouseau

di 6 januari 2015 - 08:01

Op zaterdag 14 maart openen Peter Van de Veire en Miguel Wiels de deuren van Het Grootste Café. Ze vormen de Lotto Arena om tot het grootste én gezelligste muzikale café van Vlaanderen. Op het podium verwelkomt Café Flamand Niels Destadsbader, De Romeo’s, Belle Perez, Gers Pardoel, Paul De Leeuw en Soulsister. Miguel en Peter vroegen op hun website aan het publiek wie er absoluut bij moest. Het antwoord was overdonderend duidelijk: Clouseau! Miguel en Peter hebben daarop meteen Koen en Kris gevraagd en die hebben zonder enige twijfel “ja” gezegd. Dus Het Grootste Café ook met de Grootste Vlaamse Band!


BNP Paribas Fortis Diamond Games ontvangt drie top-10 speelsters

di 30 december 2014 - 09:12

Het deelnemersveld voor de eerste volledig vernieuwde BNP Paribas Fortis Diamond Games, van 9 tot en met 15 februari in het Sportpaleis in Antwerpen, krijgt vorm. Momenteel hebben al zeven speelsters uit de top-20, waarvan drie uit de top-10, hun komst bevestigd.

De Canadese Eugenie Bouchard, de rijzende ster van het aflopende jaar, topt de affiche. De 20-jarige Bouchard werd door de WTA uitgeroepen tot ‘most improved player of the year’ en eindigde het seizoen op de zevende plaats op de wereldranglijst.

De Duitse Angelique Kerber (WTA 9) en de Slovaakse Dominika Cibulkova (WTA 10) zijn de overige top-10 speelsters die al lieten weten erbij te zullen zijn op de BNP Paribas Fortis Diamond Games.

Met ook de Duitse Andrea Petkovic (WTA 13), de Tsjechische Lucie Safarova (WTA 16), de Spaanse Carla Suarez Navarro (WTA 17) en de Française Alizé Cornet (WTA 19) staan er nog vier top-20-speelsters op de hoofdtabel in Antwerpen. Van Belgische zijde zijn de vier hoogstgerangschikte vrouwen allemaal aanwezig: Kirsten Flipkens (WTA 45), Yanina Wickmayer (WTA 75), An-Sophie Mestach (WTA 101) en Alison Van Uytvanck (WTA 106). Wie van hen rechtstreeks geplaatst is voor de hoofdtabel en wie eventueel via een wildcard kan worden toegevoegd, weten we over een week als de volledige entry list bekend is.


Lord of the Rings in Concert krijgt vervolg met ‘The Two Towers’

za 27 december 2014 - 15:12

Op zaterdag 27 december genoten meer dan 10.000 muziek- en filmliefhebbers in het Sportpaleis van het eerste luik van het spectaculaire filmconcert ‘Lord of the Rings in concert’.

Wegens het enorme succes dit jaar komt er een vervolg en wordt in december 2015 het tweede hoofdstuk van de sage, ‘The Two Towers’, gebracht. In ‘The Two Towers’ gaat de wereld gebukt onder de sombere schaduw van Mordor en de dreiging van de kwaadaardige Ene Ring.

De partituur van ‘The Two Towers’ is complexer dan ‘The Fellowship of the Ring’, het eerste deel. “Aan het eind van het eerste deel van de trilogie valt het Genootschap door onenigheid in drie groepen uit elkaar,” aldus componist Howard Shore. “‘The Two Towers’ volgt die versplintering … de scherven van het Genootschap als het ware. In dit deel vertelt de muziek dus drie verschillende verhalen in hetzelfde relaas.”

Tijdens het filmconcert op 26 december 2015 in het Sportpaleis zal het tweede luik van de saga “The Lord of the Rings” integraal vertoond worden op groot scherm. De met een Oscar bekroonde filmmuziek van Howard Shore zal nog meer tot leven gebracht worden onder begeleiding van een 250-koppig orkest en koor!


Scooter headliner op Back to the 90’s

vr 12 december 2014 - 08:12

De Duitse raveband Scooter is op zaterdag 4 april de headliner van Back to the 90’s & 00’s in het Antwerps Sportpaleis. Scooter is een succesvolle Duitse raveband die in de jaren ’90 verschillende wereldhits scoorde. 'How Much Is The Fish' en ‘Fuck The Millennium’ zijn bij het grote publiek daarvan de bekendsten. De band staat al jaren op het verlanglijstje van de organisatoren van Back to the 90's & 00’s. “Onze trouwe bezoekers vragen al verschillende jaren naar de komst van Scooter. Dit jaar hebben we ze dan toch kunnen verleiden tot een exclusief en éénmalig optreden op Belgische bodem.” In Duitsland zijn ze nog steeds razend populair en vullen ze nog altijd grote arena’s. Het mc’en van H.P. Baxxter, de blonde zanger van de band, is één van de typische Scooter - kenmerken die ook het Sportpaleis niet onberoerd zullen laten.


U2 komt naar het Antwerps Sportpaleis

wo 3 december 2014 - 15:12

Live Nation kondigt vandaag de data van U2’s langverwachte iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 aan. De tournee brengt U2 voor het eerst in meer dan tien jaar nog eens naar indoorconcertzalen en zal 19 Noord-Amerikaanse en Europese steden aandoen.

De iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour volgt op de release van U2’s dertiende studioalbum ‘Songs Of Innocence’, dat niet alleen gratis aangeboden werd aan leden van u2.com, maar door Apple ook zeer genereus geschonken werd aan meer dan een half miljard klanten van iTunes Music Store. Tot op heden werd ‘Songs Of Innocence’ al 81 miljoen keer gestreamd en door 30 miljoen fans wereldwijd gedownload.

U2 houdt op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober halt in het Sportpaleis. Tickets voor beide concerten zijn beschikbaar vanaf maandag 8 december om 9 uur. Voor leden van de U2 Fanclub is er echter een exclusieve presale die loopt van donderdagochtend 4 december, 10 tot zaterdagmiddag 6 december, 12 uur, via u2.com.


Roxette op 29 mei in de Lotto Arena

ma 10 november 2014 - 13:11

Het begon allemaal in Zweden, in de late jaren ’80. Roxette dat is Marie Fredriksson en Per Gessle, en hun kunst is pop. Met 31 genoteerde singles in ‘s werelds hitlijsten is het veilig om te stellen dat slechts weinigen de kunst zo goed begrepen hebben als deze legendarische band!

Beide artiesten hadden voor de oprichting van Roxette een succesvolle solocarrière opgebouwd in Zweden. Er werd Marie dan ook afgeraden om in de band te stappen, omdat popmuziek maken haar carrière zou ruïneren. Gelukkig heeft ze dat advies in de wind geslagen, want al twee jaar na de oprichting verovert de popgroep de hele wereld, eerst met “The Look” en niet veel later met “Listen To Your Heart”. In 1990 herschrijven Marie en Per hun “It Must Have Been Love” voor de soundtrack van kaskraker ‘Pretty Woman’. Met meer dan 9 miljoen verkochte exemplaren is het opnieuw een schot recht in de roos. Roxette is niet meer te stoppen en domineert jarenlang de popscene. Zowat alles wat ze uitbrengen verandert als bij toverslag in een monsterhit. Denk maar aan “Joyride”, “Fading Like A Flower”, “How Do You Do!”, “Sleeping In My Car” en “Wish I Could Fly”. Of het nu jouw muzieksmaak is of niet, als je niet te jong was om er bij te zijn en ondertussen nog niet te oud om het je te herinneren, dan kan je zonder twijfel een berg Roxette-songs meezingen!

Het gouden duo viert in 2016 zijn dertigjarig bestaan en naar aanleiding daarvan brengen ze nu al een dubbelaar met al hun grootste hits uit (‘XXX’) en kondigen ze een nieuwe wereldtournee aan, die volgend jaar voet aan wal zet in Europa. Ons land verwelkomt Roxette op vrijdag 29 mei in de Lotto Arena. Tickets voor de Belgische passage van ‘The XXX Anniversary Tour’ zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 november om 11u.


Clouseau Centraal in het Sportpaleis

vr 12 september 2014 - 11:09

In december en begin januari staat Clouseau weer centraal in het Sportpaleis. En dat mag je heel letterlijk nemen. Koen en Kris Wauters plaatsen het podium in het midden voor hun twaalfde concertreeks in de grootste evenemententempel van het land en heten hun nieuwe Sportpaleisshow dan ook heel toepasselijk Clouseau Centraal. Vier concertavonden staan op het programma, met telkens plaats voor bijna 21.000 fans.

Trouwe bezoekers weten dat ook met vele duizenden bezoekers in het Sportpaleis de intimiteit tijdens een Clouseauconcert bewaard blijft. Dankzij de centrale podiumopstelling wordt die intimiteit nog groter. Iedereen zal Koen en Kris en hun bandleden van behoorlijk dichtbij kunnen zien en ook voor de artiesten zelf is deze kleinere afstand tot het publiek de meest aangename setting om te concerteren. Koen en Kris staan alvast te trappelen om te gaan spelen en zijn vast van plan om hun vele fans opnieuw onvergetelijke Sportpaleisavonden te bezorgen.