Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Schlagerfestival 2016 PSE Belgium ism MEDIALAAN Ethias Arena Hasselt in verkoop
Ariana Grande, The Honeymoon Tour Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Geen evenementen

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Jungle Live Nation TRIX in verkoop
Schlagerfestival 2015 PSE Belgium ism MEDIALAAN Ethias Arena Hasselt in verkoop
Back to the 90's & 00's Star Events Sportpaleis Antwerpen in verkoop
Basketball - The Cup Antwerps Sportpaleis Vorst Nationaal in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

Concert Olly Murs uitgesteld naar zondag 7 juni

vr 27 maart 2015 - 09:03

Het concert van Olly Murs op 16 mei in de Lotto Arena wordt wegens een conflict met agenda’s uitgesteld naar zondag 7 juni 2015. Tickets voor het verplaatste concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 7 juni 2015, krijgt zijn kaarten terugbetaald. Tickets worden terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht en dit tot en met vrijdag 24 april 2015. Wie tickets kocht via Tele Ticket Service wordt via e-mail op de hoogte gebracht.


Ariana Grande verhuist van Lotto Arena naar Sportpaleis

do 26 maart 2015 - 16:03

Bang Bang! Ariana Grande is hot! Het nieuws dat ze op vrijdag 12 juni voor het eerst naar ons land komt sloeg in als een bom. In een mum van tijd was de Antwerpse Lotto Arena uitverkocht.De vraag naar tickets bleef evenwel groot. Omdat het bovendien best wel een grote show is, werd in overleg met het management van Ariana Grande besloten om het concert op vrijdag 12 juni te verplaatsen van de Lotto Arena naar het ernaast gelegen Sportpaleis! Fans die nog geen ticket konden bemachtigen krijgen zo alsnog de mogelijkheid om Ariana Grande live aan het werk te zien. Fans die een ticket kochten voor het concert in de Lotto Arena, zullen persoonlijk gecontacteerd worden met meer informatie. Tickets voor het Sportpaleis zijn vanaf nu te koop.


Spectaculair afscheid van de beste cyclocrosser aller tijden

ma 9 maart 2015 - 16:03

Zaterdag 5 en – wegens de enorme belangstelling – ook zondag 6 maart 2016 neemt Sven Nys definitief afscheid van de topsport. Hij doet dat in het Sportpaleis! Niet alleen, maar met tal van collega-veldrijders en heel veel fans. “Merci Sven” wordt een spectaculair afscheid met topsport, veel herinneringen en muziek verpakt in een schitterend spektakel. Met uiteraard Sven Nys zelf in actie, maar ook tal van huidige en voormalige wereldkampioenen. Met voorts ook dj’s, muzikanten en andere gasten. De avond wordt afgesloten met een schlagersfestival. “Merci Sven” begint op zaterdag om 19 uur en eindigt om 3 uur ’s nachts. Het feest op zondag start om 16 uur en eindigt rond middernacht.


Madonna op 28 november in het Sportpaleis

ma 2 maart 2015 - 08:03

Madonna kondigt vandaag de tourdata van haar langverwachte 'Rebel Heart Tour' aan! De popkoningin doet 35 steden aan, waarvan 14 in Europa. Nadat Madonna eerder al te gast was op Werchter Boutique en in het Koning Boudewijnstadion, concerteert ze nu voor het eerst indoor in ons land, op zaterdag 28 november in het Sportpaleis! Madonna wordt wereldwijd gelauwerd als zangeres, songwriter en producer, maar heeft ook de reputatie van één van 's werelds meest succesvolle live-artiesten aller tijden. Haar 'Sticky & Sweet Tour' (2008/2009) gaat de geschiedenisboeken in als de meest winstgevende tournee van een soloartiest en de 'MDNA Tour' was de meest succesvolle tournee van 2012. Het is dus reikhalzend uitkijken naar haar nieuwste 'Rebel Heart Tour', die op zaterdag 28 november halt houdt in het Antwerpse Sportpaleis! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf maandag 9 maart om 10u. Snel zijn is de boodschap!


I Love the 90’s maakt eerste namen bekend

wo 18 februari 2015 - 13:02

Zaterdag 11 april gaan de deuren van de Ethias Arena in Hasselt open voor de grootste 90’s party van Europa. Met de aankondiging van Urban Cookie Collective, Twenty 4 Seven, hardcore formatie Human Resource en 2 Fabiola lost de organisatie de eerste namen. Zoals de traditie het wil is dj Ward ook nu weer de muzikaal gastheer en zorgt hij voor stevige 90’s mixes tijdens z’n dj-sets. Wie zeker wil zijn van een ticket – en dus niet het risico wil lopen te laat te zijn – reserveert best vandaag nog.


Teen Hoot annuleert concert op 9 mei in Trix Club

wo 4 februari 2015 - 15:02

Tot hun grote teleurstelling zien de jonge sterren van Teen Hoot zich genoodzaakt hun Europese tournee in mei te annuleren. Door de gebeurtenissen in oktober en andere actuele kwesties, kan het management van Teen Hoot onvoldoende talent bij mekaar brengen om een onvergetelijke show te kunnen garanderen. Teen Hoot, dé social media hype van het moment, verontschuldigt zich uitvoerig tegenover alle fans die hen altijd gesteund hebben en hoopt het snel goed te kunnen maken met een nieuwe spectaculaire Europese tour.
Ticketkopers kunnen rekenen op een volledige terugbetaling. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht.


Legendarisch nachtclub Zillion keert terug!

do 15 januari 2015 - 08:01

Ruim 14 jaar geleden sloot de legendarische Antwerpse nachtclub Zillion noodgedwongen de deuren en liet daarbij het Belgische nachtleven verweesd achter. In de vier jaar dat de discotheek open is geweest, heeft ze het Belgische nacht- en muziekleven voorgoed veranderd. Een bezoek aan Zillion was een totaalervaring met een overweldigend spektakel dat niemand onverschillig liet. En nu komt Zillion heel even terug. Op vrijdag 13 maart organiseert de originele cast een uniek reüniefeest onder de noemer ‘Zillion, relive the vibe with the original cast’.

Het Antwerps Sportpaleis zal voor één nacht worden omgetoverd tot een gigantische Zillion. De gasten mogen zich verwachten aan een totaalspektakel met tal van special effects en live optredens van dance groepen en dj’s van toen. Alles overgoten met een modern sausje. Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn om je nog één keer die unieke Zillion ervaring te doen beleven.


Het Grootste Café kan niet zonder Clouseau

di 6 januari 2015 - 08:01

Op zaterdag 14 maart openen Peter Van de Veire en Miguel Wiels de deuren van Het Grootste Café. Ze vormen de Lotto Arena om tot het grootste én gezelligste muzikale café van Vlaanderen. Op het podium verwelkomt Café Flamand Niels Destadsbader, De Romeo’s, Belle Perez, Gers Pardoel, Paul De Leeuw en Soulsister. Miguel en Peter vroegen op hun website aan het publiek wie er absoluut bij moest. Het antwoord was overdonderend duidelijk: Clouseau! Miguel en Peter hebben daarop meteen Koen en Kris gevraagd en die hebben zonder enige twijfel “ja” gezegd. Dus Het Grootste Café ook met de Grootste Vlaamse Band!


BNP Paribas Fortis Diamond Games ontvangt drie top-10 speelsters

di 30 december 2014 - 09:12

Het deelnemersveld voor de eerste volledig vernieuwde BNP Paribas Fortis Diamond Games, van 9 tot en met 15 februari in het Sportpaleis in Antwerpen, krijgt vorm. Momenteel hebben al zeven speelsters uit de top-20, waarvan drie uit de top-10, hun komst bevestigd.

De Canadese Eugenie Bouchard, de rijzende ster van het aflopende jaar, topt de affiche. De 20-jarige Bouchard werd door de WTA uitgeroepen tot ‘most improved player of the year’ en eindigde het seizoen op de zevende plaats op de wereldranglijst.

De Duitse Angelique Kerber (WTA 9) en de Slovaakse Dominika Cibulkova (WTA 10) zijn de overige top-10 speelsters die al lieten weten erbij te zullen zijn op de BNP Paribas Fortis Diamond Games.

Met ook de Duitse Andrea Petkovic (WTA 13), de Tsjechische Lucie Safarova (WTA 16), de Spaanse Carla Suarez Navarro (WTA 17) en de Française Alizé Cornet (WTA 19) staan er nog vier top-20-speelsters op de hoofdtabel in Antwerpen. Van Belgische zijde zijn de vier hoogstgerangschikte vrouwen allemaal aanwezig: Kirsten Flipkens (WTA 45), Yanina Wickmayer (WTA 75), An-Sophie Mestach (WTA 101) en Alison Van Uytvanck (WTA 106). Wie van hen rechtstreeks geplaatst is voor de hoofdtabel en wie eventueel via een wildcard kan worden toegevoegd, weten we over een week als de volledige entry list bekend is.


Lord of the Rings in Concert krijgt vervolg met ‘The Two Towers’

za 27 december 2014 - 15:12

Op zaterdag 27 december genoten meer dan 10.000 muziek- en filmliefhebbers in het Sportpaleis van het eerste luik van het spectaculaire filmconcert ‘Lord of the Rings in concert’.

Wegens het enorme succes dit jaar komt er een vervolg en wordt in december 2015 het tweede hoofdstuk van de sage, ‘The Two Towers’, gebracht. In ‘The Two Towers’ gaat de wereld gebukt onder de sombere schaduw van Mordor en de dreiging van de kwaadaardige Ene Ring.

De partituur van ‘The Two Towers’ is complexer dan ‘The Fellowship of the Ring’, het eerste deel. “Aan het eind van het eerste deel van de trilogie valt het Genootschap door onenigheid in drie groepen uit elkaar,” aldus componist Howard Shore. “‘The Two Towers’ volgt die versplintering … de scherven van het Genootschap als het ware. In dit deel vertelt de muziek dus drie verschillende verhalen in hetzelfde relaas.”

Tijdens het filmconcert op 26 december 2015 in het Sportpaleis zal het tweede luik van de saga “The Lord of the Rings” integraal vertoond worden op groot scherm. De met een Oscar bekroonde filmmuziek van Howard Shore zal nog meer tot leven gebracht worden onder begeleiding van een 250-koppig orkest en koor!