Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Tips

Nieuw

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Ennio Morricone, The 60 Years Of Music Tour Greenhouse Talent bvba Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Vandaag

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
Geen evenementen

Binnenkort

Titel Promoter Datum Locatie Status Links
MentTV Vlaamse Top 10 tele ticket easy Plopsa Theater in verkoop
Gabriel Iglesias, Unity Through Laughter CMDY BVBA Lotto Arena Antwerpen in verkoop
VESTROCK 2015 tele ticket easy Vestrock in verkoop
Mark Knopfler Live Nation Sportpaleis Antwerpen in verkoop

Categoriën

muziek

Genres

In de kijker

nieuws

Dirigente Alexandra Arrieche leidt Night of the Proms in goede banen

do 28 mei 2015 - 10:05

Night of the Proms pakt op zijn 31e editie uit met een opmerkelijke artistieke wissel. Niet Robert Groslot maar de Braziliaanse Alexandra Arrieche zal dit najaar in het Sportpaleis de dirigeerstok ter hand nemen. Met de introductie van de 34-jarige maestra bereidt Robert Groslot zijn opvolging voor. Naast de nieuwe dirigente tekenen tenor Fernando Varela en singer-songwriter Gavin Degraw present als klassiek artiest en poptalent voor de komende editie.

Robert Groslot stond in 1990 mee aan de wieg van het symfonisch orkest Il Novecento en dirigeerde sindsdien 880 Europese én Amerikaanse Night of the Proms-concerten. “Het dirigeren van deze shows is iets waar ik nog altijd enorm veel plezier aan beleef”, zegt Robert, die dit voorjaar nog op het podium stond van de tweede Night of the Proms-editie in Polen. “Om de toekomst te blijven verzekeren, zijn we op zoek gegaan naar jong dirigeertalent. Die zoektocht bracht ons bij Alexandra Arrieche uit Brazilië, een dame met klasse én de juiste capaciteiten voor deze concertreeks.”

Tijdens haar Night of the Proms-debuut krijgt dirigente Alexandra Arrieche het gezelschap van onder anderen Fernando Varela en Gavin Degraw, twee muzikanten die uitblinken in hun vakgebied.


Het concert van Olly Murs is geannuleerd

vr 8 mei 2015 - 10:05

Om logistieke redenen wordt het concert van Olly Murs op 7 juni in de Lotto Arena afgelast. Er komt geen nieuwe datum in België voor deze tournee. Fans die een ticket voor het concert gekocht hadden zullen dat terugbetaald krijgen.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht. Onze excuses voor het ongemak dat deze annulering met zich meebrengt.


Stan Van Samang twee keer in de Lotto Arena

di 5 mei 2015 - 08:05

De spurt is ingezet naar de allerlaatste tickets voor het concert van Stan Van Samang op vrijdag 9 oktober. Vanwege de grote vraag naar kaarten kondigde de zanger een tweede concert aan op zaterdag 10 oktober 2015.

Stan Van Samang: “Wat me de laatste weken overkomt is werkelijk overweldigend! Met een beetje geluk mag ik straks voor 10.000 mensen optreden in één van de schoonste zalen van het land. Hoe zalig is dat! Ik ben mijn fans ongelooflijk dankbaar voor alles! Ik leef op een wolkje…”.

Stan Van Samang is één van de best verkopende en meeste gedraaide Belgische artiesten van het moment. Hij scoort momenteel in zowat alle hitlijsten met verschillende singles: ‘A Simple Life’, ‘Hard Times’, ‘Een ster’… Zijn covers uit het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’ zijn momenteel razend populair, zo is Stan zijn versie van ‘Goeienmorgend, Goeiendag’ intussen een dikke nummer 1-hit. Zijn nieuwste album ‘Liefde voor publiek’ prijkt ook helemaal bovenaan iTunes in de lijst van best verkopende albums.


Violetta Live opnieuw in België

wo 29 april 2015 - 10:04

Na het fenomenale succes van de eerste Violetta Live in Brussel, met meer dan 45.000 verkochte tickets, komt de hele groep terug naar Europa voor een nieuwe reeks concerten. Naast o.a. Hongarije, Oostenrijk, Italië, Duitsland en Frankrijk staat ook België weer op het tourprogramma, met dit keer een halte in het Sportpaleis op zondag 16 augustus om 18 uur.

Martina Stoessel, die in de serie de rol van hoofdpersonage Violetta speelt, wordt samen met de rest van de cast op het podium vergezeld door een team van dansers en een swingende liveband. Samen zullen ze de populairste liedjes uit seizoen 1, 2 en 3 brengen. Dit gecombineerd met ongelofelijke set- en lichtontwerpen, een indrukwekkende choreografie en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een unieke concertervaring voor alle Violetta-fans. De ticketverkoop start op 9 mei om 10 uur.


Karen, Kristel en Josje nemen afscheid met groot feest

di 14 april 2015 - 16:04

Karen, Kristel en Josje geven de fakkel door aan drie nieuwe zangeressen. Voor ze definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3-meisjes persoonlijk aan hun fans voor en bouwen ze met zijn zessen een dubbel zo groot K3-feest op 13 februari 2016 in de Lotto Arena en op 16 en 17 april 2016 in de Ethias Arena. Reserveer snel je plaatsen!


Het Schlagerfestival lanceert eerste artiestennamen

do 9 april 2015 - 14:04

Met vijf nagenoeg volledig uitverkochte shows werd het 10de Schlagerfestival, dat de voorbije twee weekends plaatsvond in de Ethias Arena in Hasselt, een recordeditie. Het succes vertaalt zich in massaal veel reserveringen voor volgend jaar. Daarom voegen de organisatoren – na de eerder aangekondigde concerten op vrijdag 25, zaterdag 26 en paasmaandag 28 maart – ook zaterdag 2 april als festivaldag toe. Opvallende nieuwigheid: het middenplein zal die dag met een staand – en zonder twijfel ook dansend – publiek worden gevuld. Lindsay en Roxeanne & André Hazes Jr zijn de eerste namen die voor Het Schlagerfestival 2016 bekend worden gemaakt.

Om het iedereen nog meer naar de zin te maken, steken de organisatoren volgend jaar alweer een tandje bij. Het productiebudget voor 2016 wordt verhoogd en er wordt opnieuw geïnvesteerd in licht, geluid en visuele extra’s. Uiteraard zullen ook weer topartiesten worden geboekt die live hun grote meezingers komen vertolken, want net door die unieke live-ervaring onderscheidt Het Schlagerfestival zich van andere gelijkaardige festivals.

“Het publiek kan gerust zijn: we blijven héél véél waar bieden voor weinig geld, zodat echt iedereen erbij kan zijn”, verzekert Jan Van Esbroeck. “Want naast de vroegboekkorting – die nu al een overweldigend succes is en nog loopt tot eind april 2015 – bieden wij al tickets aan vanaf 28 euro.”

Muzikaal blijft Het Schlagerfestival een gezonde muzikale mix brengen van vaste waarden en nieuwkomers. Met Lindsay en Roxeanne & André Hazes Jr als eerste namen op de affiche staat Het Schlagerfestival 2016 nu al garant voor een stevige portie hits en meezingers.


Concert Olly Murs uitgesteld naar zondag 7 juni

vr 27 maart 2015 - 09:03

Het concert van Olly Murs op 16 mei in de Lotto Arena wordt wegens een conflict met agenda’s uitgesteld naar zondag 7 juni 2015. Tickets voor het verplaatste concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 7 juni 2015, krijgt zijn kaarten terugbetaald. Tickets worden terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht en dit tot en met vrijdag 24 april 2015. Wie tickets kocht via Tele Ticket Service wordt via e-mail op de hoogte gebracht.


Ariana Grande verhuist van Lotto Arena naar Sportpaleis

do 26 maart 2015 - 16:03

Bang Bang! Ariana Grande is hot! Het nieuws dat ze op vrijdag 12 juni voor het eerst naar ons land komt sloeg in als een bom. In een mum van tijd was de Antwerpse Lotto Arena uitverkocht.De vraag naar tickets bleef evenwel groot. Omdat het bovendien best wel een grote show is, werd in overleg met het management van Ariana Grande besloten om het concert op vrijdag 12 juni te verplaatsen van de Lotto Arena naar het ernaast gelegen Sportpaleis! Fans die nog geen ticket konden bemachtigen krijgen zo alsnog de mogelijkheid om Ariana Grande live aan het werk te zien. Fans die een ticket kochten voor het concert in de Lotto Arena, zullen persoonlijk gecontacteerd worden met meer informatie. Tickets voor het Sportpaleis zijn vanaf nu te koop.


Spectaculair afscheid van de beste cyclocrosser aller tijden

ma 9 maart 2015 - 16:03

Zaterdag 5 en – wegens de enorme belangstelling – ook zondag 6 maart 2016 neemt Sven Nys definitief afscheid van de topsport. Hij doet dat in het Sportpaleis! Niet alleen, maar met tal van collega-veldrijders en heel veel fans. “Merci Sven” wordt een spectaculair afscheid met topsport, veel herinneringen en muziek verpakt in een schitterend spektakel. Met uiteraard Sven Nys zelf in actie, maar ook tal van huidige en voormalige wereldkampioenen. Met voorts ook dj’s, muzikanten en andere gasten. De avond wordt afgesloten met een schlagersfestival. “Merci Sven” begint op zaterdag om 19 uur en eindigt om 3 uur ’s nachts. Het feest op zondag start om 16 uur en eindigt rond middernacht.


Madonna op 28 november in het Sportpaleis

ma 2 maart 2015 - 08:03

Madonna kondigt vandaag de tourdata van haar langverwachte 'Rebel Heart Tour' aan! De popkoningin doet 35 steden aan, waarvan 14 in Europa. Nadat Madonna eerder al te gast was op Werchter Boutique en in het Koning Boudewijnstadion, concerteert ze nu voor het eerst indoor in ons land, op zaterdag 28 november in het Sportpaleis! Madonna wordt wereldwijd gelauwerd als zangeres, songwriter en producer, maar heeft ook de reputatie van één van 's werelds meest succesvolle live-artiesten aller tijden. Haar 'Sticky & Sweet Tour' (2008/2009) gaat de geschiedenisboeken in als de meest winstgevende tournee van een soloartiest en de 'MDNA Tour' was de meest succesvolle tournee van 2012. Het is dus reikhalzend uitkijken naar haar nieuwste 'Rebel Heart Tour', die op zaterdag 28 november halt houdt in het Antwerpse Sportpaleis! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf maandag 9 maart om 10u. Snel zijn is de boodschap!