Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

ALEGRIA

Lotto Arena Antwerpen /

Info

Na voorstellingen in 200 verschillende steden en 40 landen brengt Cirque du Soleil voor de laatste keer Alegría naar Antwerpen. Alegría beleeft zijn finale speelweek in de Lotto Arena, waar van 26 tot 29 december slechts 8 voorstellingen worden gespeeld. Een zeer bijzondere manier om het jaar af te sluiten.

Sinds de allereerste opvoering in Montréal in 1994 hebben meer dan tien miljoen bezoekers op vijf continenten genoten van het prachtige Alegría. Vijftien jaar lang toerde Alegría als chapiteau-voorstelling. In 1997 werden de tenten opgezet in Antwerpen. Het werd een succesvolle tournee die in een mum van tijd uitverkocht en het nummer ‘Alegría’ stond wekenlang in de Belgische hitlijsten. In 2006 hielden ze opnieuw halt in Antwerpen.

In mei 2009 kreeg Alegría een tweede leven. Sindsdien reist het groots spektakel langs alle grote zalen ter wereld. Na 4 jaar toeren zullen ze de allerlaatste shows spelen in Antwerpen. De Lotto Arena krijgt dit eindejaar een zuiderse sfeer. Fans die erbij waren in 1997 en in 2006 kunnen nu voor de laatste keer proeven van Alegría.