Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Het FEESTival van de Romeo's, Het grootste Ambiancefeest van Vlaanderen

Lotto Arena Antwerpen /

Info

De Romeo’s hebben tal van nummer 1-hits op hun palmares staan, een collectie muziekawards verzameld en composities en liedjesteksten geschreven. Toch wagen ze zich nu alweer aan een volgende stap in hun toch al indrukwekkende carrière. Zij zijn de bedenkers van ‘Het Feestival’, een nieuw muzikaal concept dat voor het eerst plaatsvindt in de Lotto Arena in Antwerpen op vrijdag 31 oktober 2014.

“Wat is een Feestival?”, horen wij u denken. Terecht. Chris Van Tongelen verduidelijkt: “De ingrediënten van onze optredens zijn ondertussen bij iedereen bekend. Sfeer, ambiance, meezingen, een combinatie van pop- en rockklassiekers, medleys, eigen nummers,… noem maar op. Dat is waar De Romeo’s voor staan. Maar in de Lotto Arena willen we het nòg groter, beter en straffer aanpakken. Alles uit de kast halen, een show met alle toeters en bellen erbij voorschotelen aan het publiek. Dansers en gastartiesten uitnodigen, songs en medleys brengen die we doorgaans niet in onze setlist steken. Er was gewoon nog geen woord voorhanden dat die hele lading dekt. Het is niet ‘zomaar’ een concert of show, het is niet écht een festival, en een ‘feest’ is te algemeen om te verduidelijken wat wij bedoelen. En toch is het een beetje van allemaal: concert, feest én festival. Een ‘Feestival’ dus!”

Het publiek krijgt een hele avond topentertainment aangeboden. Te beginnen met de Story Awards, de awardshow van weekblad Story die jaar na jaar spectaculairder wordt. Alle grote namen uit het Vlaamse medialandschap zijn er, en een aantal muzikale toppers zorgt voor surprise-optredens en special acts tijdens de glamoureuze uitreiking.

Daarna barst het feest(ival) pas echt los. De Romeo’s en hun gastartiesten hebben een spetterende show in petto. Bedoeling is dat iedereen de hele avond lang volledig uit de bol kan gaan. Alle muziekgenres komen aan bod, van foute medleys tot grote hits uit de sixties, seventies en eighties, van rockclassics tot hedendaagse pop en dance. En Vlaamse muziek natuurlijk.

“Uiteraard spelen we ook eigen, Nederlandstalige nummers,” vertelt Davy Gilles, “maar je hoeft niet per definitie fan te zijn van De Romeo’s om je te amuseren op het Feestival.” “Absoluut waar,” vult Gunther aan. “Wij willen onszelf uitdagen om een hele avond muziek en entertainment van de bovenste plank te brengen. En dat geldt ook voor de andere artiesten die op het Feestival zullen staan.”


Story Awards 2014

Het Feestival wordt voorafgegaan door de uitreiking van de Story Awards 2014. Wie is je favoriete acteur of actrice van 2014? Wie is de leukste nieuwe BV en welke televisiekok zie je het liefst aan het werk? Laat het nu weten door te stemmen op jouw favorieten! Stemmen kan via deze link.

Tickets

Locatie Datum Status Links
Het FEESTival van de Romeo's, Het grootste Ambiancefeest van Vlaanderen Lotto Arena Antwerpen