Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Michael Jackson The Immortal World Tour

Sportpaleis Antwerpen /

Info

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart komt superster Michael Jackson weer tot leven dankzij de arenashow ‘Michael Jackson The Immortal World Tour’ by Cirque du Soleil. De twee avondvoorstellingen zijn uitverkocht, maar nu, zes weken voor de komst van dit spektakel, wordt een derde en laatste voorstelling op zaterdagnamiddag 2 maart om 16 uur toegevoegd.

De Nalatenschap van Michael Jackson en Cirque du Soleil brengen ‘Michael Jackson The Immortal World Tour’ op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart naar het Sportpaleis. Deze opwindende ‘once in a lifetime’-productie doet een beroep op de creativiteit van Cirque du Soleil om fans over de hele wereld inzicht te verlenen in de geest, de passie en het hart van het artistieke genie dat de internationale popcultuur voor altijd veranderde. De show, geschreven en geregisseerd door Jamie King, telt 50 internationale dansers, muzikanten en acrobaten.

Een boeiende mix van beeldmateriaal, dans, muziek en fantasie dompelt het publiek onder in Michaels creatieve wereld. ‘Michael Jackson The Immortal World Tour’ ontvouwt zijn kunstzinnige schoonheid voor de ogen van het publiek. De show richt zich zowel tot levenslange fans als tot nieuwsgierigen die voor het eerst kennismaken met het creatieve genie van Michael. De voorstelling vat de essentie, de ziel en inspiratie van de King of Pop samen en brengt hulde aan een erfgoed dat nog altijd generaties overstijgt.

Onder voorbehoud van last-minutewijzigingen zal het evenement volgend verloop kennen.

vrijdag 1 maart - 20.00 uur
18.30 uur : deuren open
19.00 uur : zaal open
20.00 uur : aanvang evenement
22.00 uur : verwacht einde

zaterdag 2 maart - 16.00 uur
14.30 uur : deuren open
15.00 uur : zaal open
16.00 uur : aanvang evenement
18.00 uur : verwacht einde

zaterdag 2 maart - 20.00 uur
18.30 uur : deuren open
19.00 uur : zaal open
20.00 uur : aanvang evenement
22.00 uur : verwacht einde

Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken.

Opgelet! Hinder op E313 in Geel-West

Als je naar Antwerpen komt via de E313 hou er dan rekening mee dat door werken aan een brug in Geel-West de snelweg in beide richtingen afgesloten, zaterdag om 18 uur richting Antwerpen, om 19 uur richting Hasselt. De werken duren tot maandag 4 maart om 6 uur. Er wordt veel hinder verwacht.

Meer informatie: http://www.verkeerscentrum.be/verkeersinfo/nieuws

Vind je dit evenement de moeite waard? Laat het je vrienden en vriendinnen weten door op de button ‘delen’ bovenaan op deze webpagina te klikken. Reserveren kan via de link onderaan. Lees hier hoe je kan reserveren. Met vragen kan je terecht in onze rubriek ‘veelgestelde vragen’. Abonneer je op onze e-nieuwsbrief en/of rss-feed en blijf op de hoogte van nieuwe evenementen. Je kan ons ook volgen op Google+, Facebook en Twitter. Have fun!