Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

One Direction

Sportpaleis Antwerpen /

Info


Support act: Camryn


Praktische afspraken voor ouders en fans

Het heeft niet veel zin om vroeg naar het Sportpaleis af te zakken. Alle plaatsen, ook die op het middenplein, zijn namelijk genummerd en dus voorbehouden voor de kaarthouder!

De fans mogen niet postvatten voor de toegangsdeuren van de zaal! De bezoekers moeten zich met hun ticket aanmelden aan het hek uiterst links van de Lotto Arena, de zaal naast het Sportpaleis. Zij schuiven aan in een circuit naar het Sportpaleis toe.

Klik hier voor meer info


Over de wachtlijst ...
Het concert voorzien op 1 mei was in een mum van tijd uitverkocht, dus werd er een wachtlijst geopend.

Je zal worden gecontacteerd als en zodra we plaatsen beschikbaar zouden hebben (zij het door annuleringen dan wel voor een extra show). Pas dan zal je ook worden gevraagd een betaling uit te voeren. Het valt niet in te schatten of en wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar zouden kunnen zijn.

Heb ik tickets of sta ik op de wachtlijst?
Ben je niet helemaal zeker of je tickets reserveerde, dan wel op de wachtlijst terechtkwam? Log in op onze site en ga naar 'status tickets'. Klik op 'lees meer' naast je reservering. Als je op de wachtlijst staat, dan wordt dit zowel aangegeven in de linkerkolom (bij naam evenement) als rechts (overzicht plaatsen).

Raadpleeg hier onze FAQ


Wachtlijst open

De jonge supersterren van One Direction plannen een Europese tournee. Met de 'Take Me Home' tour houden zij op 1 mei halt in het Antwerpse Sportpaleis. De duizenden Belgische fans staan te popelen. Dat blijkt uit de ticketverkoop die vanmorgen om 10 uur startte. Om 10.11 uur waren alle beschikbare tickets voor het Belgische concert van One Direction de deur uit!

Er werd een wachtlijst geopend. Het is steeds zinvol te registreren op de lijst. Indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het first come, first served-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.


Take Me Home Tour Met meer dan 12 miljoen verkochte platen in amper één jaar tijd is One Direction ‘s werelds grootste popgroep van het moment. De supersterren ondernemen in april en mei 2013 een Europese tournee en doen daarbij op woensdag 1 mei Antwerpen aan.

De vijf jongens raakten bekend nadat ze als derde eindigden in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor, waar Simon Cowell ze bij mekaar bracht als groep. Hun debuutsingle ‘What Makes You Beautiful’ werd genoteerd als sterkste stijgende single van 2011 in de Britse popcharts en ook hun nieuwe nummers scoren enorm goed. Met ‘Gotta Be You’ hebben ze zelfs records van Coldplay, The Beatles en de Spice Girls verbroken. Hun nieuwste single ‘Live While We’re Young’ kwam eind september uit en is de eerste plaat van hun tweede album ‘Take me home’, dat vrijdag 9 november in de rekken ligt.

Onder voorbehoud van last-minutewijzigingen zal het evenement volgend verloop kennen.

18.30 uur : deuren open
19.30 uur : voorprogramma Camryn
20.15 uur : One Direction
21.55 uur : verwacht einde

Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken.