Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Studio 54 @ Sportpaleis, The Biggest Disco Party In The World!

Sportpaleis Antwerpen /

Info

The Biggest Disco Party In The World

Na het grote succes van de negen voorgaande edities vindt op zaterdag 17 september opnieuw ‘The biggest disco party in the world’ plaats. Studio 54 @ Sportpaleis is een eerbetoon aan de meest legendarische discotheek uit de geschiedenis: de Studio 54 in New York, die op het eind van de jaren zeventig het epicentrum van de disco vormde. Onder leiding van Steve Rubell groeide deze New Yorkse discotheek uit tot dé uitgaansgelegenheid van dat moment, waar iedereen die het geluk had binnen te mogen zich kon onderdompelen in een droomwereld van glans en glitter.

Eén keer per jaar organiseert Independent Concerts een groots discofeest dat aanvangt om 21.00 uur en duurt tot 7.00 uur ‘s morgens. Tientallen limousines komen die nacht aan- en afrijden voor het unieke rodelopergevoel. Het monumentale Sportpaleis wordt andermaal omgetoverd tot de grootste discotempel ter wereld met mega licht- en klankspektakel, speciale effecten, uitbundig entertainment en VIP-arrangementen die u niet voor mogelijk acht. Met dragqueens, gogodansers, imitatoren en onvervalste discogrootheden.

Gold Ticket

Wie erbij wil zijn en wil proeven van de unieke sfeer van Studio 54 zoals het was in de beroemde club in New York en zoals het voortleeft in Antwerpen, betaalt 40,50 euro voor een Gold Ticket (exclusief servicekosten).

Platinum VIP Ticket

Een Platinum VIP Ticket kost 360 euro (exclusief servicekosten), maar dat is meteen geldig voor vier personen en is inclusief gratis parkeerplaats, limoservice, aparte VIP-toegang en -vestiaire, toegang tot het VIP-platform en 1 gratis fles champagne.

VIP Platinum Dinner

Een VIP Platinum Dinner Package houdt in: 4 Dinners, 4 VIP- toegangskaarten, 1 VIP-parkeerkaart, limoservice, 1 gratis fles champagne. Voor info en reserveringen kunt u terecht bij Yolande Helsen: yolande@independent-concerts.com – 0475-408.489.

Diamond Box

Voor gezelschappen vanaf 15 personen is de Diamond Box-formule mogelijk. Dit is een VIP-arrangement met een aparte salon met uitstekend zicht op de show en het feestgewoel. Voor meer informatie en Diamond Box-bestellingen kunt u terecht bij Yolande Helsen: yolande@independent-concerts.com – 0475-408.489.

Exclusieve Business Loges

Een Business Loge is beschikbaar vanaf 80 personen. Er zijn verschillende ‘à la carte’-formules op aanvraag. Voor info en reserveringen kunt u terecht bij Yolande Helsen: yolande@independent-concerts.com – 0475-408.489.

Toegang onder de 18 jaar verboden.
Dress code: Disco, Glitter & Glamour! – No jeans!
Gratis openbaar vervoer De Lijn.