Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Zucchero, La Sesión Cubana - World Tour 2013

Lotto Arena Antwerpen /

InfoZucchero, symbool voor de Italiaanse rock, brengt de fans een nieuw album en een nieuwe tournee! Op 19 oktober werd een eerste single ‘Guantanamera (Guajira)’ onthuld. Een klassieker, maar voor de gelegenheid in het Italiaans gebracht door Zucchero. De single is een instantsucces en de voorbode van een schitterend nieuw album ‘La Sesión Cubana’.

‘La Sesión Cubana’ werd grotendeels opgenomen in Havana met de medewerking van enkele gerenommeerde Cubaanse muzikanten. Het album werd geproduceerd door Zucchero zelf, met de hulp van zijn vaste handlanger Don Was. De mix staat op naam van Michael Brauer. Het resultaat zijn zeven onuitgegeven songs samen met zes herwerkte hits, waaronder ‘Baila’, ‘Così Celeste’ en ‘Everybody’s Got To Learn Sometime’, alsook twee fantastische duetten met de Spaanse zangeres Bebe en met de Braziliaanse ster Djavan.

Zucchero over zijn nieuwe album: “Zoals iedereen weet, zijn blues, soul en gospel de basis van mijn muziek. Dit nieuwe project is een muzikale reis van het heropgebouwde New Orleans tot Cuba, met een uitstap naar Mexicali-songs. De Latin-Cubaanse klanken, ritmes en tex-mex zetten aan tot dansen. Hasta l’asta siempre.”

Aansluitend op de release van dit langverwachte album keert Zucchero terug naar de podia in het kader van zijn wereldtournee La Sesión Cubana. Met op maandag 27 mei een optreden in de Lotto Arena, waar u kunt genieten van heerlijke latinomuziek van het nieuwe album en de bekende melodieën van Zucchero’s grootste hits.


Vind je dit evenement de moeite waard? Laat het je vrienden en vriendinnen weten door op de button ‘delen’ bovenaan op deze webpagina te klikken. Reserveren kan via de link onderaan. Lees hier hoe je kan reserveren. Met vragen kan je terecht in onze rubriek ‘veelgestelde vragen’. Abonneer je op onze e-nieuwsbrief en/of rss-feed en blijf op de hoogte van nieuwe evenementen. Je kan ons ook volgen op Google+, Facebook en Twitter. Have fun!