Sla navigatie over

Gebruiker

U bent niet aangemeld Aanmelden / Registreren

    Ga naar

  • Mijn account
  • Ticketstatus
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Billboard

billboard

Schlagerfestival 2013

Ethias Arena Hasselt /

Info


Schlagerfestival voegt vijfde datum toe

Het loopt weer storm voor Het Schlagerfestival in Hasselt. Het grootste meezingfeest van Vlaanderen voegt daarom een vijfde en definitief laatste extra concert toe, op vrijdag 22 maart in de Ethias Arena.


Nieuwe artiestennamen én extra show op zaterdag 23 maart

Het Schlagerfestival voegt vandaag drie extra namen aan zijn affiche toe. Lee Towers, Gérard Lenorman en Yves Segers zijn op 23, 29, 30 en 31 maart eveneens van de partij op de achtste editie van Het Schlagerfestival in de Ethias Arena. Tickets zijn meteen verkrijgbaar.


Schlagerfestival maakt drie nieuwe namen bekend

Nadat eerder al Luc Steeno, André Jr. Hazes, Salim Seghers, Paul Severs, Lindsay en Lisa del Bo werden aangekondigd, worden er vandaag drie nieuwe ambiancemakers toegevoegd aan de affiche: Christoff, Laura Lynn en De Romeo’s.


Extra namen voor Het Schlagerfestival in Hasselt

Ook Luc Steeno, Salim Seghers en André Jr. Hazes zijn van de partij op de 8ste editie van Het Schlagerfestival in de Ethias Arena op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart. Eerder al was de komst aangekondigd van Lisa del Bo, Paul Severs en Lindsay.


De voorverkoop voor Het Schlagerfestival 2013 in de Ethias Arena in Hasselt loopt als een polonaisetrein. Om de grote vraag naar kaarten verder te kunnen beantwoorden, voegen de organisatoren een derde concertdag toe. Lisa Del Bo, Paul Severs en Lindsay zijn de eerste artiestennamen die voor volgend jaar bekend worden gemaakt.

Het programma van Het Schlagerfestival 2013 zal net als de vorige editie weer ‘ruim’ worden ingevuld. Lindsay en Paul Severs zullen er alvast bij zijn, net als Lisa Del Bo, die volgend jaar debuteert op Het Schlagerfestival. Paul Severs schitterde al in 2007 en 2010 in Hasselt op de ‘moeder van alle schlagerfestivals’. Volgend jaar is de zanger van o.a. ‘Zeg ‘ns meisje’, ‘Geen wonder dat ik ween’ en ‘Ik ben verliefd op jou’ dus voor de derde keer van de partij.

Ook voor Lindsay wordt het nummer 3. Met drie gouden albums en meezingers als ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’, ‘Voor 100% en ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen’ is zij een absoluut gevestigde waarde in Vlaanderen die nu ook bij onze noorderburen volop doorbreekt. De Limburgse Lisa Del Bo is er volgend jaar voor het eerst bij. In 1993 scoorde zij haar eerste grote hit met ‘Vlinder’. Drie jaar later vertegenwoordigde Lisa ons land op het Eurovisie Songfestival 1996 met de ondertussen verheven klassieker ‘Liefde is een kaartspel’.

Op andere namen is het nog even wachten... tot de organisatoren alle suggesties van het publiek hebben opgelijst! Via de website www.hetschlagerfestival.be kunnen de fans van de schlager en de polonaise namelijk zelf artiesten voorstellen die een plaats verdienen op het podium van Vlaanderens grootste Schlagerfeest. Meer dan 1.500 inzendingen zijn er ondertussen en er komen er nog dagelijks bij.

Eén ding is alvast zeker: Het Schlagerfestival 2013 wordt opnieuw een niet te missen feest! Nog voor de eerste artiestennamen bekend werden gemaakt, was er een stormloop op de kaarten voor de shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Nooit eerder werden zoveel voorinschrijvingen genoteerd, zowel van individuele bezoekers als van groepen.

Om iedereen verder aan kaarten te kunnen helpen, voegen de organisatoren nu een concert toe op vrijdag 29 maart om 20.30 uur.

Slimme schlagerfans wachten niet om te bestellen. Nog tot en met komende maandag 30 april geldt namelijk een vroegboekkorting van 2 euro op de ticketprijs!


Vind je dit evenement de moeite waard? Laat het je vrienden en vriendinnen weten door op de button ‘delen’ bovenaan op deze webpagina te klikken. Reserveren kan via de link onderaan. Lees hier hoe je kan reserveren. Met vragen kan je terecht in onze rubriek ‘veelgestelde vragen’. Abonneer je op onze e-nieuwsbrief en/of rss-feed en blijf op de hoogte van nieuwe evenementen. Je kan ons ook volgen op Google+, Facebook en Twitter. Have fun!