Web Content Viewer
 • Alex Agnew: Unfinished Business

Alex Agnew: Unfinished Business

From Fri 07.10.2016

Tickets

 • Official ticket prices
 • Secure payment

{{item.date}} {{item.location}}

{{(ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text'])?ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']:''}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}

Packages


 • € {{package.price}}
  {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

VIP Experience Sportpaleis Group

Offered by Sportpaleis Group
 • {{item.Description}}
  € {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('en-UK')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('en-UK')}} p.p.
  {{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('en-UK')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('en-UK')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Alex Agnew: Unfinished Business
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

About Alex Agnew: Unfinished Business

Wat voorafging…

Na 3 avondvullende shows (Ka-Boom Morimos Solamente en More Human Than Human) en 10 jaar non-stop comedy vierde Alex Agnew in 2011 10 jaar op de planken met een ‘Best Of’-showreeks ‘Alex Agnew – Larger than Life’ in het Antwerpse Sportpaleis. Het was een samenvatting van de hoogtepunten van zijn drie voorgaande avondvullende shows. De show zou niet op tour gaan, maar een éénmalige stunt worden: het Sportpaleis vullen.

De ‘Best Of’-show ‘Larger Than Life’ van stand-upcomedian Alex Agnew in het Sportpaleis werd aangekondigd op 21 mei 2010. Exact één week nà de aankondiging was de eerste show uitverkocht. Ook de extra tweede en derde show waren één maand later volzet. Om aan de wachtlijst tegemoet te komen, werd een vierde show en kort nadien nog een vijfde en laatste show toegevoegd aan de reeks. Op 25, 26 en 28 februari en 4 en 5 maart 2011, vulden 63.107 fans 5x een uitverkocht Sportpaleis voor de ‘één’malige Best Of show: Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on Stage. Het leverde Alex Agnew de titel “King Of Comedy” op.

Na deze sublieme reeks vertrok Alex Agnew opnieuw met een theatertour door de Vlaamse Theaters voor een reeks van meer dan150 optredens. Nog voor deze tour goed en wel was aangekondigd, waren ook deze shows allemaal uitverkocht. De titel van de nieuwe show werd ‘Interesting Times’. Genoemd naar de vloek die de Chinezen uitspreken over iemand die ze onheil toewensen: “May you live in interesting times.”

Naast stand-upcomedian is Alex Agnew ook zanger. Hij is frontman van de rockgroep DIABLO BLVD. Na 12 jaar non-stop touren als comedian besliste Alex Agnew in 2013 een sabbatical in te lassen, om met z’n hardrockband Diablo Blvd te gaan toeren. Maar niet zonder zijn comedypubliek te trakteren op een spetterend afscheidsfeest. Op 25, 26, 27 en 31 oktober 2013 speelde Alex Agnew opnieuw voor 60.000 mensen in een 4x uitverkocht Sportpaleis de dernière van zijn ‘Interesting Times’-tournee met een aangepast decor en vooral onder de (aan) gepaste titel ‘The Legend Ends’.

Of en wanneer Alex Agnew terug het comedypodium zal bestijgen? Het antwoord op deze vraag moesten we jou tot voor kort helaas schuldig blijven.

Event details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Choose date or location'}}
 • No results found

Time schedule

Select an event to view the time schedule

Venue plan

Select an event to view the venue plan

Parking information

Select an event to view parking information