Web Content Viewer
  • Kerstmis met Christoff

Kerstmis met Christoff

Tue 20.12.2016 Heilig Hart Kerk Hasselt

Tickets

  • Official ticket prices
  • Secure payment

VIP Experience Sportpaleis Group

Offered by Sportpaleis
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Kerstmis met Christoff
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}}{{modalTitle.split(' -- ')[2]}}{{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

About Kerstmis met Christoff

No information available in English.

Voor zanger Christoff is Kerstmis één van de belangrijkste momenten van het jaar. Hij hecht enorm veel belang aan Kerstmis en heel de familie doet mee. 

“Kerst is een heel belangrijke feestdag voor mij”, zegt Christoff. “Elk jaar wordt Kerstmis bij mij thuis gevierd. En dan spaar ik kosten noch moeite. Ik vind het zalig om kerst te vieren met alleen maar de mensen die je graag ziet. En die sprookjesachtige sfeer! Ja, wat Disneyachtig. Dàt is de sfeer die ik in mijn huis tracht te creëren. Een rode loper voor de deur voor de gasten, overal kaarsjes, een mooie boom enzovoort.”

Vorig jaar ging eindelijk één van de grootste dromen van Christoff in vervulling: een eigen kerstalbum. Op ‘Kerstmis Met Jou’ verzamelde Christoff 13 kerstliedjes, die iedereen helemaal in de sfeer van de eindejaarsfeesten onderdompelen. Op de cd staan bewerkingen van traditionele kerstliedjes zoals “Let It Snow”, maar ook nieuwe nummers speciaal voor Christoff geschreven. Naast koor Scala en kinderkoor Scaletta is ook zus Lindsay op het album te horen.

Net zoals in 2015 zal Christoff ook eind 2016 weer een aantal live kerstconcerten geven, samen met Lindsay en Scaletta. Op 20 december kan je hen aan het werk zien in de Heilig Hart kerk in Hasselt.

Event details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Choose date or location'}}
  • No results found

Time schedule

Select an event to view the time schedule

Venue plan

Select an event to view the venue plan

Parking information

Select an event to view parking information