Web Content Viewer
  • Night of the Giants 2016

Night of the Giants 2016

Wed 04.05.2016 Sportpaleis Antwerpen

Tickets

  • Official ticket prices
  • Secure payment

VIP Experience Sportpaleis Group

Offered by Sportpaleis
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Night of the Giants 2016
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}}{{modalTitle.split(' -- ')[2]}}{{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

About Night of the Giants 2016

No information available in English.

Woensdag 4 mei, vlak voor Hemelvaartsdag, vindt voor de zevende keer de ‘Night of the Giants’ plaats, de basketwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis.

Tijdens de grootste basketmatch van het land heeft de havenploeg de kustploeg BC Oostende als tegenstander en beleef je een topwedstrijd in ware NBA-stijl, met muziek en tal van andere extra’s.

De vorige editie bracht maar liefst 17.135 toeschouwers op de been en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Begin mei wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 aanwezigen. Port of Antwerp Giants treft in het Sportpaleis namelijk kampioen en bekerwinnaar BC Oostende, die ook de tegenstander was bij de bekerfinale in Vorst Nationaal. Zoals Okapi Aalstar het voorbije weekend met een 107-80-zege stuntte tegen BC Oostende, zo wil ook Port of Antwerp Giants een sportieve revanche nemen voor de verloren bekerwedstrijd. Deze wedstrijd is tegelijk de laatste van Port of Antwerp Giants in de tweede competitieronde en zal wellicht cruciaal zijn voor de positie in de play-offs die vlak daarna starten. Wedstrijdplezier is dus verzekerd!

KAARTEN TEGEN SLECHTS 10 EURO

Aarzel niet en maak er met het gezin, familieleden, vrienden of collega's of je sportvereniging een mooie uitstap van!

Voor deze Belgische basketbaltopper zijn tot 27 april kaarten te koop tegen de drempelprijs van 10 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats. Wie als eerste bestelt, is bovendien zeker van de beste zitjes in de zaal.

Vanaf woensdag 27 april om 14.00 uur worden de overgebleven plaatsen gratis aangeboden. Uiteraard enkel en alleen als de zaal tegen dan nog niet uitverkocht is. Als basketfan heb je er dus alle belang bij om je zo snel mogelijk van plaatsen te verzekeren. De vaste abonnees van Port of Antwerp Giants krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen. 

Event details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Choose date or location'}}
  • No results found

Time schedule

Select an event to view the time schedule

Venue plan

Select an event to view the venue plan

Parking information

Select an event to view parking information