Web Content Viewer
  • The King is Back

The King is Back

From Thu 07.09.2017 Capitole Gent

Tickets

  • Official ticket prices
  • Secure payment

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ticket.startTime}}

VIP Experience Sportpaleis Group

Offered by Sportpaleis
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
The King is Back
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}}{{modalTitle.split(' -- ')[2]}}{{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

About The King is Back

“The World’s Number One Elvis Tribute Artist” Ben Portsmouth & The Taking Care of Elvis Band brengen “The King” weer tot leven op donderdag 7 september in Ethias Theater Hasselt en op vrijdag 8 september in Capitole Gent.

Ben Portsmouth is een multi-getalenteerd muzikant, zanger en songwriter die al van heel jong het Elvis-DNA in zijn bloed heeft. Zijn vader was een vurig Elvis-fan en Ben groeide op op een dieet van Elvis-songs. Nadat hij zijn muzikale talent had aangescherpt, ging Ben in 2005 touren als Elvis tribute-artiest met zijn band “Taking Care of Elvis”. Het publiek besefte heel snel dat dit iemand was met een bijzonder talent. Ben leek op Elvis, zong als Elvis en had een zodanige podiumuitstraling dat de toeschouwers bij momenten echt geloofden dat ze naar ‘The King’ zelf aan het kijken waren. Dankzij zijn grote talent besteeg Ben heel snel de ladder van Elvis tribute-artiesten.

In augustus 2012 schreef Ben geschiedenis toen hij de “Ultimate Elvis Tribute Artist Contest” van Elvis Presley Enterprises won in Memphis. Hij werd uitgeroepen tot “Worldwide Ultimate Elvis Tribute Artist” en werd hiermee de eerste en enige artiest van buiten de Verenigde Staten die ooit deze prestigieuze titel veroverde.

Fans van over heel de wereld bestempelen Ben Portsmouth als de artiest die met zijn vertolking het dichtst bij Elvis aansluit. Op sociale media schreeuwen fans om Bens terugkeer naar hun land.

In Ethias Theater Hasselt of Capitole Gent ben je getuige van de live-performance die David Letterman met verstomming sloeg en hem uiteindelijk “Oh my God, Oh my God!” deed uitroepen. Ben was headliner van de David Letterman Show op 8 februari 2013.

Event details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Choose date or location'}}
  • No results found

Time schedule

Select an event to view the time schedule

Venue plan

Select an event to view the venue plan

Parking information

Select an event to view parking information