Web Content Viewer
  • 6 cadeautips voor de sporters

6 cadeautips voor de sporters

Published on Fri 20.12.2019

Zowel Vorst Nationaal als het Sportpaleis als de Lotto Arena zijn gekend voor hun sportevents. Vroeger vooral indoor wielerbanen, nu veelal basketbalwedstrijden. Maar ons aanbod is nog wat uitgebreider.  

Hieronder de 6 cadeautips voor de sportliefhebbers.

Telenet Giants Antwerp – Lotto Arena
Vanaf 8 januari - Lotto Arena

De Lotto Arena, de thuisbasis van de Telenet Giants Antwerp! Hoe meer aanmoediging, hoe beter. Vorig jaar stonden ze nog in de Final Four van de Basketball Champions League. Daarom zijn tickets voor een match van de Giants het perfecte cadeau voor sportliefhebbers. 

KOOP JE CADEAU

EuroMillions Cup Finals
16 februari - Sportpaleis

Altijd een feestje tijdens de final van de EuroMillions Cup Volleybal. In de herenfinale neemt Aalst het op tegen Roeselare. In de vrouwenfinale is het Beveren tegen Oostende. Dit worden spannende matchen.  
KOOP JE CADEAU

Belgian Darts Championship
Vanaf 28 februari – Expo Hasselt

Niet alleen ontspanning, maar ook een sport. En er is een Belgisch kampioenschap. De beste spelers kwalificeren zich voor de European Championship.  

KOOP JE CADEAU

Belgian Basketball Cup Final
8 maart - Vorst Nationaal

De Belgische basketbalploegen strijden voor een plek in deze finale. De apotheose van de bekercompetitie neemt plaats in Vorst Nationaal. Kom op 8 maart te weten wie de opvolger wordt van de Telenet Giants Antwerp.  

KOOP JE CADEAU

Night of the Giants
10 april - Sportpaleis

Een basketbalfeest voor de hele familie met een match tussen de Telenet Giants Antwerp en Filou Oostende. Een competitiewedstijd in een NBA-stijl! Dit wordt amazeballs.  KOOP JE CADEAU

Cavalluna
29 februari & 1 maart - Sportpaleis

Droom weg bij deze paardenshow. Geniet van de beste trucjes en adembenemende optredens. Een perfecte mix van paardensport, decors en muziek.  KOOP JE CADEAU

Morgen zijn de muziekliefhebbers aan de beurt.