Web Content Viewer
  • 6 cadeautips voor hem en haar

6 cadeautips voor hem en haar

Published on Wed 18.12.2019

Ken jij ook dat gevoel de week voor Kerstmis wanneer je nog voor broers, zussen, ouders, grootouders, kinderen cadeaus moet halen, geen parkeerplaats vindt, de winkelstraten vol lopen en je uren moet aanschuiven aan de kassa? Het meest hatelijke gevoel dat er is. Maar wij hebben misschien een oplossing voor jullie! 
Verras dit jaar gewoon met tickets! De hele week krijg je van ons cadeautips, voor musicalfans, sporters, muziekliefhebbers en zelfs voor de feestvierders. 

Vandaag de 6 cadeautips voor hem en haar. 

Voor hem

-    The Music Of Bond, 21 januari & 21 april – Capitole Gent & Stadsschouwburg Antwerpen
Hoe groot is de kans dat hij ooit al naar een film over 007 keek? Redelijk groot, dus waarom niet genieten van The Music of Bond? Een ensemble van 40 muzikanten onder leiding van Anthony Hopkins, neen niet de acteur maar de Londense dirigent. 
-    Yuval Harari, 27 januari – Lotto Arena
Obama zag hem als de belangrijkste inspiratiebron voor zijn beleid. Dat alleen al is een reden tickets voor deze intellectuele rockster cadeau te doen. 
-    Bear’s Den, 26 februari – Vorst Nationaal
Geniet hij meer van folk, dan kan je hem misschien tickets cadeau doen voor het concert van Bear’s Den. De intimiteit van Bear’s Den doet je denken alsof het enkel jij en hen is in de zaal. 
-    Vreemde Kostgangers, 26 april – Stadsschouwburg Antwerpen
Drie ‘bazen’ in één supergroep, meer hoeft het niet te zijn om een geweldige avond te beleven. En tevens ook één van de laatste keren dat je Boudewijn de Groot live aan het werk zal kunnen zien. 
-    Peter Frampton, 11 juni – Vorst Nationaal
We’ll show you the way naar Vorst Nationaal. Deze legendarische zanger neemt ook afscheid van het podium in Vorst Nationaal. Een concert dat je niet mag missen. Gegarandeerd dat hij verschillende nummers van Peter mee zal zingen. Tickets voor dit concert zijn vanaf morgen beschikbaar. 
-    IAM, 18 november – Vorst Nationaal
Is hij fan van live optredens met veel energie en geweldige nummers? Dan kan je hem best tickets cadeau doen voor IAM in Vorst Nationaal. 

Voor haar

-    Chateau Cupido, 7 & 8 maart – Capitole Gent
Een avondje uit om de zinnen te verzetten. Daarvoor kom je in maart best naar Gent voor de voorstelling van Chateau Cupido. 
-    Boulevard des Airs, 12 maart – Vorst Nationaal
Genieten van een pop concert met een streepje rock. Doe ze gewoon tickets cadeau voor het concert van de Franse Boulevard des Airs. 
-    Cirque de Soleil: Corteo, Vanaf 13 maart – Lotto Arena
Cirque du Soleil, magisch en elegant. En een vrouw heeft nu eenmaal wat magie nodig in haar leven, dus een ticket voor Corteo kan hiervoor zorgen. 
-    Scala, 7 mei – Capitole Gent
Liedjes door vrouwen over vrouwen. Een streepje feminisme dus. En niet te vergeten de opbrengst van dit concert gaat integraal naar de Brailleliga. Dus je geeft een geweldig cadeau aan haar en draagt je steentje bij voor het goede doel. 
-    A-Ha, 17 november – Vorst Nationaal
Vrouwen en popbands gaan wel samen. A-Ha had in de jaren 80 wat hitjes te pakken en het wordt een heugelijk weerzien met deze band in Vorst Nationaal. 
-    André Hazes, 27 & 28 november – Lotto Arena
Je moet er tegenwoordig snel bijzijn als je een concert wil meepikken van André Hazes. En André bezorgt je de avond van je leven, dus ook de avond van haar leven. Koop je tickets dus snel. 

Met deze tips ben je al een heel eind verder in je cadeauzoektocht. Afspraak morgen voor een nieuwe lading cadeautips: Cadeautips voor kids.