Web Content Viewer

The Hella Mega Tour met Green Day, Weezer en Fall Out Boy, het concert van het jaar! Maar hoe scoor je nu best tickets

Published on Thu 19.09.2019

Morgen is het zover, dan start de verkoop voor de Hella Mega Tour starring Green Day, Fall Out Boy en Weezer. Wat een geweldige line-up. De drie grootmachten brachten voor de gelegenheid ook elk een nieuw nummer uit.
Green Day beet de spits af en releaste het nummer ‘Father Of All’, waarbij het artwork ons een throwback gevoel geeft naar 2004 met hun album ‘American Idiot’. Meer van dat, please.
‘Dear Future Self (Hands Up)’ van Fall Out Boy is een heerlijk poprock nummer dat ons sinds kort steeds aan ijsjes doet denken. Maar het geeft ons zeker al zin in volgende zomer. Weezer sluit de drievuldigheid af door hun single ‘The End of the Game’ te droppen. En wat voor een plaat, een beetje eighties rock, wat Van Halen erboven op. Benieuwd op het vervolg. Maar vooral tickets voor het concert scoren. Hoe doe je dit nu best? Met onze vier tips hieronder kan het alleen maar goed komen!

#TicketTip 1: Calm before the storm

De belangrijkste tip van allemaal, bestel je tickets enkel via officiële kanalen. Dus via de website van de artieste, zalen of rechtstreeks bij de ticketverkoop website. Maak vervolgens op voorhand een account aan bij teleticketservice.com en log je in voordat je tickets voor het concert van het jaar wil kopen.

#TicketTip 2: F5 is a troublemaker

Open maximum twee tabbladen op je toestel. Probeer zo weinig mogelijk te refreshen, zodat je je plaats in onze ‘virtuele’ wachtrij niet kwijtraakt. Je zal weliswaar niet de enigste zijn die tickets wil bestellen.

#TicketTip 3: Don’t give up, just beat it

Ook een belangrijke tip, geef niet op. Blijf proberen! Er zijn vaak reservaties die niet betaald worden, waarvan de tickets dan opnieuw in verkoop gaan! En schrijf je zeker in op de wachtlijst, dan word je als eerste gecontacteerd indien er tickets vrijkomen. Zoals de wijze woorden van ene Barack Obama, Yes you can! 

#TicketTip 4: Welcome to paradise

Ben jij bij de gelukkigen? Dance, dance en lose your mind maar vooral facebook ons, tweet ons, instagram ons, laat ons vlug iets weten. Want je mag het zeker van de daken schreeuwen. We zijn er zeker van dat je na het concert ons zal zeggen: ‘Thnks Fr Th Mmrs’!

Fingers crossed, veel geluk iedereen! 🤞