Web Content Viewer

John Fogerty in de Spotify Billions Club, Metejoor verovert Nederland en nieuwe muziek van Peter Gabriel

Published on Fri 10.03.2023

Na Vlaanderen verovert Metejoor nu ook Nederland. Vorige week speelde hij nog een uitverkocht concert in de Melkweg in Amsterdam. De reacties waren unaniem lovend. RTL Boulevard noemde hem zelfs de nieuwe Marco Borsato. Zijn succes bij onze noorderburen heeft hij mede te danken aan ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn duet met de Nederlandse Hanna Mae. De single staat op 12 in de Nederlandse top 40.
Metejoor staat op 18 augustus in de Proximus Pop-Up Arena en op 3 en 4 november in het Sportpaleis.

-----

Madonna heeft een nieuw lief, de 29-jarige bokser Joshua Popper. De zangeres postte op Instagram een reeks foto’s van zichzelf toen ze hem vanop de eerste rij aanmoedigde tijdens een bokswedstrijd. Joshua Popper is de eigenaar van de Bredwinners boksclub in New York. Madonna's zoon David zou les bij hem volgen.

Madonna zal trouwens ook verschijnen op ‘Paranoïa, Angels, True Love’, het nieuwe album van Christine and the Queens. Madonna en Chris hebben een duet gemaakt dat ‘I Met An Angel’ heet. Het album komt uit op 9 juni.
Op 21 en 22 oktober treedt Madonna op in het Sportpaleis.

-----

John Fogerty behoort officieel tot de Spotify Billions Club, een selecte verzameling van 372 nummers die meer dan een miljard streams hebben. ‘Have You Ever Seen The Rain’ van Creedence Clearwater Revival staat op het moment van schrijven op 1.006.675.469. CCR staat overigens in de top 3 van meest beluisterde band uit de jaren 60, net achter The Beatles en Fleetwood Mac en voor The Rolling Stones, Pink Floyd en Led Zeppelin.
Op 8 juni kan je John Fogerty aan het werk zien in het Sportpaleis.

-----

Camille lanceert voor de tweede keer een kledingcollectie in samenwerking met JBC. Deze keer niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Haar vorige collectie was de meest succesvolle JBC-collectie ooit. De stukken van de nieuwe lijn worden gemaakt van XXS tot XL en zijn te verkrijgen vanaf 15 maart. Op de Instagrampagina van Camille krijg je alvast een voorproefje.
Vanaf 24 maart treedt Camille op in Trixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

-----

#LikeMe-acteurs Lotto De Clerck en Francisco Schuster zijn een koppel… Althans, in de Vlaamse versie van ‘Hairspray’, de feelgood musical die vanaf 15 maart te zien is in onze zalen. Lotte kruipt in de huid van Penny, een meisje dat, ondanks haar racistische en christelijke moeder, verliefd wordt op de gekleurde jongen Seaweed, gespeeld door Francisco. 'Hairspray' is een generatie-overschrijdend fenomeen in de film- en musicalwereld omdat het ondanks de heerlijke muziek, dans en dikke fun, ook nu nog brandend actuele thema's als racisme en bodyshaming niet uit de weg gaat.
‘Hairspray’, vanaf 15 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

-----

Dit jaar brengt Peter Gabriel zijn langverwachte nieuwe album ‘i/o’ uit. De eerste single daarvan is sinds vandaag uit. Het zes minuten durende ‘Playing For Time’ is een prachtig en melancholisch nummer, zoals we van Gabriel gewend zijn.
Op 6 juni stelt Peter Gabriel zijn nieuwe album voor in het Sportpaleis.