Web Content Viewer
  • Met de kinderen tijdens de krokusvakantie naar het paardenspektakel Cavalluna

Met de kinderen tijdens de krokusvakantie naar het paardenspektakel Cavalluna

Published on Mon 11.11.2019

De nieuwe show neemt je mee op een adembenemende reis. Maak van 'Cavalluna - Legend of the Desert' een uitstapje met de kinderen. Deze familie-uitstap wordt het hoogtepunt van de krokusvakantie. 

Het geheimzinnige verhaal draait rond de prinses van een woestijnvolk. Zij krijgt een belangrijke opdracht toevertrouwd. De prinses moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen. Alleen op die manier kan ze haar volk en de hele wereld van een groot gevaar vrijwaren. Zal ze erin slagen om de opdracht tot een goed einde te brengen?

‘Adembenemend’, ‘grandioos’, ‘verbazingwekkend’ tot ‘nooit eerder hebben we zoiets gezien’ zeiden onder meer Natalia, Andy Peelman en Loes Van den Heuvel toen ze te gast waren op Cavalluna's ‘World of Fantasy’ dit voorjaar. Je zal net als hen ook de nieuwe Cavalluna geweldig vinden. Je kinderen zullen smullen van het verhaal. Gegarandeerd! 

Mix van ruitersport en spektakel

Cavalluna heeft sinds 2003 meer dan 7,5 miljoen Europese toeschouwers geraakt en geboeid. De beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek maakt het verschil. 

Creatief directeur en producer Klaus Hillebrecht enthousiasmeerde het publiek al eerder met Cavalluna's ‘Companions of Light’ en ‘World of Fantasy’. Meerdere malen werd de show geroemd als ‘de beste in jaren’. Cavalluna was dan ook al te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.

Beleef deze spectaculaire show tijdens de krokusvakantie op 29 februari en 1 maart 2020. Verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.