Web Content Viewer
  • Office Songs: Leer onze collega's kennen. Deel 1: Stefan en Sven

Office Songs: Leer onze collega's kennen. Deel 1: Stefan en Sven

Published on Tue 05.05.2020

Leer onze collega’s beter kennen door hun favoriete office songs. We vroegen hen een nummer door te sturen dat hen doet denken aan kantoor, andere collega’s of zelfs hun werkplek. Aangezien we niet fysiek aanwezig kunnen zijn op kantoor, kunnen we dankzij deze playlist toch genieten van een streepje kantoormuziek. 

Muziek is wat ons allemaal verbindt en elk nummer heeft ook een specifiek verhaal. De komende dagen kom je hier grappige en emotionele verhalen tegen. Geniet ervan. 

Beginnen doen we met het verhaal van Stefan. Als founder en managing director van Tele Ticket Service heeft Stefan al jaren ervaring en ook al veel zien veranderingen bij Sportpaleis Group en Tele Ticket Service. Een paar jaar geleden zochten we naar de perfecte slagzin voor Sportpaleis Group, wat uiteindelijk ‘The time of your live’ werd. Geen wonder dat dit nummer bij Stefan heimwee naar de collega’s en de omgeving zorgt.  Stefan koos voor ‘(I’ve Had) The Time of My Life’ van Bill Medley en Jennifer Warnes. 

“De baseline van Sportpaleis Group met een paar lettertjes verschil. Als ik dit hoor dan denk ik meteen aan het grote gebouw met het blauwe dak. Een ticketingcollega houdt ook enorm van de film ‘Dirty Dancing’ en de videoclip van dit nummer, daarom moet ik ook extra aan haar denken.” 

“Er is ook een gekende speech van Steve Ballmer, ex-CEO van Microsoft toen die afscheid nam van het bedrijf waarin hij dit nummer gebruikt om zijn leven bij het bedrijf te omschrijven. Als ik dit zag moest ik toch meteen aan mijn tech collega’s Jean, Manu en Bart denken.”

We weten dus al wat het afscheidslied wordt van Stefan als hij met pensioen gaat!

Van Stefan gaat het naar IT-collega Sven, senior network & system administrator. Dat houdt in dat hij veel technische dingen met moeilijke woorden opspoort, maar waardoor hij onmisbaar is voor het bedrijf. Hij vertelt vaak over vroeger en gooit daar dan af en toe een flauwe mop tussen.
Sven kiest voor ‘You’ve Got A Friend’ van Carole King. 

“We zijn niet altijd de simpelste mensen om met om te gaan. Speciaal karakter, die IT’ers, maar als puntje bij paaltje komt staan we altijd voor elkaar klaar. Iedereen, heel het bedrijf. Af en toe komt er wel wat gemor aan te pas! 😂"

“If the sky above you
Should turn dark and full of clouds
And that old north wind should begin to blow
Keep your head together
And call my name out loud now
Soon you'll hear me knocking at your door"

Nog niet gemerkt dat IT’ers een speciaal karakter hebben. Geweldige keuze, Sven 👍

Deze week zijn we terug met nog meer leuke verhalen van het Tele Ticket Service en Sportpaleis Group front. 
Ontdek de volledige office songs playlist alvast op Spotfiy of YouTube