Web Content Viewer
  • Office Songs : Leer onze collega's kennen. Deel 5: Sanne, Birgit en Shary
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/cf/cf6e6abc-9100-4f43-b43c-e8be12a130de/tearsforfears-news-cpu-freyagoossens.jpg

Office Songs : Leer onze collega's kennen. Deel 5: Sanne, Birgit en Shary

Published on Sat 06.06.2020

© CPU - Freya Goossens

De officiële office songs playlist bevat maar liefst 26 nummers, en al deze liedjes dragen een specifiek verhaal met zich mee. We zitten al aan deel vijf in onze voorstelling van de collega’s. Vandaag stellen we je graag drie vrouwelijke collega’s voor van de MarTechCom afdeling voor. MarTechCom staat voor marketing, technologie en communicatie. 

Als eerste hebben we Sanne. Sanne is nog maar recent tewerkgesteld in de Sportpaleis Group. Sinds november 2019 maakt ze deel uit van het MarTechCom team. Ze is e-mail marketeer en dus verantwoordelijk voor alle mails die jullie krijgen van Sportpaleis Group en Tele Ticket Service. Gemiddeld zijn dit ongeveer 13 mails per week, maar sinds de coronacrisis startte zijn het zeker het driedubbele. Als officiële inzending voor de office playlist koos ze voor de live versie van Dicht Bij Mij van Bart Peeters. 

"Eén van de eerste concerten die ik als ‘collega’ bij Sportpaleis Group heb mogen meemaken was dat van Bart Peeters in Lotto Arena. Daarom koos ik voor zijn hit “Dicht bij mij” voor de office songs-playlist. Toen meteen een shot in de roos met een 500-koppig koor en nu zeer toepasselijk met de coronaversie."

Veel collega's zijn zeker content met deze bijdrage. 

© CPU - Stijn Verbruggen

Ook werkende in het MarTechCom team is data marketeer en teamleader Birgit. Ze werkt bijna vier jaar voor de Sportpaleis Group als data marketeer en afgelopen november werd ze ook teamleader van het nieuwe MarTechCom team. Girlpower alom. Birgit koos voor Blinding Lights van The Weeknd. En laten we zeggen sinds het nummer uit is, is het MarTechCom team het al beu gehoord 😂

“Blinding Lights van The Weeknd is absoluut mijn favoriete office song. Het nummer klinkt opgewekt en straalt een geweldige 80’s disco vibe uit. Het was in de weken voor de crisis ook meerdere keren per dag op de radio op kantoor te horen, dat helpt ook natuurlijk. Stilzitten is onmogelijk en de bijbehorende dance moves dienden zich al snel aan. 😃”

Als laatste stellen we je Shary van het MarTechCom team voor. Sinds december 2018 is ze in dienst als social media specialist voor de acht zalen van de Sportpaleis Group en Tele Ticket Service. Als ze jullie niet op de hoogte houdt van alle nieuwtjes op sociale media is ze te vinden in één van de zalen om een voorstelling bij te wonen. Van popconcerten tot balletvoorstellingen, alles valt in de smaak. 
Shary koos voor Everybody Wants to Rule The World van Tears For Fears. 

“Toen ik nog maar net voor de Sportpaleis Group werkte was ik onder de indruk van de grote zalen en het aanbod. Ik hield me dus drie maanden in vooraleer ik mijn eerste concert als werknemer meemaakte. Sinds dan ben ik niet meer weg te krijgen uit de zalen. Tears For Fears in de Lotto Arena was één van de eerste concerten die ik zag als werknemer. Pas toen viel alles op zijn plaats en kon ik genieten van die nieuwe job. Elke keer als ik dit nummer hoor krijg ik weer die vlinders in mijn buik, net toen ik tijdens dat concert had.”

We willen je graag in de volgende delen nog vijf collega’s voorstellen die voor geweldige songs kozen. Kom dus snel terug voor meer toffe verhalen. 

Heb je de vorige delen gemist? Geen probleem je kan ze hieronder terugvinden.
Deel 1: Stefan en Sven
Deel 2: Lode
Deel 3: Kristel en Peter
Deel 4: Coralie, Davy en Alexia