Web Content Viewer
  • Sprookjesmusical 'De Prinses en de Toverspiegel' ideale uitstap tijdens herfstvakantie

Sprookjesmusical 'De Prinses en de Toverspiegel' ideale uitstap tijdens herfstvakantie

Published on Sat 07.09.2019

In Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen wordt tijdens de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar de interactieve sprookjesmusical 'De Prinses en de Toverspiegel' opgevoerd. Om jong en oud alvast in de sfeer te brengen, wordt nu al een eerste liedje uit 'De Prinses en de Toverspiegel' gelost. 

In de videoclip van 'Dit is iets' maak je kennis met  Prinses Rosanna (Rosanne Pits) en Druivenplukker Flynn (Yanni Bourguignon). Of ook de Gekke Tovenaar (Gene Thomas) opduikt, ontdek je als je de clip bekijkt.

Sprookjesmusical voor alle generaties

In de beste sprookjes heb je het gevoel dat alles kan gebeuren en dat is ook in deze sprookjesmusical het geval. 'De Prinses en de Toverspiegel' neemt je mee op een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders en grootouders worden niet vergeten, want er werden vele dubbele bodems en subtiele knipoogjes in het verhaal verstopt.

Meet & Greet met de sprookjesfiguren

Na het vallen van het doek is het trouwens nog niet gedaan met de fun, want dan kunnen de kinderen nog glunderend op de foto tijdens een meet & greet met de sprookjesfiguren.

'De Prinses en de Toverspiegel' is tijdens de herfst- en kerstvakantie te zien in Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en het Ethias Theater Hasselt.

De voorstelling duurt een tachtigtal minuten (zonder pauze). 'De Prinses en de Toverspiegel' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het verhaal van Prinses Rosanna is trouwens geschreven door regisseur Brigitte Derks en op muziek gezet door Chris Van Tongelen en Paul Vermeulen.