Web Content Viewer
  • Weezer op piano, een soloplaat voor Camille Dhont en Cleymans & Van Geel op Youtube
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/b0/b0ba4dcf-5a37-4380-b6eb-ad849bef646c/cleymans-van-geel-news-1440x450.jpg

Weezer op piano, een soloplaat voor Camille Dhont en Cleymans & Van Geel op Youtube

Published on Fri 19.06.2020

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, boezemvrienden voor het leven, brengen op 28 mei in Stadsschouwburg Antwerpen een mix van Nederlandstalige covers, humor en ambiance en eigen nummers ook natuurlijk. Wist je trouwens dat beiden op YouTube een een eigen Late Night show hosten?


Nieuw! Amir komt op 18 maart naar Brussel. Wat weten we over Amir? In 2014 was hij de openbaring van "The Voice". In 2016 nam hij voor Frankrijk deel aan het Eurovisiesongfestival en volgend jaar komt hij dus opnieuw voor een concert langs in Vorst Nationaal.


Elton John is dolgelukkig met de cover van ‘I’m Still Standing’ door een groep muziekstudenten en hun overly enthusiastic muziekleraar. Check de video en oordeel zelf! Elton John komt binnenkort trouwens naar het Sportpaleis, zonder deze tieners weliswaar.


OMG, OMG! Een nieuwe telenovella zit in de pijplijn bij VTM. Na Sara, LouisLouise en David is het tijd voor een nieuwe dame 'Lisa'. De hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Tinne Oltmans. Een serie over influencers, vloggers en marketeers, dit wordt geweldig! Maar voor het zover is speelt Tinne nog de hoofdrol in MAMMA MIA!


Kensington heeft een nieuwe video uit voor het nummer ‘Island’. De Nederlandse band speelt op 29 oktober een concert in de Lotto Arena.

QUEEN + Adam Lambert houden nu zondag 21 juni een 'YouTube Watch Party' op het YouTube-kanaal van de band. Verwacht je aan een exclusieve compilatie van de hoogtepunten van hun vorige tournees. Live kan je QUEEN + Adam Lambert meemaken op 27 mei naar het Sportpaleis.


James Blunt brengt op 26 juni zijn digitaal album ‘Once Upon A Mind (Time Suspended Edition)’ samen met extra demos en nummers uit! In februari stond hij nog op het podium in Vorst Nationaal. En guess what! Op 16 april 2021 kan je hem aan het werk zijn in de Lotto Arena.


Het gebeurt niet vaak, maar het gerenommeerde muziekmagazine Billboard besteedt deze maand aandacht aan een bekend Belgische artiest. In de praatstoel zit Sam Bettens, frontman van Rex Rebel. Met K’s Choice was hij al te zien in de Lotto Arena (2010) en Capitole Gent (2018).


‘Avant Toi’ van Vitaa & Slimane werd in Frankrijk uitgeroepen tot ‘Chanson de l’Année’. Het duo haalde het van 14 andere songs die in running waren. Vitaa & Slimane komen dit jaar nog naar Vorst Nationaal.


Huwelijksklokken luiden ten huize van Kobe Van Herewegen! De gekende musicalacteur verloofde zich onlangs. Waar de quarantaine niet allemaal goed voor is. 💍 Kobe kroop vorig jaar in de rol van de geest in de musical ‘Aladdin’. Hij zal volgende jaar ook te zien zijn in het stuk ‘De Scouts Forever’ in Capitole Gent.


Geen Rock Werchter dit jaar? Toch wel! Maar iets anders dan normaal. Van 2 tot 5 juli opent Rock Werchter een zomerbar in het Festivalpark, op de North West Walls site. Met concerten op donderdag, vrijdag en zaterdag en een live televisieshow op zondag. Telkens voor 200 personen. Rock Werchter wil tijdens het festivalweekend ook fondsen verzamelen voor LIVE2020, het solidariteitsfonds van de livemuzieksector.


Ook André Hazes heeft nieuw materiaal uit. "Niet eerder was Hazes zo openhartig", lees je op YouTube over ‘Een Doodgewone Man’. Hazes haalde de mosterd voor dit nummer bij 'Ordinary Man' Ozzy Osbourne. Op 27 en 28 november is André Hazes te gast in de Lotto Arena.


Weezer was gisteren met een pianoversie van 'Hero' te zien in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Rivers Cuomo speelt piano in z'n kot terwijl de rest van de band via de televisie in de huiskamer verschijnt. Wellicht haalt deze versie de setlist niet tijdens The Hella Mega Tour in het Sportpaleis.


Aya Nakamura en Maluma hebben in colab met Djadja een zomerse hit te pakken. De fans lusten er pap van want de video is op een week tijd verschillende miljoenen keren gestreamd op Youtube. De Colombiaanse superster Maluma kan je op 13 juni 2021 in het Sportpaleis zien.


Nieuws van wat dichterbij! Camille Dhont die je kent van #LikeMe scoorde een platencontract en dat dankzij Regi. Ze kreeg het nieuws uitgerekend op haar verjaardag te horen. #LikeMe komt volgend seizoen naar het Sportpaleis.


De Franse ster M Pokora zette vorige week de nieuwe video voor 'Danse Avec Moi' online. De clip is een leuke verrassing voor zijn fans die ongeduldig wachten op de verderzetting van de ‘Pyramid Tour’. Deze M Pokora tour houdt ook halt in Vorst Nationaal.