Web Content Viewer
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/c9/c965b23e-0cae-41a0-8d31-9fe73400a70b/20210626-charlie-chocolate-factory-news-1440x450.jpg

Willy Wonka verandert Antwerpen in kleurrijk snoepdecor

Published on Sat 26.06.2021

Willy Wonka uit de musical ‘Charlie and the Chocolate Factory' maakte onlangs zijn magische intocht in de Antwerpse binnenstad.

Volgend jaar wordt de ‘Koekenstad’ namelijk het walhalla voor chocoladeliefhebbers in musicalvorm, want vanaf dan kan je in Stadsschouwburg Antwerpen terecht voor de Vlaamse versie van ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

Hoofdrolspeler Nordin De Moor opent nu al online de deuren van zijn chocoladefabriek, met een straffe trailer die je onderdompelt in het avontuur. Waar Willy Wonka passeert, veranderen de Antwerpse landmarks in een kleurrijk snoepdecor. De Antwerpse kathedraal in chocolade, of de Groenplaats als grote snoeptuin. In Willy Wonka’s magische wereld kan het allemaal.

Met deze lancering is de officiële kick-off gegeven voor het grote avontuur. Binnenkort worden er nog meer namen van de cast bekendgemaakt en lanceert musicalproducent Deep Bridge ook wat een unieke zoektocht naar Charlie belooft te worden.

Na onder meer ‘MAMMA MIA!’ en ‘The Sound of Music’ wordt ‘Charlie and the Chocolate Factory’ de volgende grote Deep Bridge-musicalproductie. De musical is gebaseerd op het succesvolle boek van Roald Dahl, met muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman ('Hairspray', 'Mary Poppins Returns'), en naar een scenario en script van David Greig ('Dunsinane', 'Local Hero').

‘Charlie and the Chocolate Factory’ met 'Willy Wonka' Nordin De Moor speelt vanaf 11 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Charlie and the Chocolate Factory speelt vanaf december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen