Onlangs raakte bekend dat Hans Teeuwen dit jaar weer in de theaters te zien is. De veertien aangekondigde try-outs van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ in Nederland waren nog dezelfde ochtend uitverkocht en ook hier kon dat nieuws op heel wat bijval rekenen. En daar blijft het bovendien niet bij. Bij de bekendmaking van zijn nieuwe tourschema blijkt dat hij ook halt zal houden in België.

Echte Rancune

Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven. Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden, zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Ook voor wijven.

Hans Teeuwen

In 2011 stond Teeuwen voor het laatst op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in de Heineken Music Hall. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig popalbum ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs toerde.

This event is over

VIP TICKETS

Share: