Pussy lounge komt terug naar België

Na de succesvolle hosting van Pussy lounge op Tomorrowland afgelopen zomer, met een knallende en drukbezochte tent op zondag, keert het Freestyle-circus eind dit jaar opnieuw terug naar België!

Vorig jaar vond de eerste volwaardige Belgische editie van Pussy lounge plaats en wat was het een succes! Het publiek zette een compleet uitverkochte Lotto Arena volledig op zijn kop! Een vervolg hierop kan dus niet uitblijven. De residents staan te trappelen om de editie van vorig jaar te overtreffen met nog meer madness en de allerbeste Freestyle-beats.

De tweede indooreditie van Pussy lounge op zaterdag 28 november 2015 in de Lotto Arena zorgt voor veel entertainment, gezelligheid en verscheidenheid aan muziek. Niets is te gek op Pussy lounge! De residents Paul Elstak, Darkraver, The Viper en Ruthless zullen deze avond legendarisch maken. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat Darkraver gaat paaldansen of Ruthless zich weer laat overhalen om te gaan crowdsurfen in een opblaaszwembad. Kortom, verwacht weer een hoop gekkigheid op en rondom het podium, gekkigheid die ondersteund wordt door de vocals van Ruffian. Natuurlijk zijn er ook de nodige guest dj’s uitgenodigd om de avond compleet maken.

De volledige line-up

Paul Elstak
Darkraver
Massiv & The Rebel
Deepack
Yves
Dark-E
The Viper
Akyra
Ruthless

Hosted by Ruffian

This event is over


Share: