Belangrijk bericht! Het Schlagerfestival gaat door zoals gepland!

Na overleg met de overheden en de politie is beslist om de evenementen in de Ethias Arena te laten doorgaan zoals gepland. De maatregelen die eerder al waren genomen na de aanslagen op 13 november in Parijs blijven gehandhaafd. Zo blijft de verhoogde waakzaamheid behouden (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en zullen o.a. gewapende manschappen permanent aanwezig zijn.

Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage of zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. Het team van de Ethias Arena dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

-------------------------

No information available in English.

Klubbb3 zorgt voor primeur op Het Schlagerfestival

Op paasmaandag 28 maart is Klubbb3, de ‘boysband’ van Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, te gast op Het Schlagerfestival. Dit is het allereerste optreden van de band in de Benelux. 

Met een Echo Award-nominatie op zak, een single-hit met ‘Du schaffst das schon’ en meer dan 100.000 verkochte exemplaren van zijn debuutalbum ‘Vorsicht Unzensiert’ schrijft Klubbb3 dus ook op Het Schlagerfestival een stukje muziekgeschiedenis. “Het optreden was voorzien als een verrassing, maar omdat het zo uniek is willen we er niet langer over zwijgen. Naast Klubbb3 staan nog 4 andere verrassingsgasten klaar om op de andere Schlagerfestivalshows het beste van zichzelf te geven, maar die namen verklappen we nog niet”, klinkt het bij de organisatoren.

No information available.

This event is over

VIP TICKETS

Share: