Tickets worden vóór 1 november bezorgd

Het wordt stilaan aftellen naar Clouseau Danst op 9 en 10 december en op 7 januari in het Sportpaleis. De plannen krijgen vorm van hoe de show eruit zal zien en waar de podia hun plaats krijgen. Dat betekent dat binnenkort ook de plaatsen toegewezen kunnen worden aan wie reserveerde.

Snelle bestellers konden alleen het gewenste aantal tickets en een prijscategorie kenbaar maken. De precieze invulling van de plaatsen zou later gebeuren in volgorde van besteldatum. Deze werkwijze stelde de organisator in staat om, na het uittekenen van de productie, de plaatsen met de beste zichtbaarheid te garanderen aan de snelste bestellers. Door de tickets pas later te bezorgen worden ook de zwarte markt en de fraude met tickets, waaronder de doorverkoop tegen hogere prijzen, bestreden. De doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen is illegaal in België. Dit mogelijk maken via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

De tickets voor Clouseau Danst zullen in de laatste week van oktober en zeker vóór 1 november worden bezorgd. Clouseau en organisator PSE-Belgium danken de fans voor hun begrip en geduld!

----------------

No information avaialable.

CHECK OTHER DATES