No information available in English.

Als de reünie van The Beatles. John, Paul, George & Ringo. 
Hier is hij dan: de reünie van Jacques, Walter, Gerty & Kurt.
The Beatles van het Vlaamse televisievermaak.

Het behoeft weinig historische duiding, De 3 Wijzen was in de jaren negentig dè wekelijkse topquiz van de toenmalige BRT(N). En nee, het was geen studio-programma. Integendeel, De 3 Wijzen reisde het Vlaamse land rond voor opname in Cultureel Centrum of Feestzaal. Welnu, zo’n onvergetelijke avond amusement komt vandaag opnieuw naar u toe.

Haar onverwoestbare cultstatus dankt De 3 Wijzen onmiskenbaar aan haar wisselende panel, met steeds weerkerende pieken voor Jacques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaers en presentator Kurt Van Eeghem. Want, zoals bij De Drie Musketiers zijn ook De 3 Wijzen met vier. Het is dit kwartet dat in theaterseizoen 2016-2017 met volle goesting de draad weer opneemt voor een avond vrolijke nostalgie.

Tussen de lachsalvo's door bestaat de voorstelling zelf uit twee delen van een 50-tal minuten. Voor de pauze gaan De 3 Wijzen aan de hand van anekdotes en herinneringen in op hun roemrijke verleden voor en achter de schermen van het legendarische programma. Na de pauze doen De 3 Wijzen waar zij nog altijd in uitblinken: de panelquiz, met (kandidaten uit) de zaal. 

De winnaars krijgen vanzelfsprekend eeuwige, lokale roem.


Share:

EXTRA INFORMATION


Official website:

www.de3wijzen.be