Het blijft enorm hard gaan voor het beste dj-duo ter wereld. Dimitri Vegas & Like Mike lanceren vandaag, maandag 27 juni, hun nieuwe single ‘Stay A While’ en maken bekend dat ze dit najaar maar liefst vier keer optreden in het Sportpaleis! Ze brengen de intussen legendarische madness dit jaar op 16 & 17 en 22 & 23 december. Tickets voor de vier shows zijn beschikbaar vanaf 6 september. Wees er op tijd bij, want vorig jaar vlogen alle 60.000 tickets in een recordtijd de deur uit!

In oktober 2015 werden Dimitri Vegas & Like Mike door het prestigieuze DJ Mag verkozen tot beste dj’s ter wereld. De bekroning volgde op het enorme succes van hun wereldwijde zomerhit ‘Higher Place’ featuring Ne-Yo. Het nummer stond op de 1ste plaats in de US Billboard’s Dance Club Songs chart en heeft intussen al meer dan 30 miljoen Spotifystreams en 15 miljoen views op Youtube vergaard.

Vandaag hebben de dj-broers met ‘Stay A While’ een gloednieuwe single klaar. De aandachtige luisteraar kan er opnieuw de vocals van Like Mike op herkennen! Met de song slaan Dimitri Vegas & Like Mike een iets andere richting in dan we van hen gewoon zijn. Geen bass-heavy drops, maar een crossover radionummer. De soundtrack van de zomer 2016?

Zondag 26 juni opende het duo zijn ‘House of Madness’-residency in Ibiza. Twee maanden lang is club Amnesia elke zondag het decor voor hun waanzinnige shows. Dimitri Vegas & Like Mike zijn deze zomer ook te gast op de grootste zomerfestivals van Europa: van het Exit Festival in Servië over Balaton Sound in Hongarije tot Lollapalooza in Berlijn én natuurlijk… Tomorrowland in Boom.

Na een drukke zomer maken de #1-dj’s zich op voor nog meer feest, want ze kondigden aan dat ze dit jaar vier keer concerteren in het Sportpaleis! Vrijdag 16, zaterdag 17, donderdag 22 en vrijdag 23 december zetten ze de kerstvakantie meteen goed in met een nieuwe, spectaculaire productie vol special effects in full Tomorrowland-spirit! Dé uitgelezen kans om de jongens nog eens aan het werk te zien, want naast Tomorrowland zijn dit de enige Belgische optredens dit jaar!

BUY TICKETS

Share:

EXTRA INFORMATION