No information available in English.

Fan van rake klappen, adrenaline, spanning en spektakel? Op 17 september is de Lotto Arena het decor van Enfusion Live’s nieuwe concept “Enfusion League”, gehost door Antwerp Fight Organisation (AFO).

Zes internationale topvechters nemen het in vijf verschillende Enfusion Live-evenementen tegen elkaar op om de ultieme prijzenpot van in totaal 200.000 euro in de wacht te slepen. Doorgewinterde atleten als Nordine Ben Moh, Jonay Risco, Crice Boussoukou, Serginio Kanters, Tayfun Ozcan en Mohammed Jaraya stappen op 17 september de ring in voor het eerste Enfusion League-evenement. Ook publiekstrekker en voormalig wereldkampioen Ismael Lazaar zal op zaterdag 17 september te bewonderen zijn.

Het hoofdprogramma wordt voorafgegaan door een interessant voorprogramma van verschillende beloftevolle jonge deelnemers die erop gebrand zijn uit te blinken in de indrukwekkende Lotto Arena.

AFO is een nieuwe speler die de organisatie van kickboksgala’s in België naar een hoger niveau wil tillen. AFO focust zich op goed georganiseerde en grootschalige kickboksevenementen waar iedereen bij wil zijn.

VIP-tafels vlakbij de ring met ‘high class’-service voor een unieke ervaring kunnen besteld worden via info@antwerpfightorganisation.com.

This event is over


Share:

Packages