No information available in English.

Ambiancekleppers Peter Koelewijn, Christoff en Frans Bauer komen naar 't Kuipke!

Het Festival van de Ambiance is, met de 6de editie in aantocht, een begrip geworden in Gent en omstreken. Wat begonnen is als 'een klein feestje', is ondertussen uitgegroeid tot het regionale volksfeest voor de liefhebbers van de schlager en polonaise. "Gent is een 'feeststad', maar toch is dit indoor festival uniek, want we zijn namelijk het enige indoor festival dit najaar, waar je al deze populaire artiesten op 1 avond aan het werk kan zien", klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.

De Festival-affiche van 3 december 2016 oogt opnieuw indrukwekkend. Met Frans Bauer, Christoff, De Romeo's, Lindsay, Swoop, Andre Hazes Jr., Jettie Pallettie, Luc Steeno en Peter Koelewijn, heeft de organisatie het beste muzikale vlees in 't Kuipke. Voor zanger Steve Tielens wordt het een bijzondere avond, want naar analogie met het voetbal, verwelkomt hij op het festival zijn trouwe supporters en aanhang in zijn eigen 'fanvak'. "Een zot idee, maar het is meteen ook een wereldprimeur", orakelt de sympathieke Antwerpse zanger. DJ Ward zorgt opnieuw voor straffe party mixes en Filip D'Haeze neemt de presentatie voor zijn rekening.

Voor 2016 zijn er opnieuw zowel zitplaatsen (tribunes) als staanplaatsen (middenplein) beschikbaar. Tickets voor de tribunes geven geen toegang tot het middenplein, en omgekeerd kan je met een ticket voor het middenplein ook niet de tribunes op.

Als het ietsje meer mag zijn, kan je ook kiezen voor de Ticket Plus formule (aparte verhoogde zone rondom het middenplein, inclusief 10 consumpties).

Wie wil besparen op drankbonnen ter plaatse, kan vooraf een voucher voor 10 bonnen bestellen aan 25 euro.

Voor groepen gelden speciale kortingstarieven:
- 10% vanaf 20 personen
- 15% vanaf 50 personen
Mail voor info naar groepen@benelive.eu

Bestel hier je drankvoucher!

 

This event is over


Share: