10de editie van I love the 90’s - The party

Zaterdag 8 april 2017 wordt bijzonder, want dan is er de 10de editie van I love the 90’s – The party in Hasselt, en dat wordt een feestje waar nog lang over zal worden gesproken. Ward, de Master of Ceremonies én resident DJ, trekt opnieuw zijn schuif open voor de vetste en coolste 90’s classics.

De voorbije jaren stonden de grootste 90’s iconen op het podium en dus wordt het uitkijken naar de line-up voor deze 10de editie. Welke ronkende namen worden er straks toegevoegd aan de indrukwekkende lijst van artiesten die al op het podium stonden in de Ethias Arena? Wie krijgt de kans om zichzelf te tonen aan het meest enthousiaste 90’s publiek ter wereld? Meer nieuws daarover binnenkort…

Maar als jij de 10de editie van de allerbeste 90’s party van het jaar niet wil missen, dan kan je nu al – exclusief en als eerste – je tickets bestellen! Voor onze trouwe bezoekers van eerdere edities starten we de verkoop namelijk al op donderdag 6 oktober. De eerste 500 bestellers maken kans op een backstage meet & greet met de artiesten tijdens de party!

BESTEL NU AL JE TICKETS!
 
10/10/10

De officiële publieke verkoop start op maandag 10/10 om 10 uur. Tickets kosten 38,50 euro. Mag het iets meer zijn? Reserveer het VIP Gold-arrangement aan 90 euro.

Vanaf 20 personen zijn er ook groepskortingen voorzien en betaal je slechts 36 euro per ticket. Groepen vanaf 50 personen betalen 34,50 euro per ticket.

Hotelarrangementen (inclusief overnachting met ontbijt, shuttledienst, tickets of VIP tickets naar keuze) zijn te boeken via www.differenthotels.com.


Share:

EXTRA INFORMATION


Official website:

www.ilovethe90s.be/