Important: Ticketing Terms and Conditions

- The lead booker must attend the concert and photo ID in its original format (no photocopies) will be required to gain entry to the venue. There will be no exceptions to this rule.
- The name cannot be changed once the booking has been made.
- If you are booking more than one ticket your guests must enter the concert at the same time as you.
- Failure to adhere to these terms and conditions will result in your order being void.
-It is forbidden to change the data on the tickets in any way whatsoever. Every change made will result in the prohibition to access the concert.

-------- 

Kraftwerk brengt zijn felbesproken 3-D concertenreeks ‘THE CATALOGUE 1 2 3 4 5 6 7 8’ eindelijk naar België! De Duitse electropioniers concerteren in 2017 acht keer op rij in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, met een gelimiteerde capaciteit van 1600 plaatsen per show.

KRAFTWERK 3-D - THE CATALOGUE 1 2 3 4 5 6 7 8 is een chronologische ontdekkingstocht doorheen Kraftwerk’s vele audiovisuele experimenten en de acht klassieke meesterwerken die hun repertoire rijk is. De spectaculaire 3D-show brengt meer dan 4 deccenia aan muzikale en technische innovatie, inclusief nieuwe improvisaties, 3D-projecties en computeranimaties. Elke show wordt één van Kraftwerk’s acht baanbrekende studioalbums integraal live gespeeld. Behalve de plaat die centraal staat wordt elk optreden ook aangevuld met een hele resem greatest hits.

  • Autobahn (1974) - zaterdag 20 mei - 19:00
  • Radio-Activity (1975) - zaterdag 20 mei - 22:00
  • Trans Europe Express (1977) - zondag 21 mei - 19:00
  • The Man-Machine (1978) - zondag 21 mei - 22:00
  • Computer World (1981) - maandag 22 mei - 19:00
  • Techno Pop (1986) - maandag 22 mei - 22:00
  • The Mix (1991) - dinsdag 23 mei - 19:00
  • Tour De France (2003) - dinsdag 23 mei - 22:00

Kraftwerk wordt in 1970 opgestart door Ralf Hütter en Florian Schneider in Düsseldorf. Het duo heeft sindsdien muziekgeschiedenis geschreven en wordt daar wereldwijd voor erkend. Kraftwerk heeft als het ware de soundtrack geschreven voor het digitale tijdperk. De heren worden beschouwd als pioniers van de elektronische muziekscene en inspiratiebron voor een enorm brede waaier aan muziekgenres. Van electro tot hip hop. Van techno over synthpop.

Van in het prille begin zien ze ieder optreden als een compleet audiovisueel evenement. Niet alleen muziek, maar ook kunst, robotica, stijl, tekst en allerhande technische innovaties staan steeds centraal. Het is dan ook steeds reikhalzend uitkijken naar een Kraftwerk-concert! En in mei staan er in ons land maar liefst acht op het programma! Tickets voor de concerten in de Koningin Elisabethzaal zijn beschikbaar vanaf donderdag 29 september om 10u.

BELANGRIJK: op uitdrukkelijk verzoek van de band worden tickets voor deze shows uitsluitend op naam verkocht. Ticketkopers zullen enkel op vertoon van hun originele identiteitskaart (geen fotokopie) toegang krijgen tot de zaal. Er kunnen maximum vier tickets per bestelling aangekocht worden.

This event is over


Share:

EXTRA INFORMATION


Official website:

www.kraftwerk.com