Night of the Proms voegt Laura Tesoro toe aan affiche

Night of the Proms loste deze voormiddag een extra artiestennaam voor de concerten op 5, 10 en 11 november in Antwerpen en 12 november in Hasselt. Laura Tesoro, onder meer bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Stockholm, wordt toegevoegd aan de line-up.

Met Laura Tesoro en Gabriel Rios op Night of the Proms legt Night of the Proms extra nadruk op talent van eigen bodem. Op de shows in Antwerpen en Hasselt zal Laura Tesoro onder andere voor het eerst ‘What’s The Pressure’ in een speciaal daarvoor geschreven symfonisch arrangement brengen.

No information available in English.

Update: Gabriel Rios brengt zwoele vibes op Night of the Proms

De Puerto Ricaans-Belgische zanger Gabriel Ríos maakt de line-up van Night of the Proms 2016 compleet. Met zijn eerste album ‘Ghostboy’ en de daarvan afkomstige hitsingle ‘Broad Daylight’ werd hij in 2004 in een klap bekend bij het grote publiek. Optredens op diverse festivals als Rock Werchter, Pukkelpop, Lowlands en Pinkpop volgden snel. De afgelopen periode woonde de zanger 3 jaar in New York waar hij het even wat rustiger aandeed en werkte aan een nieuw album. Hier ontstond het idee om een jaar lang iedere derde maandag van de maand een single op te nemen en te delen met publiek. In 2014 heeft hij al deze singles samengebracht op het album This Marauder’s Midnight met daarop o.a. de single Gold, waarmee hij in België en Noorwegen hoog in de hitlijsten eindigde en zelfs de MIA won voor hit van het jaar.


Share:

EXTRA INFORMATION


Official website:

www.notp.com/belgie