Het Ballet, het Orkest en het Koor van de Nationale Opera van Rusland presenteren u het muzikale en choreografisch pareltje Carmina Burana; één van de grootste meesterwerken van de 20e eeuw.

Het verhaal baseert zich op een reeks lyrische gedichten en werd gecomponeerd door Carl Orff tussen 1935 en 36.

De eerste opvoering vond plaats in de Opera van Frankfurt in 1937 en bracht onophoudelijk de breedste bevolkingsgroepen in vervoering. Het moment suprême 'O Fortuna' is intussen muzikaal werelderfgoed geworden.

Door de kracht en de passie van de vertolking door het Koor en Solisten van de Nationale Opera van Rusland komen de profane gezangen tot hun volste recht.

De verhalen behandelen thema's als het leven, de dood, het lot en vooral de liefde. Haast 200 artiesten bejubelen de vreugde bij het éveil van de lente, het genot ervaren bij het nuttigen van geestrijke drank en contempleren over liefde en luxe.

Deze nieuwe productie toont een waaier aan sensualiteit en emoties om het bindmiddel te vormen van muziek, dans en woord.

Dit mondiaal twintigste eeuws succes trekt vanaf november 2017 op Europese tournee. We bevelen u dit spektakel warm aan.

This event is over

VIP TICKETS

Share: