Opgelet: Franstalige voorstelling

Notre Dame de Paris, la Comédie Musicale is een liefdesgeschiedenis met het publiek sinds vele jaren, met tijdloze liedjes die in het collectieve geheugen gegrift staan en waarden als verdraagzaamheid en solidariteit die nog altijd actueel zijn.

Deze musical, waarvoor Luc Plamondon en Richard Cocciante zich inspireerden op de roman van Victor Hugo, werd voor het eerst voorgesteld in september 1998 in Parijs en vanaf februari 1999 in Vorst Nationaal (met een recordcijfer van meer dan 30 voorstellingen).

De musical werd meer dan 4.000 keer vertoond in verschillende landen, in 9 verschillende talen, voor 11 miljoen toeschouwers. Notre Dame de Paris, dat de referentie werd voor de Franstalige musical, zet zijn wereldwijde succes nog altijd verder.

De nieuwe cast evenaart die van het origineel. Quasimodo, Esméralda, Phoebus, Gringoire, Fleur de Lys en Clopin komen opnieuw op het podium naast Daniel Lavoie, de oorspronkelijke vertolker van de rol van Frollo, om het indrukwekkende repertoire van Notre Dame de Paris te brengen.

Ontdek of herontdek de musical Notre Dame de Paris in Vorst Nationaal op zaterdag 16 december 2017!

Kaarten kosten 31, 47, 58 en 70 euro.

This event is over


Share: