No information available in English.

Franse musicalbewerking van de cultfilm

Naar aanleiding van de 40ste verjaardag van de cultfilm Saturday Night Fever, die John Travolta een supersterstatus bezorgde en van de Bee Gees de koningen van de disco maakte, zetten Jean Yves Robin, Roberto Ciurleo, Nicole en Gilbert Coullier het verhaal om naar een Franse musical.

Uiteraard zal ook in deze nieuwe creatie het verhaal worden gebracht van Tony Manero, een in Brooklyn wonende jonge Amerikaan met Italiaanse roots die alleen maar leeft voor de dans. Deze feestkoning raakt in een discotheek tot over zijn oren verliefd op de knappe Stephanie Mangano.

In deze musicalbewerking, die volledig in het teken staat van het feest en de dans, wordt het verhaal van Tony en van de discojaren via sterke en ontroerende personages tot leven gebracht. De 19 hits van de originele soundtrack worden door dj’s en actuele artiesten in een musicalvorm gegoten.

De choreografie ligt in handen van Stéphane Jarny (Salut les Copains, Disco, Love Circus). Voor de scenografie tekent de internationaal vermaarde Stéphane Roy, die o.a. werd onderscheiden voor zijn werk bij Cirque du Soleil. De spelerscast wordt binnenkort bekendgemaakt.

Dit spektakel is in het Frans, maar de meest emblematische hits uit Saturday Night Fever worden in hun originele versie vertolkt.

Opgelet: uitgestelde verzending

Tickets worden pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement verstuurd. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “teveel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging. Klik hier voor meer info over ticketfraude.

CHECK OTHER DATES