Afficheur de contenu Web
  • Pinokkio, De sprookjesmusical

Pinokkio, De sprookjesmusical

sam. 18.02.2017

Tickets

  • Prix officiels
  • Paiement sécurisé

VIP Experience Sportpaleis Group

Proposé par Sportpaleis
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Pinokkio, De sprookjesmusical
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}}{{modalTitle.split(' -- ')[2]}}{{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

À propos de Pinokkio, De sprookjesmusical

Aucune information disponible en français.

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…?

Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater gaat de sprookjesmusical Pinokkio op tournee door Nederland en België. Vanaf oktober zal de sprookjesmusical te zien zijn in ruim 50 verschillende theaters, waaronder het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en ook Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt.

Gastrollen voor kinderen

Het is inmiddels kenmerkend voor Efteling-musicalproducties: gastrollen voor kinderen die voor één keer mee willen spelen in een echte musical. Ook voor alle voorstellingen van de tournee gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar musicaltalent. Want in iedere voorstelling van Pinokkio zijn 20 gastrollen weggelegd voor kinderen. Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen de websites van de theaters bij hen in de buurt in de gaten houden om zich in te schrijven.

Hoofdrollen

Tijdens de tournee zullen acteurs Alexandra Alphenaar (Fee), Simon Zwiers (Geppetto), Ara Halici (Constanzo/Signoro Pericolo), Joey Schalker (Kat en Vos) de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De rol van Pinokkio wordt afwisselend gespeeld door Thijs Overpelt (11), Max Mies (13), Davy Gomez (12) en Jannes Heuvelmans (12).

De sprookjesmusical Pinokkio is de 13e productie van Efteling Theaterproducties. Van september 2015 t/m maart 2016 stond de voorstelling met succes op de planken van het Efteling Theater.

Kom op 4 december of 5 april naar Stadsschouwburg Antwerpen, op 18 februari naar Ethias Theater Hasselt of op 19 februari naar Capitole Gent en geniet van deze vrolijke sprookjesmusical. Een bijzonder ondeugend avontuur voor iedereen vanaf 4 jaar!

Tickets kosten 18, 20 en 24 euro en worden pas een viertal weken voor de voorstelling opgestuurd.

Détails de l'événement

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Choisissez la date ou le lieu'}}
  • Aucun résultat

Horaire

Sélectionnez un événement pour voir l'horaire

Plan de la salle

Sélectionnez le spectacle désiré pour voir le plan de la salle

Informations sur le parking

Sélectionnez le spectacle désiré pour voir l'informations sur le parking