Afficheur de contenu Web
  • Aftellen naar The Christmas Show met onze favoriete kerstnummers

Aftellen naar The Christmas Show met onze favoriete kerstnummers

Publié le jeu. 05.12.2019

Man, man, man, als het op Kerstmis aankomt dan ben ik echt gek. Kerstboom zetten voor Sinterklaas: check! Foute kerstrtuien twee maand op voorhand aangekocht: check! Spotify kerstplaylist: check! Een maand in het jaar kerstnummers, dat moet toch kunnen? Hoe tof is het om nog maar eens mee te zingen met All I Want For Christmas of te jammen op Jingle Bell Rock? Echt waar, die ene maand in het jaar kan ik uren luisteren naar deze kerstnummers. Door de kerstfreak die ik ben, kijk ik dus ook geweldig uit naar The Christmas Show op 22 december in de Lotto Arena. Dan trek ik mijn favoriete Rudolph trui aan, zet ik mijn lichtgevende kerstmuts op en brul ik, weliswaar vals, mee met de artiesten die op het podium staan. Ik zou niet in de schoenen van Deep Bridge willen staan, zij moeten immers uit het gigantische aanbod kerstliedjes, de beste kiezen. Maar we willen wel wat tips geven. 
Klassiekers zijn toegelaten, maar in beperkte mate! We hebben namelijk al duizend keer Last Christmas gehoord voor we naar de show komen. Dus probeer het eens met wat nieuwe hits of klassiekers in een nieuw jasje te steken. Hier alvast een paar van mijn favorieten die misschien wel een plaatsje op de setlist verdienen. 

The Message is Love – Arthur Baker & Al Green

Niet echt een kerstnummer, maar de boodschap is wel duidelijk!

That’s Christmas To Me – Pentatonix

Gewoon omdat het een goed nummer is!

My Favorite Things – The Sound of Music

Deep Bridge, dit kan al oefening zijn voor jullie ‘The Sound of Music’ voorstelling van volgend jaar!

Shake Up Christmas – Train

Dansen is ook toegestaan op kerstmis!

Sleigh Ride – The Ronettes

Oké dit is wel een klassieker, maar geef toe deze verveelt nooit!

Nu met z’n allen aftellen naar The Christmas Show op 22 december in de Lotto Arena!
Oh ja, krijg jij net als mij ook niet genoeg van kerstmuziek? Dan heb ik goed nieuws, want ik maakte speciaal voor jullie de Ultieme Kerstplaylist op Spotify. En om het visueel te maken staat er ook nog een playlist op YouTube, goed voor uren luisterplezier!

^^SV