Afficheur de contenu Web
  • 6 cadeautips voor de musicalfans

6 cadeautips voor de musicalfans

Publié le dim. 22.12.2019

De musicalfans komen ook aan hun trekken in onze zalen. Ken jij een musicalfan, leg dan zeker een ticket voor één van de volgende musicals onder de kerstboom. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.  

Vandaag de 6 cadeautips voor de musicalfans

Best of Musicals
Vanaf 10 januari - Stadsschouwburg Antwerpen & Capitole Gent

Dit jaar haalden ze inspiratie bij de talloze musicalfilms. Het wordt dus een mix van La La Land, Fame, The Greatest Showman, Moulin Rouge en andere films. Een toffe uitstap voor alle musicalfans.  


KOOP JE CADEAU

Annie
Vanaf 18 februari - Stadsschouwburg Antwerpen

Het gekende roodharig weeskindje is terug. De try-outs zijn al achter de rug en er was alleen maar goede commentaar, dus dat belooft voor in februari.  KOOP JE CADEAU

Mamma Mia
Vanaf 22 februari - Ethias Theater & Stadsschouwburg Antwerpen

Een avond vol ABBA-muziek, meer moet dat niet zijn. Dit is een aanrader voor musicalfans en ABBA-fans. En met namen zoals Stany Crets, Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck en Michiel De Meyer wordt Mamma Mia gegarandeerd een topper.  

KOOP JE CADEAU

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen
28 maart & 18 april – Capitole Gent & Ethias Theater

Een musical voor de hele familie. Het verhaal van Sneeuwwitje is ook algemeen gekend en gesmaakt door het grote publiek. Deep Bridge maakt er zijn eigen ding van en dat wordt geweldig.  

KOOP JE CADEAU

Urbanus, Toneel met Liekes
Vanaf 14 november – Capitole Gent & Ethias Theater

De onnozelste musical van 2020, voor de jeugd van 2 tot 215. Op basis van het geschifte oeuvre van Urbanus schrijft en regisseert Stany Crets deze musical. Een must-see in het najaar. 


KOOP JE CADEAU

Arthur en de Strijd om Camelot
Vanaf 9 april – Cultuurcentrum Evergem, Capitole Gent & CC De Valkaart Oostkamp

VArthur, Guinevere en ridder Lancelot gaan op zoek naar het magische zwaard en ergens onderweg maken ze kennis met de kwaadaardige popdiva Morgana. Klinkt veelbelovend.  


KOOP JE CADEAU

Kom morgen terug voor cadeautips voor ultieme feestvierders.