Afficheur de contenu Web
  • De #30daysongchallenge en ander popnieuws

De #30daysongchallenge en ander popnieuws

Publié le ven. 03.04.2020

Doe daarom ook mee aan de #30daysongchallenge en misschien wordt jouw favoriete nummer in dé ultieme playlist opgenomen. Duik elke dag in je muziekarchief en deel telkens je lievelingsnummer. Check de #30daysongchallenge op Facebook en Instagram.

Theaterproducent Deep Bridge lanceert op YouTube en sociale media Deep Bridge Tv. Volgers worden getrakteerd op een tiental gratis muziekspecials rond ‘MAMMA MIA!’, ‘The Rocky Horror Show’, ‘Meiskes en Jongens’, ‘Spamalot’, ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’, ‘Sneeuwwitje’, ‘Er was eens’ en vele anderen.

Geen Schlagerfestival en optredens, maar dat betekent niet De Romeo’s blijven stil zitten. Het trio staat met ‘Bella Ciao’ deze week op #38 in de Vlaamse Ultratop 50. Met de dansbare meezinger van Chris, Davy en Gunther zorg je in je kot meteen voor een heerlijke schlager- en après-skisfeer. Het Schlagerfestival in Hasselt werd intussen verplaatst naar volgend jaar. 

In Nederland scoort Snelle met Davina Michelle en ’17 Miljoen mensen’ een nieuwe nummer 1-hit en ook in Vlaanderen blijft hij het met ‘Smoorverliefd’ bijzonder goed doen. Snelle komt op 14 november naar de Lotto Arena.

Alex Agnew maakt drie extra shows bekend. Hij staat met 'Be Careful What You Wish For' ook op 28 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen, 5 december in Ethias Theater Hasselt en op 27 mei volgend jaar in Capitole Gent. 

Ultratop stelde een playlist samen waarmee je de Belgische muziek een hart onder de riem steekt. "De crème de la crème van de vaderlandse popscene in 200 songs gegoten, met zowel actuele hits als tijdloze klassiekers", aldus Ultratop. Luister op Spotify en Deezer. #PlayLocal 

Els de Schepper, de creatieve duizendpoot, zette deze week het nummer ‘Blijf in uw kot’ online. "Vorige week kreeg ik een mailtje waarin een fan mij vroeg of om een nieuwe versie te maken van mijn meezinger ‘Kom uit de kast’. Ik was er stiekem al mee bezig (lacht). ‘Blijf in uw kot’ is inderdaad een enorme oorwurm. Een ludieke meezinger, maar wel eentje met dé duidelijke boodschap", aldus de Schepper. 

Niels Destadsbader was vandaag te gast op radiozender MNM. Hij bracht er zijn nieuwe single 'Nooit Alleen'. Je hoort het nummer ongetwijfeld ook dit najaar in het Sportpaleis.

Sinds deze namiddag is de dertiende en laatste aflevering van het tweede seizoen van #LikeMe beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. De cast van #LikeMe stond te popelen om binnenkort 12 keer in een uitverkochte Lotto Arena het beste van zichzelf. Door de maatregelen rond corona worden de concerten echter verplaatst naar 5 en 6 september.

Een staat een nieuwe vlog van K3 in de steigers! Ook Hanne, Marthe en Klaasje zitten thuis, maar ze geven je graag een blik achter de schermen! Nu dus zoals iedereen veilig thuis, maar dit najaar opnieuw in de theaters!

^SV ^BP