Afficheur de contenu Web
  • Dua Lipa, Elbow, Gers Pardoel, Dana Winner en Bart Peeters brengen nieuw materiaal uit

Dua Lipa, Elbow, Gers Pardoel, Dana Winner en Bart Peeters brengen nieuw materiaal uit

Publié le ven. 27.03.2020

Bart Peeters verplaatst liefst 7 (!) concerten naar september, maar brengt tegelijk ook de nieuwe video 'Dicht Bij Mij' live in de lotto arena uit. 

Billie Joe Armstrong van Green Day maakte in quarantaine een cover van 'I Think We’re Alone Now'. Op woensdag 17 juni is Green Day samen met Fall Out Boy en Weezer te gast in het Sportpaleis.

Het Franse duo Vitaa & Slimane gaat elke maandag live op Instagram. Het concert dat ze hadden gepland op 2 april in Vorst Nationaal werd verplaatst naar dinsdag 6 oktober

Zeer leuk om te zien! De cast van MAMMA MIA! zingt 'Dancing Queen' ... vanuit hun kot. De voorstellingen van de succesvolle musical MAMMA MIA! zijn verplaatst naar augustus en september in Stadsschouwburg Antwerpen.

Niall Horan brengt op Instagram live nummers vanuit zijn woonkamer onder de noemer #TogetherAtHome. Wist je trouwens dat hij Billboards poll won voor het meest favoriete virtual concert?! Niall Horen komt op 5 november naar de Lotto Arena.

Foo Fighters zit deze dagen helaas zonder werk. Maar dat is geen probleem voor frontman Dave Grohl. Hij heeft zich aan de schrijftafel gezet en post zijn verhalen op Instagram. Het is intussen bijna twee jaar geleden dat Foo Fighters op het podium stond in het Sportpaleis.

Dua Lipa brengt haar nieuwe album 'Future Nostalgia' vroeger uit dan gepland. Het album kreeg op al een mooie recensie op Dansende Beren. Dua Lipa komt op 4 februari naar het Sportpaleis.

De Hasseltse club Versuz wordt door DJ Magazine uitgeroepen tot de beste club van de Benelux. De club staat in de wereldranking trouwens op plaats 34! Versuz is de drijvende kracht achter Moose Bar XXL in het Sportpaleis.

Elbow bracht gisteren, vervroegd, het album 'Live At The Ritz' uit op streaming platforms. Het concert van Elbow had op 25 maart moeten plaatsvinden, maar werd verplaatst naar maandag 22 juni

OneRepublic releast de single 'Better Days' en brengt een Socially Distant Tour t-shirt op de markt. De opbrengst gaat naar The Good Life Foundation en wordt gebruikt in de strijd tegen het coronavirus. OneRepublic speelt op 17 oktober live in Vorst Nationaal.

Dana Winner lanceert volgende week de nieuwe single 'Thank You' als dank voor de Heroes of Today. Ben jij zo iemand? Stuur dan je foto naar heroesoftoday@danawinner.com. En misschien verschijn je dan in de video bij het nummer. Dana Winner komt op 31 oktober naar het Sportpaleis

Snelle trad met Davina Michelle op in een lege Ahoy in Nederland. Samen brengen ze de nieuwe hartverwarmende single '15 Miljoen Mensen'. Op 14 november staat Snelle in de Lotto Arena

Ook nieuw materiaal van Gers Pardoel. Hij brengt samen met Sean Dhondt de single 'Nachttrein' uit.  “Na een vriendschap van tien jaar kwam dit nummer organisch", aldus Gers.

Het Antwerp Philharmonic 'Quarantine' Orchestra speelt 'Music'! Samen met John Miles, koor Fine Fleur en dirigente Alexandra Arrieche. Bekijk de video uit het Eén-programma Iedereen Beroemd. Antwerp Philharmonic Orchestra is het vaste orkest van Night of the Proms

Tot slot ... Er komt naar aanleiding van de coronacrisis misschien een remake van het nummer 'We Are The World'. Het nummer werd 35 jaar geleden door tientallen bekende artiesten ingezongen met de bedoeling geld in te zamelen voor de hongersnood in Afrika. Wie herken jij nog in de video van toen? 😊

^BP^SV