Afficheur de contenu Web
  • Een concert op het dak, een platina plaat en de nieuwe zomerhit van 2020
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/ff/ff03912e-cac0-4880-8541-20a82aa47b8b/maxijazz-news.jpg

Een concert op het dak, een platina plaat en de nieuwe zomerhit van 2020

Publié le ven. 12.06.2020

© Maxi Jazz @ Night of the Proms 2019  Freya Goossens

Herinner je nog de band die in 2001 in Vorst Nationaal speelde en daar een kleine aardbeving veroorzaakte? Deze band heeft na tien (!) eindelijk een nieuwe single uit. Hear Hear … Faithless presenteert je ‘Let the Music Decide’. Zanger Maxi Jazz was trouwens vorig jaar nog te gast op Night of the Proms. Dit jaar op 20 en 21 november in het Sportpaleis.


De live dj-set van Rampage op het dak van de Lotto Arena gemist woensdag? Geen Ramp(age) … 😊 je kan de set van Eptic herbekijken op de Facebookpagina van Rampage. Het volgende feestje vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 september in het Sportpaleis weliswaar niet op het dak, maar gewoon binnen! 


Film en muziek gaan samen zoals frieten en mayonaise. Lekker! Wil je straks genieten van een magistrale film met een soundtrack die door een groot orkest live wordt uitgevoerd, dan hebben wij exact wat je zoekt. Gladiator Live in Concert op 19 februari 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen. 


'Kom Wat Dichterbij', het nummer van Gene Thomas waarmee Regi op dit ogenblik een monsterhit scoort, behaalde platina. Regi aast met de song intussen al op een volgende trofee, namelijk de Radio 2 Zomerhit. Zaterdag 1 mei kan je hem komen feliciteren tijdens een klein feestje in het Sportpaleis. 😊Dit bericht bekijken op Instagram

PLATINA! Dankbaar!⁣ #liefdevoormuziek #komwatdichterbij

Een bericht gedeeld door Regi (@realregi) op

Hans Teeuwen baalt omdat hij zijn met nieuwe show niet op tour kan. Dus schreef hij een nog maar een nieuwe show die hij op zaterdag 13 juni op 20:05 uur brengt op PowNed op NPO3. Zie je Hans Teeuwen liever in het theater aan het werk, dan kan je volgend seizoen in Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen terecht.


Muzikale duizendpoot Snelle brengt met zijn nieuwe single ‘Kleur’ een lofzang aan de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, vooral een ode aan de vrouw. Op 14 november speelt Snelle in de Lotto Arena. 


De dames van K3 kunnen zich in quarantaine ook bezighouden met muziek. De allernieuwste zomersingle ‘Bikini vol Zand’ werd opgenomen ten tijde van de coronacrisis. De clip die deze avond in première gaat werd ingeblikt tijdens de crisis, maar de meiden en de crew hielden zich perfect aan de coronamaatregelen. K3 is volgend seizoen te zien in Antwerpen en Hasselt. 


Het concert van MALUMA in het Sportpaleis werd gisteren verplaatst van 13 september 2020 naar 13 juni 2021. Fans gaan helaas nog even geduld moeten oefenen. Maar de zomer van 2021 wordt dan wel op de perfecte beats ingezet.


R.I.P. Bonnie Pointer van The Pointer Sisters. De zangeres overleed deze week. The Pointer Sisters waren in 2002 nog te gast op Night of the Proms. De Belgische fans vroegen om een encore en die kwam er in 2005 toen samen met Natalia een reeks concerten in het Sportpaleis plaatsvonden.De in 2018 overleden Avicii krijgt binnenkort een eigen museum in hometown Stockholm. Een deel van het nieuwe museum over digitale cultuur wordt aan hem gewijd. De Avicii Experience zal onuitgegeven muziek van Tim Bergling laten horen en memorabilia tentoonstellen. Het zijn de ouders van Tim die het initiatief genomen hebben. Een deel van de inkomsten van het museum zal rechtstreeks naar de Tim Bergling Foundation gaan, dat geld inzamelt voor onderzoek naar mentale gezondheid en zelfmoord. In 2014 stond Avicii in het Sportpaleis.


Loïc Nottet en Laura Tesoro? Dat levert wellicht een interessante samenwerking op! De twee anciens van het Eurovisiesongfestival zien het beiden helemaal zitten. Nu nog een geweldig nummer en ze duiken samen de studio in. Vorig jaar zongen ze samen ‘Someone You Loved’ tijdens Rode Neuzen Dag XL en dat klonk alvast als een gouden plaat. Kunnen we misschien op 8 mei een surprise optreden van Laura Tesoro verwachten in Vorst Nationaal? 


Aangezien er door de coronamaatregelen geen echte ‘afstudeerceremonie’ is voor laatstejaars in Amerika, werd ‘Dear Class of 2020’ in het leven geroepen. Verschillende inspirationele artiesten en leiders werden aan het woord gelaten, waaronder Alicia Keys. Ze bracht vanachter haar roze piano het prachtige ‘Underdog’. "You get to be the writer, the author of your story. Of our story. And I just want you to know that everything that you need is right inside of you," Aldus Alicia. Normaal zou ze deze avond de pannen van het dak zingen in het Sportpaleis, maar het concert werd noodgedwongen verplaatst naar een nog te bepalen datum.