Afficheur de contenu Web
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/c3/c32e11e3-d1cc-4712-b339-4365eaa6f8cb/halloweenparty-coco-loco-verhuist-naar-sportpaleis-news-1440x450.jpg

Halloweenparty Cocô Locô verhuist van Lotto Arena naar Sportpaleis

Publié le mer. 20.10.2021

Na twee succesvolle edities én een coronapauze was het volgende Cocô Locô Halloweenfestival gepland op zondag 31 oktober 2021 in de Lotto Arena. “Dat was het plan, maar door de grote belangstelling en interesse, slaan we die doortocht over en verhuizen we ineens naar het Antwerpse Sportpaleis”, klinkt het enthousiast bij Bjorn Swennen namens de organiserende Herentalse Hap Group.

In 3 jaar tijd groeide Cocô Locô in een recordtempo uit tot ‘Het grootste Halloweenfestival van België’. Het ‘Cirque du Soleil van Halloween’ steekt met het aantrekken van creative director Florence Agrati dit jaar nog een stevig tandje bij. “Voor de Sportpaleis-editie rollen we de rode loper uit voor indrukwekkende circusartiesten, acrobaten, luchtdansers, acteurs en actrices waarmee we samenwerken. Je hebt straks ogen te kort. Zeker als je kijkt naar de creaties van 25 handgeschilderde kostuums, die door ons team werden bedacht en ontwikkeld”, aldus HAP Group.

Diablo Loco met zijn vlammende drietand

"Er is geen weg terug als je op zondag 31 oktober 2021 binnenstapt in Sportpaleis Antwerpen voor de derde editie van Cocô Locô. Bij de ingang, die bewaakt wordt door Diablo Loco met zijn vlammende drietand, de Mariachi della Muerte en de Voodoo Master, krijg je meteen al een voorsmaakje van wat je te wachten staat tijdens het avondvullende party-spektakel”, zegt Florence Agrati.

In het verleden verdiende ze al ruimschoots haar sporen door haar betrokkenheid als creatieve content creator en medewerking aan onder meer Mardi Gras Festival en Tomorrowland. “Ik heb toegezegd voor Cocô Locô, omdat ik ontzettend hard gecharmeerd ben door het concept. Ook door het enthousiasme en de inspanningen van de organisatoren. Rechtstreeks doorstromen van de Waagnatie naar het Sportpaleis in amper 3 jaar tijd is daar een mooi voorbeeld van."

"Zorg dat je op tijd bent"

Florence Agrati: "Iedereen die komt, raden we aan om al vroeg aanwezig te zijn. Om half negen openen de deuren en tijdens het eerste uur krijgen festivalgangers de kans om met bijvoorbeeld een magische cocktail in de hand kennis te maken met onze bijzondere nachtwezens. Daarna gooien we de deuren van de Club Loco helemaal open en kom je terecht in een fluorescerende wereld, goed voor een unieke totaalbeleving. Voor de juiste muziek tijdens ons nachtelijk spektakel zorgen o.a. La Fuente, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Dimitri Wouters & Thierry Von Der Warth, DJ F.R.A.N.K…"

Zonder te spoilen, maar de derde editie van Cocô Locô wordt heel bijzonder. “Om klokslag middernacht zakken we - figuurlijk - met de bezoekers nog wat dieper onder de grond. Het wordt een grand spectacle met veelzijdige circusartiesten, acrobaten, luchtdansers, acteurs en actrices, vuurspuwers en heel veel mensen met een sterke persoonlijkheid en podiumprésence. In het gezelschap zitten 3 internationale toppers die het verhaal en de beleving compleet maken”, zegt Florence Agrati enthousiast.

Line-up met enkel top-dj’s

Ook productioneel is Cocô Locô een bijzonder verhaal dat bestaat uit 18 artiesten, 4 vip-hosts, een sterke en uitgebreide line-up van top-dj’s en 5 teams die de voorbije dagen non-stop hebben gewerkt aan 25 handgeschilderde kostuums. Tel daarbij nog de 8 make-up artiesten die tijdens het event non-stop actief zijn, de talrijke kledij en de massa’s props en accessoires die voor dit unieke feestje worden gebruikt.

“Het worden richting 31 oktober nog korte nachten, want door de verhuis naar een grotere zaal is alles opgeschaald. Ik ben straks inderdaad heel benieuwd naar de reacties van het publiek en hoe zij alles ervaren. Iedereen gaat zich hoe dan ook amuseren. Daar kan je zeker van zijn”, zegt Florence Agrati met de nodige pretlichtjes in haar ogen.

Uniek voor jong en oud

“Niet alleen jongeren, maar ook ons gevarieerde, oudere publiek wil weer naar buiten om opnieuw mensen te ontmoeten en zich individueel of collectief vooral te amuseren. Onze formule en het concept zijn uniek en doorheen de jaren zijn we inderdaad uitgegroeid tot het grootste Halloweenfestival van België. Zeker nu we de Lotto Arena overslaan en meteen doorstromen naar het Sportpaleis. Door die verhuis zijn er voor last-minute beslissers extra tickets beschikbaar. Je kan er nog bij zijn, maar dan moet je wel snel reageren”, zegt Bjorn Swennen namens de organiserende Herentalse Hap Group.

De derde editie van Cocô Locô vindt plaats op zondag 31 oktober 2021 in het Antwerpse Sportpaleis. Om 20.30 uur openen de deuren van ‘het grootste Halloweenfestival van België’, voor een unieke totaalbeleving met dj-sets en optredens van La Fuente (Nederland), Vunzige Deuntjes Soundsystem (Nederland), Dimitri Wouters & Thierry Von Der Warth, B-kay, Rewind All Stars (Nederland) en DJ F.R.A.N.K.

Als je op zondag 31 oktober nog naar Cocô Locô wil, krijg je door de verhuis naar het Sportpaleis dus nog een extra kans.