Afficheur de contenu Web
  • Harry Styles houdt het niet droog tijdens de Brit Awards en meer popnieuws

Harry Styles houdt het niet droog tijdens de Brit Awards en meer popnieuws

Publié le ven. 21.02.2020

#TheaterThursday betekent elke week nieuwe video’s, foto’s, sneak peeks en zelfs een winactie. Hou op donderdag onze sociale media in de gaten voor updates! 

James Blunt viert morgen (22 februari) zijn verjaardag! Op 25 februari staat hij voor een concert in Vorst Nationaal. In zijn voorprogramma speelt Léa Paci. 

Loïc Nottet onthulde deze week zijn nieuwe single ‘Heartbreaker’. Het nummer staat ook op zijn album dat later dit jaar uitkomt. Op 25 april staat de Belgische zanger in Vorst Nationaal.

David Gray bracht op vrijdag 14 februari een Deluxe Edition uit van zijn succesalbum 'White Ladder'. Hij komt op 7 april naar de Lotto Arena waar hij het volledige album live brengt.

Deze week waren we aanwezig op de voorstelling 'Annie, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen. De live band, het decor, de schreeuw van Willemijn Verkaik en de schattige kindercast maken een bezoek aan 'Annie, de musical' meer dan de moeite waard. Lees ons verslag van de avond.

Op 19 februari gingen we ook langs in het Ethias Theater voor de repetities van Mamma Mia. Ontdek hier de foto’s van de repetitie

The Script startte gisteren - 20 februari - zijn langverwachte tour in de M&S Bank Arena in Liverpool. De band bezocht in Liverpool ook The Cavern Club. "One off the bucket list! We were down at The Cavern Club for an impromptu one song gig earlier to warm up for this evening! See you soon Liverpool", meldde The Script op Facebook. Benieuwd of de band op 19 maart ook in Brussel nog een uitstapje doet. 😊

Harry Styles is een vaste gast in ons wekelijks popnieuws. Afgelopen week speelde hij tijdens de Brit Awards en daarbij hield hij het ... laat ons zeggen ... niet droog. Bekijk hier de video. Harry Styles komt op 25 mei naar het Sportpaleis.

Lauv bracht deze week het nummer ‘Modern Loneliness’ uit. Over het nummer zegt Lauv dat het zijn meest favoriete nummer ooit is. "I'm so used to never being alone but feeling so alone", verklaarde hij aan MTV. Op 3 november kan je Lauv aan het werk zien in de Lotto Arena

The 1975 zette op 19 februari de video bij 'The Birthday Party' online. De band speelt op 9 oktober een concert in de Lotto Arena

Afgelopen vrijdag (14/2) startte Maluma zijn 11:11 World Tour in Dubai. Hij is de eerste latino artiest ooit die in de Coca Cola Arena te Dubai stond. Op 26 maart passeert hij in het Antwerps Sportpaleis.

Vitaa & Slimane waren te gast op de 35e editie van ‘Victoires de la Musique’ in Frankrijk en wonnen met hun hit ‘Ça va ça vient’ de prijs voor het meest originele lied. Beiden zijn op 2 april te zien in Vorst Nationaal

De 18-jarige Billie Eilish is een van de grote winnaars geworden bij de uitreiking van de Brit Awards. Ze won de  prijs voor beste vrouwelijke, internationale solo-artiest. Billie Eilish is aankomende zomer, op 19 juli, te zien in het Antwerps Sportpaleis.

De Italiaanse popzanger Tiziano Ferro viert vandaag (21 februari) zijn 40ste verjaardag! De zanger komt op 11 november iedereen ontroeren met zijn stem in Vorst Nationaal!

^HE,SV,BP