Afficheur de contenu Web
  • Het Gala van de Gouden K's: een perfecte afsluiter van het jaar 2019

Het Gala van de Gouden K's: een perfecte afsluiter van het jaar 2019

Publié le dim. 26.01.2020

Tijdens het Gala werden er maar liefst 16 prijzen uitgereikt. De grote winnaars van de avond zijn #LikeMe, ze wonnen 5 prijzen. Het viel ook op dat de groep dansende en zingende studenten enorm populair zijn. Het gejoel uit het publiek werd steeds luider als de naam #LikeMe viel. De Vlaamse Glee doet het dus immens goed! De groep treedt vanaf april op in 12 Lotto Arena’s.

Even populair als #LikeMe zijn Maureen en Sieg, ze krijgen als eerste de award ‘Koppel van het jaar’ en daar ging een stomende kus op het podium met gepaard. Maureen en Sieg wisten al te zeggen dat de award een mooi plekje in hun woonkamer krijgt. 
Dieter Coppens zat vast in een kooi en kon zichzelf bevrijden dankzij de hulp van 16.000 fans en K3. De altijd jolige Dieter en de tofste bende van ‘Down the road’ wonnen ‘Familieprogramma van het jaar’. We snappen wel waarom. 

Viva Boma, de vierde film van FC De Kampioenen bleek ook populair genoeg te zijn om ‘Film van het jaar’ te winnen. Loes Van den Heuvel ‘Carmen’ was wel heel grote fan van de Gouden K, en die paste ook net in haar handtas.

Maar de ster van de avond was wel Thomas Van Achteren, Ketnet-wrapper. Hij ging letterlijk rappen of toch een poging tot zingen in The Voice Van Vlaanderen. Alle vier de coaches draaiden hun stoel, maar het was al snel duidelijk dat Thomas gewoon een Gouden K wou uitreiken aan de ‘Muziekster van het jaar’ Niels Destadsbader. Die Thomas toch. Sander Gillis was dan weer op zoek naar de coolste chick in het Sportpaleis en dat bleek niemand minder dan zijn eigen mama te zijn. Hoe lief! Voor nieuwe wrapster Gloria Monserez was het de eerste keer dat ze het Gala presenteerde en ze heeft dat heel goed gedaan. Haar voorgangster Charlotte Leysen maakte ook een acte de présence in een balonnenjurk. Kortom, het Gala van de Gouden K’s 2019 was weer een feestje voor jong en oud!

Tot volgend jaar Ketnetters. 

De winnaars van een Gouden K:

Ketnet-acteur/actrice van het jaar
Pommelien Thijs

Ketnet-programma van het jaar
Ketnet Musical

Internetvedette van het jaar
Team Dylan Haegens

Film van het jaar
FC De Kampioenen 4 Viva Boma

TV-ster van het jaar
Laura Tesoro

Grave gast van het jaar
Maksim Stojanac

Band van het jaar
#LikeMe

Muziekster van het jaar
Niels Destadsbader

Ketnet-serie van het jaar
#LikeMe

Coole chick van het jaar
Pommelien Thijs

Sportmoment van het jaar
Nina Derwael

Song van het jaar
Hoe Het Danst van Marco Borsato, Davina Michelle & Armin van Buuren

Koppel van het jaar
Sieg en Maureen

Familieprogramma van het jaar
Down the Road

Tekenfilm van het jaar
Sisters

Game van het jaar
Fortnite