Afficheur de contenu Web
  • Vier tips om tickets voor Harry Styles te bestellen

Vier tips om tickets voor Harry Styles te bestellen

Publié le jeu. 21.11.2019

Harry Styles: popgod, stijlicoon en megapopulair. Dat zagen we ook afgelopen woensdag tijdens de presale van zijn concert op 25 mei. De tickets zijn begeerd! En jij wil er vast en zeker bij zijn, maar hoe kan je nu zeker zijn van een ticket? Laat deze tips je leiden naar another world waar veel midnight memories gemaakt zullen worden!

#TicketTip 1: Don’t forget where you belong

Dé belangrijkste tip van allemaal, één waar we niet genoeg over kunnen waarschuwen. Koop je tickets enkel via het officiële verkoopskanaal. Je geraakt hierop via de website van de artiest, de promotor, de zaal of rechtstreeks via de ticketverkoper, in dit geval wij dus. Maak op voorhand al een account aan op onze website, zodat je dit niet hoeft te doen op de moment van de bestelling. Nog een tip voor de vergeetachtigen: onthou ook je login en wachtwoord. 😂

#TicketTip 2: F5 is not a sweet creature

Eens je in de bestelflow zit probeer dan niet te veel te refreshen om je plaats in de ‘virtuele’ wachtrij niet kwijt te raken. Je hoeft ook niet vanaf de A.M zitten wachten achter je computer. Pas vanaf 10u start de verkoop van de tickets. Als je niet meteen de verkoopknop ziet verschijnen, moet je wel refreshen of je browser afsluiten en terug opstarten. 

#TicketTip 3: It’s a sign of the times

Nog een belangrijke tip, geef nooit op! Voor dit specifieke concert wordt er gewerkt met fastselling, hierdoor moeten alle bestellingen betaald worden binnen de 30 minuten, gebeurt dit niet komen deze tickets opnieuw in verkoop. Indien je naast tickets greep, schrijf je je best in op de wachtlijst. Als er dan tickets vrijkomen wordt je als eerste op de hoogte gebracht. 

#TicketTip 4: What a feeling

Ben jij één van de gelukkigen? Schreeuw het dan van de daken en laat het ons weten via sociale media, maar onthou treat people with kindness!   
Tot op 25 mei, waar we je meeten in the hallway van het Sportpaleis en vergeet je little black dress niet! 😉

Fingers crossed 🤞