Afficheur de contenu Web
  • I love the 90s pakt uit met ijzersterke affiche

I love the 90s pakt uit met ijzersterke affiche

Publié le mar. 10.01.2017

Ward, Zippora, Ice MC, DJ Peter Project, Pat Krimson, 2 Fabiola & Friends, Vengaboys, en legendarische Cherry Moon komen op 8 april naar Ethias Arena Hasselt voor de tiende editie van ‘I Love The 90s - The Party’.

Onlangs flitste An Lemmens presentator Staf Coppens met zijn gezin nog terug naar 1993 en de tijd van Mario Bros., buffalo's en Baywatch in het kader van het nieuwe VTM programma ‘Groeten uit’. En de oorspronkelijke Gameboy zou binnenkort opnieuw op de markt komen.

“De nineties zijn hotter dan ooit, zoveel is duidelijk. Vooral bij jongeren. We zagen het al de voorbije Pokémon-zomer en we voelen het momenteel ook aan de ticketverkoop voor I love the 90’s – The party. Mensen willen ons feestje niet missen en als ik de line-up zie, kan ik ze geen ongelijk geven”, zegt medeorganisator Kris Bloemen.

Wie niet mag ontbreken op de tiende editie van ‘I love the 90s - The Party’ is Zonhovenaar Pat Krimson.

“Ik besta dankzij de jaren negentig, maar het verjongde publiek zorgt ervoor dat Patje hip en cool blijft. Ik merk dat aan de reacties. Die jonge gasten volgen mij en pas op; die zijn ook mee met wat ik nu aan het maken ben hé!”

Patje Krimson bruist van energie en hij is er nu al klaar voor. “’Paranoid in Moscow, ‘Taboo Bells’, My Playground’, ik speel ze allemaal. Samen met Loredana komen ook de 2 Fabiola-hits (‘Lift U Up’, ‘Magic Flight’, ‘I’m On Fire) voorbij in een compacte set. En dan is er nog het stukje ‘& Friends’. Daarvoor heb ik van de organisatie carte blanche gekregen qua invulling en mag ik mijn volledig mijn goesting doen om gasten uit te nodigen. De mensen moeten de Facebook-pagina en de website van I love the 90’s maar goed in de gaten houden en dan komen ze binnenkort te weten wie ik nog allemaal meebreng.”

Met deze zeven sterke namen is de affiche bijna compleet, want ‘I love the 90s – The party’ heeft nog één straffe naam - de headliner – in petto. Die wordt binnenkort bekend gemaakt. Fans mogen zich verwachten aan een grote naam, die nog nooit eerder te zien was in België.