Afficheur de contenu Web
  • Kate Ryan wordt ambassadrice Studio 54 in het Sportpaleis

Kate Ryan wordt ambassadrice Studio 54 in het Sportpaleis

Publié le mar. 24.05.2016

Kate Ryan stond al een paar keer op het podium van Studio 54 en - geef toe - we kunnen allemaal meezingen met de hits ‘Ella, Elle l’a’, ‘Voyage, Voyage’ en ‘Babacar’.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kate Ryan voor deze feesteditie van Studio 54 bekroond werd tot ‘diva’ en ambassadrice. “Toen de organisatie me vroeg om het meterschap voor deze feestelijke editie op mij te nemen, heb ik niet getwijfeld. Ik ben al jaren fan van Studio 54 en heb al een paar keer op het podium gestaan. De sfeer is er uniek. Iedereen is er met hetzelfde doel: er een ontspannen avond van maken en helemaal uit de bol te gaan op de beste discohits”, zegt Kate Ryan.

“Ik ben zeer verheugd dat Studio 54 nog steeds springlevend is. Zowel de maandelijkse edities in de Red & Blue als de jaarlijkse Sportpaleiseditie. Samen met Star Events heb ik voor deze laatste een mooie partner gevonden. Ik kijk er echt naar uit om samen met onze gasten, Kate, de dames van Luv’ en al onze andere internationale artiesten er een spetterende 15de editie van te maken”, aldus Ludo Smits, eigenaar Red & Blue en bezieler van de Studio 54 feesten.

De volledige line-up van Studio 54 in het Sportpaleis bestaat uit Earth, Wind and Fire Experience, Luv’ (foto), Jocelyn Brown, Kate Ryan en dj Ward.