Afficheur de contenu Web

Kerstvakantie tip voor jong en oud

Publié le ven. 29.11.2019

Ketnet Winterbreak: alleen voor de échte durvers

Wat te doen tijdens de kerstvakantie? Elk jaar opnieuw dezelfde vraag! Maar dit jaar komt de Sportpaleis Group, The Fungroup en Ketnet met een oplossing: Ketnet Winterbreak. Het grootste indoor speelparadijs van Limburg. Deze kerstvakantie van 20 december tot en met 5 januari in de Ethias Arena Hasselt. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen genieten van de zotste attracties en verrassende optredens. Een pop-up attractiepark met meer dan 40 attracties en spelletjes voor jong en oud. 

We kunnen al een tipje van de sluier lichten! Er staan een pak kerstbomen, de perfecte selfieplek dus. Ergens in de Ethias Arena staan ook een paar palmbomen, waardoor je denkt dat je Kerst viert onder de brandende zon. Ooit al gevoetbald op een pooltafel? Ook dat kan tijdens de Ketnet Winterbreak. 
Voor de echte waalhalzen zijn er ook attracties, zoals al fietsend overkop gaan met de Space Bikes of de Adrenalator. De springkonijnen kunnen zich dan weer uitleven in de verschillende springkastelen die de Ethias Arena zullen vullen. Echte diva's kunnen terecht in de Selfie Doolhof, want Kerstmis is niet compleet zonder de perfecte #selfie 😂.
Maar geen paniek moeders en vaders, het leerproces van je kinderen stopt niet, want met de slimme tafel kunnen ze nog wat bijleren ook. En wat zou een Ketnet Winterbreak zijn zonder een aparte lounge area zodat de ouders ook even kunnen ontsnappen aan de kinderdrukte. 

Kortom, 13.600 m2 aan fun, fun, fun! Tot in de kerstvakantie!
Hou zeker onze sociale media kanalen in het oog voor een verslag van de openingsdag op 20 december! 

Openingsuren: 
20/12: 14u – 20u
21/12 – 05/01: 10u30 – 18u
24/12 & 31/12: 10u30 – 16u
25/12 & 01/01: gesloten