Afficheur de contenu Web
  • Kidsuary: Een maand fun met het gezin

Kidsuary: Een maand fun met het gezin

Publié le dim. 02.02.2020

Het is weeral februari, dat wil zeggen ook weer vakantie voor de kinderen. Gelukkig staat februari in de Sportpaleis Group in het teken van plezier met de hele familie. Heel wat kinderspektakels en musicals vinden de weg naar één van onze zalen. Dit zijn onze aanbevelingen voor februari. 

100 jaar magie

Zoek je beste Disney-outift bij elkaar en zet je Mickey of Minnie oren al maar op, want in februari komt de tofste Disney show weer naar de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Dit jaar schaatsen ze door een eeuw aan Disneymagie. Zing mee met Anna, Elsa, Olaf, Aladdin, Assepoester en Timon. In de Lotto Arena kan je van de Nederlandstalige show genieten. Al 6 shows zijn hier uitverkocht, dus wees snel als je er nog bij wil zijn, op 21 of 23 februari. Wil je je Frans wat bijschaven? Dan kan je terecht in Vorst Nationaal. Ook hier zijn al verschillende shows uitverkocht, dus wees snel! Hakuna Matata iedereen en tot binnenkort in Vorst Nationaal of in de Lotto Arena. Wil je al een beetje in de sfeer komen? Luister dan zeker naar onze Disney On Ice toppers lijst!

Morgen komt morgen

Onze favoriete roodharige krullenbol is terug. Iedereen kent ongetwijfeld deze Broadwayklassieker, maar in de Vlaamse versie van Music Hall staan vrouwen aan de top. Het is een zwaar bestaan voor Annie en haar mede weeskinderen, krijgt ze ook een ‘happy ending’? Kom het te weten vanaf 18 februari in de Stadsschouwburg Antwerpen. 

De Gentse zoo

Hier zien we echt heel hard naar uit. De DreamWorks film uit 2005 was een hit bij kinderen en volwassenen. De doldwaze avonturen van Marty, Alex, Melman en Gloria gaan verder op het podium. Lach dus mee met deze dierenbende uit New York vanaf 27 februari in de Capitole Gent. En wat denk je van die hilarische pinguïns? Die gaan zeker en vast ook op het podium verschijnen. Kijk hier alvast naar een video van Skipper, Kowalski, Rico en Soldaat. 

Paarden en een prinses
https://www.teleticketservice.com/nl/event/cavalluna-legend-of-the-desert-cc0fbd76

Een prinses van het woestijnvolk, klinkt mysterieus. Paardenliefhebbers komen aan hun trekken. De mooiste paardenrassen van Europa doen de meest ongelofelijke trucjes waar ieder kind en volwassene versteld van staat. In deze spectaculaire show gaat de prinses op zoek naar het geheim van de Amazones. Zal de prinses erin slagen om de opdracht te voltooien? Cavalluna, legend of the desert staat op 29 februari en 1 maart in het Sportpaleis.  

Extra tips:

- 5 februari t.e.m 10 juni: Bumba Op Reis – Diverse locaties
- 28 maart & 18 april: Sneeuwwitje – Capitole Gent & Ethias Theater Hasselt
- Vanaf 4 april: #LikeMe in concert – Lotto Arena
- Van 4 april t.e.m 19 april: Pocahontas – Capitole Gent
- 16 & 17 april, 1 & 2 mei: K3 – Stadsschouwburg Antwerpen & Ethias Theater Hasselt
- 29 april: Arthur en de strijd om Camelot – Capitole Gent
- 1 & 2 mei, 9 mei, 21, 22 & 23 mei: Ketnet Musical – Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt & Stadsschouwburg Antwerpen
- 1 mei: Juf Roos – Stadsschouwburg Antwerpen
- 9 mei: Sprookjesboom, de musical – Stadsschouwburg Antwerpen
- 1 juni: Bumba Op Reis – Capitole Gent
- 1 juni: Brandweerman Sam – Stadsschouwburg Antwerpen
- 17 & 18 oktober, 19, 20 & 21 december: Nachtwacht, kerstshow – Stadsschouwburg Antwerpen & Proximus Theater De Panne